سلام آقا مهدينوشته شده توسط Mehdi_Best
دستت درد نكنه
اگه محبت كني و لينك هر دو نرم افزار رو بدي ممنون ميشم (نسخه هايي كه سريال نامبر احتياج داشته باشه)
فقط يادت نره كه آخرين نسخه اونها باشه
خيلي ممنون از لطفت![]()
سلام آقا مهدينوشته شده توسط Mehdi_Best
دستت درد نكنه
اگه محبت كني و لينك هر دو نرم افزار رو بدي ممنون ميشم (نسخه هايي كه سريال نامبر احتياج داشته باشه)
فقط يادت نره كه آخرين نسخه اونها باشه
خيلي ممنون از لطفت![]()
Webroot SpySweeper 4.0.3 Build 405 (براي وارد كردن سريال، لطفا به صورت دستي بنويسيد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------
Webroot Window Washer 6.0.2.411 (اين نسخه كرك شده است)
Spy Sweeper v4.0.4 Build 430
Download:
Code:
Serials: (Untested - Pick One)
Code:
SSDF-ONLN-AAAA-RZDG-CVXD
SSDF-ONLN-AAAA-SDSS-UYHH
SSEA-ONLN-AAAA-STEJ-RZBJ
SSDF-ONLN-AAAA-SDGW-GGXZ
SSEA-ONLN-AAAA-SQQJ-HTNY
SSDF-ONLN-AAAA-RZDG-CVXD
SSDA-ONLN-AAAA-MZRJ-BCZR
SSDF-ONLN-AAAA-PEHN-UCZR
لینک دانلود ابدیت دستی :
Code:
سلام . بابت همه اين اينكا تشكر اما مشكل اينجاست كه برنامه سريال قبول نميكنه و فقط بايد با كرك رجيسترش كرد من يه فايل كرك از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم اما با اونم رجيستر نميشه .
رضا جان سلام
من فكر مي كنم شما نسخه فول اين برنامه رو نداري. چون نسخه فول اين برنامه با سريال رجيستر مي شه.
در ضمن همون اول هنگام نصب شماره سريال را بايد وارد كني. شما جايي براي وارد كردن سريال نديدي؟
در ضمن من يك پچ دارم كه آپديت اين آنتي اسپاي وير رو انجام مي ده. يعني حتي اگه سريالتون در ليست سياه اين سايت قرار گرفته باشه با اين برنامه مي توانيد آپديت رو انجام بدهيد.
اين هم لينكش:
تو خود انجمن ها تو قسمت کلکسیون های نرم افزار لینک فول وزژن هست
لطفا برای این ورژن از این آنتی اسپای ور خوب یک کرک و یا Fixer خوب بهم معرفی کنید ،یک fixer داشتم به این ورژن نخورد 4.0xFIX.
در ضمن اینرا بگویم که چند روز قبل من این نرم افزار را از سایت *********** دانلود کردم ، اما Fixer ی که گذاشته بودند نمی تواند آنرا کرک کنم و گوش مسئولان این سایت هم به پیام ها بدهکار نیست.. من که دیگر چیزی ازش دانلود نمی کنم .
ناگفته نماند که این نرم افزار سریال را قبول می کند و نصب می شود اما موقع آپدیت اعلام انقضا می کند و fixer هم عملا کاری انجام نمی دهد
در ضمن لینک های آقا مهدی کار نمی کند.
Last edited by shahbab; 20-10-2005 at 16:55.
آقای Mehdi_Best عزیز :
اوامر شما اطاعت شد و من سوالم را به این تاپیک اختصاص دادم و منتظر راهنمایی شما و دیگر دوستان هستم.
شهباب جان سلام
ببخشيد اگه دير جواب مي دهم.
ببين اين احتمال زياد كار مي كنه:
Webroot Spy Sweeper 4.5.3 Build 560
*************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهــدی عزیـز...باتشکر از محبت های شما...این کرک را دانلود کردم اما...
فکر می کنم که rar pass که گذاشته اید اشتباه باشد چون موقع آنزیپ کردن پیام می دهد که پسورد اشتباه است.
خواهشمندم مجددا این پاسورد Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را چک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)