همین امروز از ISP که می خواستم Wireless تهیه کنم پرسیدم
این سرعت 11Mb که خیلی هم وسوسه کننده است ماهیانه چند ؟
خیلی آروم گفت 15
گفتم چند ؟!!
گفت 15 میلیون تومن
همین الانم دارم پس میوفتم
بابا ما رو چه به سرعت ؟!
همین ADSL از سرمونم زیادیه
همین امروز از ISP که می خواستم Wireless تهیه کنم پرسیدم
این سرعت 11Mb که خیلی هم وسوسه کننده است ماهیانه چند ؟
خیلی آروم گفت 15
گفتم چند ؟!!
گفت 15 میلیون تومن
همین الانم دارم پس میوفتم
بابا ما رو چه به سرعت ؟!
همین ADSL از سرمونم زیادیه
در کل wireless گرونتر از adsl هست مثلا سرعت 128 ماهیانه و نا محدودش 220-240 تومنه..یکسری مزیتهایی داره که دوستان اشاره کردن و یکسری معایب
مثلا تلورانس افت یا افزایش سرعت به هر دلیل تو وایرلس فقط 10 درصد هست اما تو ADSL بالای 20 درصده !
دوم اینکه سیستم وایرلس طوریه که نیازی به پشتیبانی همیشگی شرکت ارائه کننده ندارید اما ADSL خیلی وقتا دچار قطعی میشه یا افت شدید سرعت و یا ... که پنجشنبه جمعه ها که شرکتها تعطیلن ، شما هم اینترنتتون تعطیل میشه تا شنبه که یکی به دادتون برسه !!
اطلاعات زیادی در مورد سرعت دانلود ADSL ندارم اما Wireless با سرعت 128 به شما 16KB در ثانیه دانلود میده حالا یکی از دوستانی که ADSL داشته یا داره می تونه مقایسه کنه ببینه چطوریاست .
من وایرلس شرکت داتک رو داشتم الان هم سرویس ADSL همین شرکت رو دارم ....
در کل اگر منظور وایرلس شرکتی داتک هست باید بگم چون از هردو نوع سرویس استفاده کردم کیفیت وایرلس حداقل 10 تا 20٪ از کیفیت ADSL کمتر هست در چندین ضمینه .... مخصوصا Ping که برای بازیهای آنلاین مهم هست / وایرلس اصلا جوابگو نیست . حالا اگر بخای یرویس وایرلس اختصاصی داشته باشی به صورت نصب تجهیزات در خونه اون بحثش جداس !
اگر شما در دسترسی برای استفاده از ADSL مشکل داری وایرلس بگیر اما اگر مشکلی نداری حتما ADSL بگیر . سوالی بود در خدمتم .
سلام
جسارتا به من تازه کار بگید تفاوت adsl و wireless چی هست؟
adsl با استفاده از مودم و خط تلفن راه اندازی میشه ولی وایرلس همونطور که از اسمش پیداست بدون سیم و فقط با یک دستگاه راه اندازی میشه که قابلیت های شبکه رو داراست
البته تفاوت هایی هم در مورد محدودیت فاصله و پهنای باند هم دارن
اگر شما در دسترسی برای استفاده از ADSL مشکل داری وایرلس بگیر اما اگر مشکلی نداری حتما ADSL بگیر . سوالی بود در خدمتم .
دوست من
ممنون میشم در این تاپیک منو راهنمایی کنی
یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)