من این 830 رو دیروز خریدم به قیمت 307 تومن با گارانتی پارس قائم !!!! (و البته رجستر اصلی)
صفحه ال سی دیش معرکه اس ... گزینه های توپی داره که در 810 مشاهده نمیشد ( در D600 بود)
من مرداد 85 یه 810 رچیستر اصلی آمریکایی خریدم ( با مموری 2 گیگ روش بود ) به قیمت 410 هزار تومن و بعد از این همه مدت اصلا دلمو نزده بود ( برخلاف گوشی های دیگه ) ... اما در بعضی موارد از سامسونگ کمتر بود مثل ال سی دی - کیفیت پخش و ضبط فیلم - نداشتن منشی - و چند چیز دیگه
اما شما گفتی که کیفیت صدای 830 سامسونگ خوبه ولی اصلا خوب نیست !!!
اصلا صدای زنگش در نمیاد !!! من شک کردم اسپیکر گوشی سالم باشه ... فردا میبرم پارس قائم ببنین چشه ...
نباید اینطوری کم باشه اما عمر باطری عالی داره !!! خوبه (دقیقا نصف 810 باطری داره )
کیفت دوربین در فضای باز خوبه اما در فضای بسته دیگه انتظاری ازش نیست
صدای هدفون ها متوسط (از نوکیا کمتر )
حالا یه سوال
سونی و موتورولا رو میشه فلش یا هک کرد (واسه افزایش صدا ) ...سامسونگ رو هم میشه؟ با چه نرم افزاری؟
اگه میشه توضیح بده
در کل این 830 راضی کننده اس ولی نه واسه ما .... لا اقل D600 یه صدایی داشت ..اما ...این که صداش خیلی خیلی کمه ...صدای زنگش یک پنجم 810 سونی !!!!
بهرحال سامسونگ یه چیزایی داره که آدمو عاشق خودش میکنه
راستی کاشکی زودتر میگفتی راجع به 810 سونی...من هفته قبل فروختم به 315 تومن ... یارو کف کرده بود از صدای بلند گوش و گزینه های امنیتیش !!! خدایی هیچ 810 به 810 من نمیرسید.. آخه شما 810 دیدی Made in United state of America ؟؟؟؟؟؟؟ اونم رجیستر اصلی !!!!
راستی یه توصیه برادرانه !!! 810 نخر ...دیگه تاریخ مصرفش گذشته ..صبر کن تابستون 610 و 660 میاد ایران...هم قیمتشون مناسب تره هم امکاناتش ... مخصوصا 610 !!!!که واکمن 2 داره با A2DP !!!!!
اگه سوالی داشتی مخصلیم !!
یا علی ...........