راست میگه H@MIDجان براهربازی که چند تا تاپیک نمی زنند![]()
راست میگه H@MIDجان براهربازی که چند تا تاپیک نمی زنند![]()
سلام![]()
من این بازی رو انجام دادم, اتفاقا به نظر من خیلی تخیلی و دور از واقعیته ؛ البته برای بازی ها طبیعیه اما تنها دلیل معروفیت و محبوبیت این بازی نسخهای قبل اونه مثل Generals Zero H که یک بازی تا حد زیادی حقیقی بود . منظورم گرافیکش نیست , بلکه داستان بازیه .
بهر حال من که ترجیح میدم Generals ZH رو با Patch های Contra یا Project Raptor 7 بازی کنم .
![]()
ببخشین
منظورتون از Command and Conquer تحت نام Tiberium Wars
همون بازی ژنراله دیگه(general zero hour)
نه دوست عزیز این دو تا بازی کاملا با هم فرق میکنن
البته سبکشون خیلی شبیه همه
اینو بهتر شما دوستان بدونید که اولین قسمت C&C که سال 1995 اومد داستان همین جنگهای GDI and Nod بود.و پایه C&C روی همین داستان بنا شد.Generals هم که اومد اصلا هیچ ربطی به Timeline سری C&C نداشت.همین جوری EA بر حسب اتفاقات الان اینو زد و گرنه COMMAND AND CONQUER یعنی GDI و Nod حالا شاید مثل سری Red Alert که واقعا عالی بودند تونسته باشند خودشونو جا بدن ولی اگه از شماره اول بازی داستانو دنبال می کردید این حرفارو که تخیلیو ایناست نمی زدید.این شماره هم که جز بهترین هاست.پیش همه اینو ثابت کرده.داستانشم عالیه،خواهشا اگه خواستید نظر بدید سعی کنید همه چیز رو راجع به بازی بدونید بعد پست بزنید.![]()
اقا ممنون از توضیحات
عکس هاش خیلی باهال بودن
Command & Conquer 3 Tiberium Wars بازی عالی هست نه تنها گرافیک جالبی ولی به دلیل زیاد مدرن بودن تجهزات اون Command & Conquer generalرو آدم بیشتر میپسنده البته من خوره بازی های استراژیک هستم و آگه کد Stronghold Legends رو داری بگید چون موندم توش بعد از 5ساعت مدام بازی کردن
-----------------------------------------------------------------------
با عرض سلا وخسته نباشیدبه همه و شما من یه چنتا سایتو نگاه کردم و اینا رو پیدا کردم
اگه به دردت نخورد از دوستای دیگه بپرس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از: ISSA S.M
سلام
من این بازی رو بازی کردم و باید بگم واقعا بازی جالبیه
فقط این رو ميتونم بگم که بهترين بازی استراتژيکی بود که تاحالا بازی کردم از رد آلرت گرفته تا همين يکی. سيو های کاملش رو هم اگه خواستين بگين بزارم براتون.
در جواب اون دوستانی که گفتند این بازی جالب نيست : به نظر شما بازی مثل Supreme Commander جالب بود با اون همه تبليغات ؟ که آخرش هم مزخرف از آب در آمد. واقعا از بازيش راضی نيستم.
با يک سی پی يو Core 2 Dou و گرافيک نجومی هم نميشه بازيش رو روان اجرا کرد. به معنای واقعی مسخرس
اما بازی مثل این با گرافيک خيره کنّده و داستان جذاب همه رو به سمت خودش ميکشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)