آقای سیلوسترن از گوشی بسیار راضی هستم ولی هنوز برنامه ای پیدا نکردم هم زیباست و هم در این گروه گوشیها بسیار ارزان تر و کوچکتر است گوشی را هم از یکی از آشناها خریدم که به من تخفیف داده با شرکت مخابرات هم هنوز مشکلی پیدا نکردم
آقای سیلوسترن از گوشی بسیار راضی هستم ولی هنوز برنامه ای پیدا نکردم هم زیباست و هم در این گروه گوشیها بسیار ارزان تر و کوچکتر است گوشی را هم از یکی از آشناها خریدم که به من تخفیف داده با شرکت مخابرات هم هنوز مشکلی پیدا نکردم
babrsabz جان من تو سوال برات فرستاده بودم از طريق پيغام خصوصي . ولي مثل اينكه نديدي.
ميخواستم اگه بشه باهات تلفني صحبت كنم، چون يكشنبه دارم ميرم تهران كه گوشي بخرم ، بين p990 و a1200 دو دلم . اگر برات مقدور بود پيغام خصوصي بگذار.
ممنون ميشم كه كمكم كني. مرسي ياعلي
Last edited by hamed2005; 15-06-2007 at 12:38.
سلام hamed2005
من هم بين خريد p990 و a1200 دو دل هستم ميشه بگي شما كدوم مدل رو خريدي ؟
آيا راضي هستي ؟
سلام
من خودم p990 دارم وازش راضیم ولی از لحاظ هنگ و صداش که واقعا آزار دهندست پس بهتره پولتونو برای اون خرج نکنین
سلام
من خودم p990 دارم از لحاظ هنگ و صداش که واقعا آزار دهندست پس بهتره پولتونو برای اون خرج نکنین
من از کسایی که با این گوشی کار کردن می خوام که یه اطلاعاتی از این گوشی بزارن ( منظورم اطلاعاتی هستش که خودشون بعد از کار کردن بدست اوردن) منم خیلی از ظاهر این گوشی خوشم اومده برام صدا خیلی مهمه و شنیدم که صدای این گوشی از کا 800 هم ضعیفتره که من خودم به شخصه از صدای کا 800 خوشم نمیاد.دوربینش زیاد برام مهم نیست ولی خوشحال میشم از کسایی که با این گوشی کار کردن یه اطلاعاتی بزارن اینجا.ممنون میشم.
صدای A1200 از اون هم تعطیل تره
ولی خداییش P990 خیلی بهتره ولی داره خز میشه
A1200 سیستم عاملش لینوکسه ، فراوانی برنامه هاش در چه حده؟ به اندازه سیمبین هست؟ یا از جاوا هم کمتره؟!!!!!!!!
عزیزم برنامه های جاوا روی آ1200 قابل اجراست
سلام ايا اين گوشي قابليت تنظيم اكو لايزر مانند باس يا پاپ را در لير خود رت دارد و بايد چگونه اونو تنظيم كرد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)