آقا مهدي چي شد ما منتظريم يك رايگانش و بده ما بچه مايه دار نيستيم خدايي حال دنگ و فنگ پرداختش هم نداريم آپلود كن دعات مي كنيم
آقا مهدي چي شد ما منتظريم يك رايگانش و بده ما بچه مايه دار نيستيم خدايي حال دنگ و فنگ پرداختش هم نداريم آپلود كن دعات مي كنيم
نستا جون الان خودم آپلود مي كنمنوشته شده توسط Nesta
Nesta, جان چشم - چند روزه اصلا وقت ندارم -
SHARK_Chevanton, مگه ميدوني من چي مي خوام بزارم :mrgreen:
سلام دوستان البته آقای hamed_bati دوست صمیمی من هستند و به اشتباه در اینجا با user من پست دادن .گفتم که من پاک کردم و اگه دیدی که آقای کوسه سابق زده نستا تعجب نکنید و بهش گیر ندید که نستا کجا بود.
دست شما درد نکنه.
آقا چی شد پس ؟چیز عجیب و غریبی درخواست کرده ام ؟ 1 بوتر درست حسابی نیست ؟ البته نه اینکه من خودم نتوانم 1 بوتر گیر بیارم بوتر هم انواع مختلفش را دارم فقط می خواستم مشورت کرده باشم که چه بوتری کارش درست تر هست منم فقط با آن کار کنم حالا هم که اصلا اینجا کسی مثل اینکه اسم بوتر تا حالا به گوشش نخورده ok خدا را شکر که همه سر به راه هستند اینجا خدا قوت می گم به تمامه مدیران بچه مثبت این بخش
سلام
دوست عزيز
من فكر اين كارها ديگه حال نميده
چطور بگم وقت تلف كنيه
بري 4 نفرو توي روم ها بندازي بيرون با هم كل كل كنيم كه چي بشه
برو بچه هاي اينجا هم فكر كنم خدارو شكر زياد چت باز نيستن
به اين دليل هم بوتر ندارن
البته من خودم يه زمان عشق اين كارها بودم ها (كلي شاخ رومها بودم) ولي ديگه حال نكردم و خيلي وقته كه چت نميكنم
اگر بوتر هاي 1سال پيش رو ميخواي بهت بدم![]()
سلام
اينجا هم كل كل ميكنه كه؟ همه اينجا بچه مثبتن و نيازي هم به منفي بازي نيست. بوتر و هك و اينجور چيزا سواد لازم دارن نه برنامه
بوت كردن سواد لازم داره :lol: :shock: :shock:نوشته شده توسط tohave
بابا داشتن جان چي ميگي
----------------------------------------------------
بوتر فقط سايلنت فنتوم
:twisted: SilentPhantom
كسي خواست بگه بدم
سلام آقا یه کمی تند رفتی جلو این دوست من حامد .برای خودش نمیخواست کسی کیلید کرده واسه اون میخواست و گر نه خودش تو این خط ها نیست .نوشته شده توسط tohave
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)