سلام تنها برنامه ای که با این مشخصات وجود داره نترولریکوردره اما متاسفانه ندارمش میتونی باهمین نام درخواست کنی...
NaturalRecorder
سلام تنها برنامه ای که با این مشخصات وجود داره نترولریکوردره اما متاسفانه ندارمش میتونی باهمین نام درخواست کنی...
NaturalRecorder
این هم برنامهbeeb off
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
عزیز با عرض پوزش باید بگم که نترون ریکورد بوق نمیزنه اتوماتیک فعال میشه و از شما در مورد ضبط صدا سئوال نمیکند وقویترین برنامه در این مورده...![]()
البته برنامه beep off اون بوق رو قطع میکنه
به هر حال این هم برنامه Natural Recorder v1.01 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
spakعزیز این فایلتو یه جای دیگه اپلود کن .توی پرشین گیگ نیست.اگه میشه توی 4sharedاپلود کنی خیلی بهتره.از اینکه میبینم همه بهم کمک میکنن کمال تشکر رو دارم و خیلی ممنون از همه که بهم کمک کردید.الهی یک در دنیا و صد در اخرت بهتون بده
خيلي ممنونم براي من هم داونلود نميشه اگر لطف كنيد كمك بزرگي مينمائيد من هم جايي هستم كه خيلي نيازدارم به اين برنامه البته كرك شده بدون بوق
باتشكر فراوان و منتظريم
سلامت و موفق باشيد
[QUOTE=امواج;995476]خيلي ممنونم براي من هم داونلود نميشه اگر لطف كنيد كمك بزرگي مينمائيد من هم جايي هستم كه خيلي نيازدارم به اين برنامه البته كرك شده بدون بوق
باتشكر فراوان و منتظريم
سلامت و موفق باشيد[/QU
albate barname call recorder va beep khoban.va bogh bogh nemikone vali in barname hamdashte bashim bad nist
خواهش میکنم .
ما اینجاییم تا به هم کمک کنیم .
دوباره آپش کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم امتحانش کردم جواب داد .![]()
به هر حال اگر نشد ایمیلتون رو بزارید تاواستون بفرستم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)