فکر نمیکنم این تایپیک ضرورتی داشته باشه که شما ایجاد کردید یه تایپیک مخصوص ایرانسل هست شما اول مطالعه کنید بعد به ایجاد تایپیک بپردازید
فکر نمیکنم این تایپیک ضرورتی داشته باشه که شما ایجاد کردید یه تایپیک مخصوص ایرانسل هست شما اول مطالعه کنید بعد به ایجاد تایپیک بپردازید
برادر من تاپیک زدن چیزی رو کم نمیکنه... امری بود در خدمتیم![]()
تماس از ام تی ان ایرانسل به سایر خطوط داخل کشور 499 ریال / دقیقه. پیام کوتاه (SMS) داخل کشور 160 ریال. ساعات کاهش مصرف 128 ریال. ارسال پیام تصویری (MMS) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکین ام تی ان ایرانسل. رایگان تا 10 اردیبهشت 1386---رسال و دریافت دیتا از طریق GPRS
(WAP و مرورگر اینترنت از طریق پورت سریال، کارت دیتا PCMCI/USBT، Infra-Red) -- سرویسهای ارزش افزوده صورت ريز مكالمات مسدود نمودن تماس انتظار مكالمه انتقال مكالمه كنفرانس تلفني ذخيره شماره تماس گيرنده پيام گير صوتي اشتراك رايگان، بدون هزينه فعال سازي --- کنترل حساب اینترنتی اینش کلی ارزش داره-- رومينگ بين الملل 97 کشور فعلا -- و در اینده کلی چیزهای دیگه در راهه و همین طور کیفیت صدای خوب با این امکانات من ایرانسل خریدم و راضیم و با یه خط آنتن من راحت تماس میگیرم و صحبت میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)