تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: چرا سرعت بلوتوث دی 600 از کا 800 و کا750 بیشتره

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلام مهیار جان
    هر گوشی با گوشی هم مارک خودش بهتر بلوتوس میکنه
    یعنی سونی با سونی
    نوکیا با نوکیا
    و....
    ولی من با د600 هم فایل با بلوتوس برای ک800 فرستادم سرعتش 20 کیلو بود
    با ک800 برای دبلیو 810 و ک750 که ورژن بلوتوسشون 2 هست فایل فرستادم سرعتش 40 کیلو هست
    با ک800 برای موتورولا ال 7 فرستادم سرعتش 10 کیلو بود ولی از ال7 به ک800 20 کیلو بود
    با ک800 برای ن73 فرستادم سرعتش 60 تا 70 کیلو بود
    سلام عزیز. نبودی. دلمون تنگ شده بود برات.

من فکر می کنم گوشی با گوشی فرق داره. یعنی به قول یکی از بچه ها (که یادم نیست کی بود) می گفت همه گوشی هایی که میارن ایران، درجه 2 و 3 هستن!! شاید به همین دلیله.

ضمناً قرار نشد دیگه. امضای من رو کپی نکن . (گرچه می خوام بزودی عوضش کنم) ولی این طرح مال من بود

با دوست عزيز R@R#M@N موافقم.كاملا صحيحه.كاربر samsung_d600 هم كه سابقش خرابه و طبق معمول خالي زياد ميبنده.مثل عكسهاش كه دستكاري ميكنه و ميزاره و خيال ميكنه مردم بلانسبت خ.....من خودم همين امروز تست كردم با دي 600 براي كا 800 فايل فرستاده شده با سرعت 20 كيلوبايت نه 45 كيلو بايت.و دقيقا طبق فرمايش اون دوستمون با كا800 براي گوشي ان 73 فرستادم خيلي سرعتش بالا بود.حدود 60.
    دکتر جون، قرار نشد توهین کنی ها.
    همه کاربرا محترم هستن و حرفای اینطوری درست نیست. (سابقه اش خرابه و خالی می بنده و فکر کرده ملت خ... وای وای وای وای )

شما هم بیا مثل بقیه تجربیات خودت رو عنوان کن. در نهایت تصمیم گیری با خواننده تاپیکه

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام عزیز. نبودی. دلمون تنگ شده بود برات.

من فکر می کنم گوشی با گوشی فرق داره. یعنی به قول یکی از بچه ها (که یادم نیست کی بود) می گفت همه گوشی هایی که میارن ایران، درجه 2 و 3 هستن!! شاید به همین دلیله.

ضمناً قرار نشد دیگه. امضای من رو کپی نکن . (گرچه می خوام بزودی عوضش کنم) ولی این طرح مال من بود
    سلام
    چاکرم
    درسته هر گوشی با مارک خودش (از قدیم گفتم‌: کبوتر با کبوتر باز با باز)
    امضا رو من اول درست کرده بودم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دکتر جون اینجا کلوپ گوشی نه بیمارستان . همین جرفی که زدی من عکسها رو دستکاری میکنم بسه چون برای خودم ثابت میشه که سونی اریکسون کیفیت دوربین 100 تومن بیشتر نمی ارزه .

اینم بگم به همه که آقا ما نخواستیم . این کاشکی این تاپیک قفل بشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY_NOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه برو بچ
    سلام مهيار دوباره كه مقايسه كردي؟؟
    بابا اين طرفداراي سوني اريكسون تو كتشون نميره كه نوكيا و سامسونگ يه سرو گردن بالاتر هستند!! خودتو خسته نكن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY_NOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام آقا شهاب من رو كه يادته

راستي يه سوال كا750 مگه بلوتوث 2 است؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینطور میگن . معلوم نیست 2 یا نه !

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

در ضمن یه نگاه به پست های مهیار بنداز تقریبآ 10 12 برابر تو هست
    ببين دوست عزيز من فقط نظرمو ميدم و بس.در ضمن هركسي بايد با زبون خودش باهاش صحبت كرد.جواب بدي بديه جواب خوبي خوبيه.بعدشم اين حرف چي رو ثابت ميكنه؟يعني شما فكر ميكني هركي پستش بيشتر باشه يعني اگاهيش بيشتره؟خير.منم اگر ميخواستم مثل خيليها هر تاپيك كه ميبينم يك مشت پستهاي چرت و پرت و تبليغاتي و اين بده و اين خوبه الكي راه بندازم تعداد پستهام از اين اقا كه سهله از خيليهاي ديگه بيشتر بود.من وقتي ميبينم بعضيها بيخودي ميخوان مردم رو گمراه كنن و يك چيزي رو خلاف واقع به مردم بفهمونن خونم به جوش مياد و نميتونم حرفي نزنم.اين اقا و اقا شهاب نميدونم چطوريه كه بدجور با سوني اريكسون چپ هستند و به هر ترفندي كه شده قصد تخريبشو دارن.ملتي كه از اين قضيه مطلع نباشه خوب باور ميكنه ديگه.من در حد خودم از حقيقت دفاع ميكنم.

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض یک تجربه شخصی...

بی انکه رو برند خاصی تعصب داشته باشم...تجربه شخصی خودمو رو سه مدل گوشی بیان می کنم...
    نوکیا 6131=با سرعت قابل قبول
    سونی K750 = سرعت بلو توث اش خیلی از 6131 کمتره...
    سونی W710 = سرعت بلو توث اش از 6131 بیشتره...
    هر سه مدل این گوشی ها هم ظاهرا بلوتوث ورژن 2 دارن.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ببين دوست عزيز من فقط نظرمو ميدم و بس.در ضمن هركسي بايد با زبون خودش باهاش صحبت كرد.جواب بدي بديه جواب خوبي خوبيه.بعدشم اين حرف چي رو ثابت ميكنه؟يعني شما فكر ميكني هركي پستش بيشتر باشه يعني اگاهيش بيشتره؟خير.منم اگر ميخواستم مثل خيليها هر تاپيك كه ميبينم يك مشت پستهاي چرت و پرت و تبليغاتي و اين بده و اين خوبه الكي راه بندازم تعداد پستهام از اين اقا كه سهله از خيليهاي ديگه بيشتر بود.من وقتي ميبينم بعضيها بيخودي ميخوان مردم رو گمراه كنن و يك چيزي رو خلاف واقع به مردم بفهمونن خونم به جوش مياد و نميتونم حرفي نزنم.اين اقا و اقا شهاب نميدونم چطوريه كه بدجور با سوني اريكسون چپ هستند و به هر ترفندي كه شده قصد تخريبشو دارن.ملتي كه از اين قضيه مطلع نباشه خوب باور ميكنه ديگه.من در حد خودم از حقيقت دفاع ميكنم.
    عزیز دلم، من با سونی اریکسون لج ندارم ... موضوع چیز دیگه ایه.

وقتی می بینم یه سری افراد مثل شما، اینقدر این برند رو بزرگ می کنن که تو ذهنشون از نوکیا هم میزنه بالاتر، نمی تونم ساکت بشینم.
    این برند، اینقدر ها هم که شما فکر می کنید، گنده نیست.
    فقط همین.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من هم نظر آقا شهاب رو دارم . خیلی خیلی گندش کردن . تاپیک درست میشه بهترین برند از نظر طراحی سونی اول . بهترین انتن دهی سونی اول چون دکلها اریکسون هستند آخه چی به سونی ؟؟. محکم ترین گوشی . سونی
    با امکانات ترین سونی . تاپیک هایی هم درست میشه 100 تا یه غاز که برای پر فروشترین گوشهاست 90 درصد گوشیای سونی 9 در صد هم نوکیا اون یه در صد هم مترفقه من نمیدونم این موتورولا و سامسونگ گوشی پر فروش ندارن ؟؟؟ که حالا سونی اینجا میخواد شاخ بشه ؟ در ضمن من هم از سونی اریسکون خوشم میاد مخصوصا از دبلیو 810 و کا 800 . ولی به اندازه ی خودش .

از تاپیک منحرف نشیم . علکی هم تهمت دورغ گویی به من نزن چون اعصابم خورد میشه این تاپیک رو هم علکی درست نکردم . چیزی رو که دیدم برای عجیب بود تاپیک درست کردم براش . همین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •