اصلا نیاز به نرم افزار نداری یه ری استارت کن پاک میشه اصلا نسلشو منقرض میکنه
اصلا نیاز به نرم افزار نداری یه ری استارت کن پاک میشه اصلا نسلشو منقرض میکنه
سلام.
همه راه حل های پیشنهادی کاملا منطقی و درست هست. اما در نهایت به دلایل زیر مجبور به فرمت درایو شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از راه حل پیشنهادیت استفاده کردم اما متوجه شدم که اون مراحل تنها برای بستن یک Application و فایل اجرایی کاربرد داره. مشکل من حذف یک فولدر بود که با دادن مسیر اون فولدر اتفاقی نیفتاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مراحل تغییر و ایجاد یک دسترسی و کاربر جدید و در کل ترفند جالبی رو خیلی خوب با عکساش در اون لینکی که پیشنهاد دادی توضیح دادی اما مشکلی که داشتم این بود که نسخه من XP Home Original هست و فاقد امکانات امنیتی و برنامه Group Plocy که در XP Pro هست. لذا Gpedit.msc ای وجود نداشت که بخواد باز بشه که در اون فایل آموزشی هم به همین برنامه اشاره شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از طریق DOS وقتی مسیر فولدر رو بهش می دادم با فرمان Del پیغام می داد که چنین فایلی وجود نداره.
آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Acronis Disk Director برنامه فوق العاده ایه و باهات موافقم. این مشکل بعد از Merge دو تا پارتیشن به وجود اومد و احتمال Bad Sector شاید کم بود. می شد برای اطمینان بیشتر راه حل شما رو هم امتحان کرد.
آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نهایت همین کارو کردم و درست شد. ضمنا قبلش از برنامه مشابه ای به اسم ExplorerXP استفاده کرده بودم و پاکش کرد اما به Recycle Bin منتقل شد و همون جا موند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با محدودیت ها و اعمال Permission ها کاملا واقفم اما متاسفانه اطلاع دارید که در نسخه Home خبری از این مسائل امنیتی نیست.راه حل شما کاملا منطقی و خوشمزه بود. سازنده فولدر و سیستم خودم بودم و با Administrator Account .اگه زودتر راه حل تون رو می دیدیم مسلما اولین گزینه ای بود که برای رفع عیب انتخاب می کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...سیستم در این مدت چندین بار Restart شد اما نسلش منقرض نشد رفیق.
و در نهایت در کمال آرامش با فرمت کردن همون درایو یه پشه کوچیک رو با یه بمب هسته ای کشتم.
از همه دوستان به خاطر اشتراک اطلاعات و راه حل های درست رفع این مشکل سپاسگذارم.
Last edited by Reza_Sadeghi; 13-04-2007 at 21:08.
Right Click on Folder > Share and Security > Security "TAB" > Advanced > Owner > Highlight your currently logget user > Check the Box ( Replace Owner on subcontainers and objects > OK
به اين کار ميگن take ownership !!!!
Here you go :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه دردسر نمی خواد
برنامه Unlocker
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)