Last edited by w700; 07-04-2007 at 17:32. دليل: اعتراز صاحب لینک
Last edited by w700; 07-04-2007 at 17:33.
Last edited by w700; 07-04-2007 at 17:33.
شما زحمت کشیدید اما راستش به نظر من کلا درست کردن یه همچین تاپیکی اصلا کار مفیدی نیست . همه گوشی ها کلوپ دارن و بحث ها اونجا دنبال میشه . تاپیکه سر در گمه!
موضوع دیگه اینکه بعضی از اطلاعات این مقاله یا رو همه گوشی ها صداق نیست و یا ناقص توضیح داده شده . برای مثال چندتاشو قرمز کردم .کاش بیشتر دقت میکردید .
Last edited by nakhordemast; 06-04-2007 at 23:53.
salam dost aziz vagean karet alli hast vali ye lotfi bokon va safha ro apdate kon chon aks ha gabele dedan nist ba tashakor
اگه همینجوری پیش بره فکر می کنم به جاهای جالبی برسه
منتظر بقیه مطالب هستم
دوست عزیز
کپی رایتش رو هم رعایت کن
لااقل می گفتی که تاپیک براش داریم و لینک به اونجا میذاشتی
antignat این برنامه با فرستادن فرکانس پشه ها رو از شما دور می کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
battery برنامه ای برای خالی کردن باطری شماست ... هر چند وقت یه بار لازمه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bluechat یک برنامه فوق العاده برای چت بین دو گوشی بلوتوث دار ... در ضمن گوشی مقابل شما هم باید این برنامه رو نصب کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Calendar تقویم هجری شمسی ... یکی از مزایای این برنامه اینه که اگر تقویم میلادی شما درست باشه مطابق همون تاریخ شمسی رو به شما میده و برای تبدیل تاریخ هم مفیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dictionary_EN_TO_FA بهترین و قوی ترین دیکشنری تحت جاوا ( انگلیسسی به فارسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dictionary_FA_To_EN بهترین و قوی ترین دیکشنری تحت جاوا ( فارسی به انگلیسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hearts_watch این برنامه ساعت شما رو در قالب یک قلب با قالب های مختلف نمایش میده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hidemecam برنامه عکس گرفتن به صورت مخفی ... برای گوشی های سونی اریکسونی که با Silent کردن هم صدای شاتر دوربینشون قطعه نمیشه خیلی مفیده ... حتی صدای Auto Focus رو هم قطع می کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JKeyNote برنامه ای برای خواندن فایل های TXT و ... و یک دفترچه یادداشت قوی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MatraxBench یک برنامه بسیار مفید برای تست فنی گوشی ... با این برنامه خیلی خیلی راحت می تونید یک گوشی رو از لحاظ فنی تست بکنید و ببینید که هنگ یا مشکلات دیگه داره یا نه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mosquito1.0 این هم یه برنامه پشه کش دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Quran_java قرآن تحت جاوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
unitconverter تبدیل واحد ها به هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wmplayer یک مدیا پلیر بسیار زیبا و قوی برای گوشی های سونی اریکسون ... اگه از مدیا پلیر خود گوشی خسته شدید این برنامه خیلی به دردتون می خوره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
worldmate_lite این هم تبدیل ساعت های کشور های جهان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روی چشم عزیزم.
من کوچیک شما هستم.
اصلا برشون می دارم و اصل لینک رو می ذارمش.
امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشی.![]()
عزیزم شما درست میگی درباره عمل نکردن بعضی کدها روی بعضی از گوشیها.
شما برو به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقا همون مطالب رو گذاشتم.
در ضمن علان بیشتر مطالب در مورد k750 و سری دبلیو صدق می کنه.
از نظرت هم واقعا ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)