تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: کمک،یکی با شماره خودم برام Sms میفرسته!

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

اگه میشه بگین رو کدام مدل از سونی اریکسون ها کار می کنه و چگونه؟
    آیا از همون روش ایمیل میشه؟که به جای ایمیل باید شماره طرف و وارد کنیم؟

بله همون روش درگاه ایمیل را امتحان کنید.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با همون روش ایمیل انجام دادم جواب داد.
    چه حالی میده طزف بدجوری میره سر کار

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ممکنه دقیقتر توضیح بدی چجوری باید این کار رو بکنم ؟
    درگاه ایمیل ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

هر 2 گوشی باد این قابلیت رو اشته باشه.
    من نوکیا دارم اما یکی از دوستانم با همین روش برام اس ام اس میداد و به جای اینکه شماره ی اون ثبت بشه یه آدرس ایمیل ثبت می شد ...
    اما اینطوری نیست که کاملا شما رو مخفی کنه .... من بدون اینکه دوستم به من چیزی گفته باشه فهمیدم که اونه و در عرض چند ثانیه شمارش رو پیدا کردم !!!
    حالا بگو چطوری ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام
    ممکنه دقیقتر توضیح بدی چجوری باید این کار رو بکنم ؟
    درگاه ایمیل ؟
    با اینکه چندین بار در این انجمن و انجمنهای دیگه دربارش بحث شده باز هم یه اشاره کوچیک می کنم
    با این روش به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد می کنید ارسال میشه.که میتونید به جای آدرس ایمیل شماره 1 نفر دیگه یا حتی شماره خود طرف رو وارد کنید تا طرف کفش ببره.
    ابتدا به قسمت Messaging رفته و وارد Settings سپس Text Message شده.حالا Email gateway رو بزنید و New email gatew. رو انتخاب کنید.در این قسمت شماره کسی که میخواین با این روش بهش sms بزنید رو وارد کنید و Save کنید.
    از این به بعد هر وقت خواستید برای کسی Sms بزنید در قسمت اتنتخاب شماره یک گزینه جدید به نام Enter email addr. اضاف میشه که اینجا باید آدرس ایمیل رو وارد کنید.حالا همونطور که گفتم میتونید شماره یکی دیگه رو بدید تا طرف سر کار بمونه.البته این روش شماره رو من فقط تونستم روی سونی اریکسون ازش جواب بگیرم یعنی باید گوشی طرف سونی اریکسون باشه تا شماره بیفته.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من نوکیا دارم اما یکی از دوستانم با همین روش برام اس ام اس میداد و به جای اینکه شماره ی اون ثبت بشه یه آدرس ایمیل ثبت می شد ...
    اما اینطوری نیست که کاملا شما رو مخفی کنه .... من بدون اینکه دوستم به من چیزی گفته باشه فهمیدم که اونه و در عرض چند ثانیه شمارش رو پیدا کردم !!!
    حالا بگو چطوری ؟
    همونطوری که گفتم فقط با سونی اریکسون میشه شماره تلفن وارد کرد.برای گوشیهای دیگه مثل نوکیا باید آدرس ایمیل کامل مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید.
    در ضمن این روش بر روی تمامی گوشیهایی که قابلیت Email gateway رو دارند امکان پذیر هست.
    Last edited by iman_s; 08-04-2007 at 01:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با اینکه چندین بار در این انجمن و انجمنهای دیگه دربارش بحث شده باز هم یه اشاره کوچیک می کنم
    با این روش به جای شماره شما آدرس ایمیلی که وارد می کنید ارسال میشه.که میتونید به جای آدرس ایمیل شماره 1 نفر دیگه یا حتی شماره خود طرف رو وارد کنید تا طرف کفش ببره.
    ابتدا به قسمت Messaging رفته و وارد Settings سپس Text Message شده.حالا Email gateway رو بزنید و New email gatew. رو انتخاب کنید.در این قسمت شماره کسی که میخواین با این روش بهش sms بزنید رو وارد کنید و Save کنید.
    از این به بعد هر وقت خواستید برای کسی Sms بزنید در قسمت اتنتخاب شماره یک گزینه جدید به نام Enter email addr. اضاف میشه که اینجا باید آدرس ایمیل رو وارد کنید.حالا همونطور که گفتم میتونید شماره یکی دیگه رو بدید تا طرف سر کار بمونه.البته این روش شماره رو من فقط تونستم روی سونی اریکسون ازش جواب بگیرم یعنی باید گوشی طرف سونی اریکسون باشه تا شماره بیفته.
    با سلامی دوباره ...
    من یه چندتا پست بالاتر گفتم ، نیار نیست گوشی طرف سونی باشه ... فقط شما که داری می فرستی باید سونی داشته باشی ، همین . و در ضمن این روش کاملا شما رو مخفی نمی کنه ... خیلی راحت میشه شماره ی طرف رو پیدا کنید .. من این کار رو کردم .
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

همونطوری که گفتم فقط با سونی اریکسون میشه شماره تلفن وارد کرد.برای گوشیهای دیگه مثل نوکیا باید آدرس ایمیل کامل مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید.
    در ضمن این روش بر روی تمامی گوشیهایی که قابلیت Email gateway رو دارند امکان پذیر هست.
    OKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOK OKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOK !

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلامی دوباره ...
    من یه چندتا پست بالاتر گفتم ، نیار نیست گوشی طرف سونی باشه ... فقط شما که داری می فرستی باید سونی داشته باشی ، همین . و در ضمن این روش کاملا شما رو مخفی نمی کنه ... خیلی راحت میشه شماره ی طرف رو پیدا کنید .. من این کار رو کردم .
    با تشکر .
    دقيقا همينطور است.
    من هم خيلي راحت شماره طرف را بدست اوردم.در ضمن گوشيم هم سوني اريكسونه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •