دوست عزیز شما فرض کن که ما دامنه و هاست داریم ؟ حالا در مورد تنظیم آپ لود اون حرف بزنیم؟
دوست عزیز شما فرض کن که ما دامنه و هاست داریم ؟ حالا در مورد تنظیم آپ لود اون حرف بزنیم؟
شما با استفاده از نرم افزارهاي ftp و يا نرم افزار فرانت پيج به راحتي مي توانيد فايل هاي خود را روي هاست قرار دهيد
حالا كه بحثه درست كردنه سايته ميشه لطف كنيد بگيد چجوري ميشه يك فروم مثل همين جا درست كرد
چه چيزايي غير هاست و دامين لازم داره؟
و از كجا ميشه تهيه كرد؟
با تشكرات فراوان
احمد
سلام
احتياج به يك سيستم مدريت انجمن است كه بطور رايگان وجود داره
شما اول هاست و دومين را تهيه مي كنيد
بعد هم اون سيستم را نصب مي كنيد
براي نصب هماگر كمك خواستيد ، مطرح كنيد تا من يا دوستان كمك كنيم
پرشین گیگ که asp رو ساپورت نمی کنه آقاشما ميتونيد توي سايت پرشين گيگ ثبت نام كني و فايل ساخته شدتون رو اونجا آپديت كني
دعوتنامه خواستي بگو برات بفرستم
این که رایگان نبود.اگر هم فضایی نداری میتونی از ساییتهایی که این امکان رو بهت میدن استفاده کنی
مثلا سایت Somee![]()
![]()
فرض چیه جانم !
خیلی فرق داره که خدمات هاست شما چیه برای آپ لود هم از پنل می شه آپ کرد و هم از اف تی پی و هم از تونل و ...
اینکه شما سرورتون چه آپشن هایی داره بسیار مهمه
از ادمینتون یوزر نیم و پسورد دسترسی به اف تی پی و پنل رو بخواهید بعلاوه آدرس اونها رو
مثلا : fttp://ftp.mycom.com username password
panel : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نظایر اونها بعد اگر سایت شما دیتا بیس هم داره باید از طریق پنل ادمین دیتا بیس بسازید و جدول هاشو تنظیم کنید
نقل قول:
این که رایگان نبود.اگر هم فضایی نداری میتونی از ساییتهایی که این امکان رو بهت میدن استفاده کنی
مثلا سایت Somee![]()
درسته اين رايگان نيست
اگه لطف كنيد و يك هاست كه همه چي رو ساپورت كنه و رايگان باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم![]()
شما بودین سووال در مورد شرکت های هاست داشتین ؟
قبل از عید کلی تخفیف می دادند که
چاکرتیم آقا ...
آره من بودم که تو اون تاپیک حدود 1 ماه پیش پرسیدم از شما ....راهنمایی هم کردی ...
نه والا تخفیفی ما ندیدیم . منم چون هنوز سایتم آماده نبود دیدم عجله ای ندارم برای خرید.
ولی فردا پس فردا می خوام هاست بگیرم .
قیمتش هم مثل همون قبل از عیده ....![]()
فکر نمی کنم جایی باشه که همه چی رو بیاد ساپورت کنه ... چه asp.net چه بانک اطلاعاتی ...درسته اين رايگان نيست
اگه لطف كنيد و يك هاست كه همه چي رو ساپورت كنه و رايگان باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
من که گشتم نبود .. یکی بود که دیگه عضو نمی گرفت !!![]()
جوابی که " پیرمرد " بهت داد کاملا صحیحه ...دوست عزیز شما فرض کن که ما دامنه و هاست داریم ؟ حالا در مورد تنظیم آپ لود اون حرف بزنیم؟
یه چیزی که هست این که فکر می کنم از جایی که خدمات هاست گرفتی بهت می گن که چی کار کنی ... حتی برای دیتابیس ساختن من جایی دیدم که فایل راهنما هم داشت ...
اي داد بيداد
خوب حالا بگزريم از رايگانش![]()
لطفا با توجه به تجربياتتون بگين بهترن هاستينگ چيه؟ يا كيه؟ يا كدوم سايته؟![]()
بد جوري گير كردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)