ای ول که گل گفتی![]()
ای ول که گل گفتی![]()
شما قضاوت کنيد غير از دان پاشيدن و به دام انداختن معني ديگه اي دارد يانه ؟
آقایون چقدر زور زدن با تمام هوش وفکرشون این طرح رو دادن بیرون ،اول با آن همه شرط و شروط و اگرها ،مکالمه رايگان ، بعد خيال زياد کردن تعرفه در آینده نزدیک ،تازه میخواستن دراین طرح کذایی یک جوری مشترکین ایرانسل را با سازمان تنظیم مقررات ،بخاطر ثانیه ای شدن تعرفه رودررو کنند وگفته اند اگر تعرفه را ثانیه ای نکنند ما هم این بزرگترین خدمت تاریخ بشریت را انجام میدهیم ،چقدر بچگانه !!! پس معلوم میشود در عدم اجرای طرح ثانیه ای شدن تعرفه ،ایرانسل مقصر بوده و حق با سازمان تنظیم مقررات است
شاید یکی از بزرگترین توهینهایی که میشه به مردم کرد ، احمق فرض کردن آنهاست ،که ایرانسل نشان داده در این کار چیزی کم نگذاشته است .
حال ازهمین فردا با زیر نویسهای خوش آب ورنگ درتلویزیون فقط 1000 دقیقه مکالمه رایگان ،ازفلان روز تافلان روز نقش میبندد ،ولی از این همه اما واگر حرفی زده نمیشود .
باید به ایرانسل فهماند که این حماقت نیست بلکه عدم آگاهی است ووظیفه ی ما که آگاه شده ایم این است که دیگران را نیز آگاه کنیم
دوماً که مثل اس ام اس هایی که عید میفرستادی، بعد از اون، الان اکثر اس ام اس ها بار اول به مقصد نمیرسه.
80درصد اس ام اس های ایرانسل رو باید حداقل دو بار send کنی.
(بگذریم که یه بار یه اس ام اس رو 10 بار سند کردم ولی باز هم نرفت. 10 بار میشه 160 تومن!)[/QUOTE]
اینو خوب اومدی...
پدرم در میاد تا یه اس ام اس بفرستم...
هر اس ام اس رو حد اقل 5-6 بار سند می کنم...![]()
![]()
خواهشا اگه میشه به بقیه احترام بگذارید و جمع نبندیدشاید یکی از بزرگترین توهینهایی که میشه به مردم کرد ، احمق فرض کردن آنهاست ،که ایرانسل نشان داده در این کار چیزی کم نگذاشته است .
اين پيشنهاد واقعاً عاليه! ولي فقط براي تماس از ايرانسل به ايرانسل مناسبه! خب، پس به چه درد مصرفكننده جماعت ميخوره؟
منم ایرانسل دارم و به شدت ازش ناراضیم
واقعا نمیدونم کسی نیست به اینا رسیدگی کنه
من که راضیم به رضای او
آفا من ایرانسل دارم ولی در مورد ایرانسل بحث ندارم بحثم سر اینه که برادرم در المان زندگی میکنه و میگه ما اینجا 5 ouro پرداخت میکنیم و 1 ماه هر چه قدر بخایم میتونینم صحبت کنیم
5 ouro برابر 5500 تومان هست
و در مورد اینترنت بازم 1ماه اشتراک 5 ouro ولی با بالاترین سرعت فکر کنم 384 kb باشه
من تقریبا راضی هستمالبته مشکلاتی که دوستان گفتند وجود داره که این دست خودشونه باید خودشون نشون بدن اگه میخواهند جواب بگیرند البته باید بهشون فرصت داد ولی به نظر من از اوپراتور اول که در حال تماس یک کلمه حرف میزنی نصفش نمیرسه خیلی بهتره واقعا ایرانسل کیفیت صدایی بالایی داره من از gprs ایرانسل هم تا 80% راضی هستم
![]()
خداییش یه کم فکر کنید ....
مگه ایرانسل عاشق چشم و ابروی مردمه که این قدر داره حال پخش می کنه؟؟؟!!!!!
همه به فکر سود خودشونن. مطمئن باشین یه کم جای پای ایرانسل محکم بشه همه این هزینه ها رو تا قرون آخرش از حلقوم مصرف کننده ها میکشه بیرون یه چیزی هم بیشتر.!!
اين جور وعده ها كه ايرانسل داده خوشحال كننده تر از اونه كه واقعي باشه!!!!!!!
تنها خيري كه داشته اين بوده كه مخابرات لااقل يه دستي تو جيبش كرده دو تا پيام بازرگاني پخش كرده! من اميدوارم ايرانسل يه كم قوي بشه كه بين اين دو تا شركت رقابتي شكل بگيره شايد اينطوري خيري به مشتركين رسيد.
راستي مخابرات كي ميخواد دست از سركيسه كردن مردم برداره؟ حالا كه ديگه همه ي تجهيزاتو خريده نمي خواد تعرفه ها رو عوض كنه؟ وقتش نشده كه لااقل اس ام اس ها رو رايگان كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)