xenocode postbuild 2007 رو لطفا بگردين همه با هم پيداش كنيم
xenocode postbuild 2007 رو لطفا بگردين همه با هم پيداش كنيم
استاد عزيز من از منو فايل يه ستاپ پروجكت add ميكنم و براي برنامه فايل نصب درست ميكنم ولي بلد نيستم چه طور ميشه فريم ورك و ويندوز اينستالر رو به اون اضافه كرد اگه يه توضيح كوچولو در مورد ساخت پروژه نصب بديد ممنون ميشم.![]()
![]()
![]()
سلام
سعی میکنم یک برنامه بیخود را برای setup درست کنم!!!!!!! ولی اگر خدایی ناکرده تا شنبه زنده بودم!!!
انشاء ا... كه خدا عمر با عزت بهت بده و 100 سال زنده باشي تا ما زير ساييه شما استاد عزيز برنامه نويسي با VB8 رو ياد بگيريم.![]()
سلام
انشا ا... شما با VB8 و VB9 و VBX به شرط X>=8 این تیپی بشوید،ولی لطفاً نفرین نکنید!!!
انشا ا... خدا یه مرگ خوشگل نصیبمان بکنه تا بجز همه خودمون هم راحت بشیم!
اینم سمپلی که قولش را داده بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست نکردم، ولی باید درست کارکند، نسخه exe برنامه هم موجود است ولی به علت بیش حدود 30M شدن setup نهایی، آن را کامپایل نکردم تا دوستانی که با dialup هم کار میکنند بتوانند بدون مشکل کد نمونه را دانلود کنند، در نتیجه باید پروژه را در VS.Net2005 باز کنید و دستور Build->Rebuild Sulotion را در حالت Release صادر کنید تا کامپایل انجام شود پروژه setup نهایی در محل SampleProject\Setup\Release تشکیل شود، بعد بسته setup کامل میشود و شما میتوانید کل پوشه مذکور را برروی CD رایت و به مشتری تحویل دهید.! و نکته شیرین آنکه میتوانید نفستان یا همان پول را تحویل بگیرید!!!!!!!!!(شوخی کردم!)
مجدداً تاکید میکنم که در زمان setup پنجره جدایی دیده نمیشود و setup فریم وروک به صورت داخلی و با کمک پارامترهای خط فرمان انجام میگیرد، فقط وجود فایل های setup ضروری است تا در صورت نصب نبودن خود به خود نصب شود.
اخطار:
فایل msi نهایی را تغییر نام ندهید و گرنه نمونه setup.exe هم کار نمیکند، چون در اصل نمونه exe شامل یک موتور runtime برای اجرای msi است.
و باز هم تأکید میکنم که نسخه جاری msi ساز داخلی VS2005 از یونیکد و فارسی پشتیبانی نمیکند، ولی میتوان در آن تصاویر با شکل و متن دلخواه و فارسی قرار داد و... البته امید است در VS2008 تحول خوبی پیش امده باشد و پشتیباین از یونیکد هم به انجام رسد.
و یک ضمناً دیگه!!!! دوستان، در پروژه جاری قصد طراحی چیزی مثل MyComputer نبوده ولی چون گفتم بد است پنجره خالی باشد، یه دوتاچیز رویش گذاشتم و دو خط هم کد نوشتم تا عریضه خالی نباشد.! و گرنه MyComputer به این درپیتی نمیساختم!
و اصل چگونگی این کار به این روش است،
در پروژه Setup فرامین زیر را دنبال کنید.
Project->Properties->Configuration (select!)-> Prerequisites
سپس بخش مورد نظر را که برنامه شما به آن نیاز دارد انتخاب کنید و حتماً دقت کنید که دکمه های رادیویی پایین در وضعیت وسط باشند، صرفاً برای آب افتادن دهان مخاطبان لیست خلاصه ابزارهایی را که قادر به انتخاب هستید تا نصب شوند را می آورم:
Data Access 2.8
Framework 2.0
Crystal Report For .Net 2.0
J# Redistributable 2.0
VS2005 Report Viewer
C++ Runtime Libraries
Installer 2.0
Installer 3.1
SQL Server 2005 Express
(که قابل افزایش هم است)
اگر به Setup سازی در خود VS2005 مسلط باشید، خیلی خیلی سریع و راحت میتوانید برای پروژه های خود Setup بسازید، گرچه من به علت مشکلات و کمی وقت روی شکل نهایی و متون نمایش کار نکرده ام و آن را به عهده خود عزیزان گذاشته ام.
---------------------------------------------------------------
(و باز هم همان ضمناً درپیت!!)![]()
ضمناً از تمام دوستان و هم نفسان ارجمند که PM زدند یا در تاپیک دیگری که در آن شرکت داشتم منتظر ادامه گفتمان دات نتی مان هستند(!)، عضر خواهی میکنم، اگر خدایی ناکرده زبونم لال، در روزهای آینده همچنان زنده بودم، حمتاً بحث ها را ادامه میدهیم و جواب PM ها را هم خواهم داد، اگر هم زنده نبودم که دوستان فاتحه ی شب جمعه فراموش نشود!![]()
![]()
ولی فعلاً شرمنده!
جواب دهی به این تاپیک هم به صرف قولی بود که داده بودم.
جمیعاً خدانگه دار!
H2 جان من متوجه نشدم كدوم فايل رو بايد دانلود كنم![]()
فايل هاي اونجا زيادن.
راست می گه این لینک دانلودت مشکل داره چون یه فایل html رو دانلود می کنه نه یه فایل وی بی اگه می شه لطفا این رو درست کنید ممنون
سلام
باور کنید من بی تخصیرم! مشکل از این تگ url است که درست نشان نمیدهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقايون محترم
لطفا يكي Xenocode Postbuild 2007 رو پيدا كنه
كارم خيلي گيره
اگر بدونيد چه كار ميكنه 1 دقيقه هم بيكار نمي نشينيد
اولاً كه دات نت فريم ورك رو ببوس بذار كنار
ديگه احتياجي بهش نداري
بعدشم اگر برنامتو با كامپوننتي چيزي نوشته باشي و فايل اجراييت به فايل DLL اون كامپوننت احتياج داشته باشه ميتونه فايل DLL اونو بچسبونه به فايل EXE بعدش ميكنتش يه دونه فايل اجرايي مستقل از دات نت و كامپوننتت
ديگه هم نيازي به Protect كردن فايل هاي دات نت در اين صورت نيست.
خيرشو ببيني
من ورژنه 2006 اين برنامه رو دارم
فول هم هست
هيچ احتياجي هم به كرك نداره
ولي اگر برنامتون با ديتا بيس كاركنه
يعني چه SQL و چه ACCESS برنامه Error ميده
خلاصه باگ داره ديگه
ولي اين مشكل رو توي ورژنه 2007 گرفته
اگر كسي ورژنه 2006 رو خواست بگه براش Upload كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)