Nesta جان دستت درد نكنه، هر دو برنامه عالي و هر يك به جاي خودش بسيار مفيد است.فقط حيف كه در E Book Builder از فايلهاي txt و rtf استفاده ميشود. اگر امكان استفاده از تصوير را هم داشت كه ديگر حرف نداشت. خيلي ممنون!
Nesta جان دستت درد نكنه، هر دو برنامه عالي و هر يك به جاي خودش بسيار مفيد است.فقط حيف كه در E Book Builder از فايلهاي txt و rtf استفاده ميشود. اگر امكان استفاده از تصوير را هم داشت كه ديگر حرف نداشت. خيلي ممنون!
در ضمن در E Book Builder تيترها (title for chapter) رو نميشه فارسي نوشت. آيا راه حلي براي اين مشكل داريد؟![]()
سلام دوست عزیز .
من والا فارسی باهاش نوشتم منتها ipt با این برنامه حالا باز نمیدونم .از شما هم ممنون هستم.
بازم سلام
خودم يه برنامه پيدا كردم
فقط كركش رو ميخوام
NeoBook5
ورژن 5.0.2.0
فعلا که adobe acrobat بهترینه ... :mrgreen:
سلام دوست عزیز برای درست کردن ebook برنامه های ساده ای هست و اکروبات به نظرم برای ebook استفاده نمیشه .نوشته شده توسط KhalijefarS
![]()
بابا چرا اينقدر طرف رو ميپيچونيد - بهترين برنامه براي ساختن E-book
Adobe Acrobat me هست -
Nesta, جان كي گفته استفاده نيمشه !؟
سلام من میگم دوست من .نوشته شده توسط mehdi87
برای این که شما الان یک برنامه با vb and delphi vc بنویس با اکروبات بیا help or ebook درست کن .
در ضمن حجم این برنامه بسیار بالا هست و همه ندارند و مخصوص ebook نیست مخصوص pdf هست .
باید هر برنامه ای دا جای خودش ازش استفاده بشه .
الان چندین برنامه بچه ها پیدا کردند که خوب و عالی هست اگه اینطوری بود که دیگه کسی اینرو نمیرفت استفاده کنه با همون اکروبات استفاده میکردند .
در هر صورت مهدی جان شما الان یک برنامه نوشتی مثلا میخا exe کنی help رو و میخای داخل برنامه بهش بگی که زمانی که رو منو بره اون فایل اجرائی رو اجرا کنه این برنامه ها راحت تر کار میکنه .
Nesta, جان شما اگر اين ورژن از آدوب (Adobe Acrobat 6.0 Professional) رو داشته باشين - ميتونيد e-book درست كنيد .
---------------------
اينجا حق با شماست - چون ميگيد راحتره !در هر صورت مهدی جان شما الان یک برنامه نوشتی مثلا میخا exe کنی help رو و میخای داخل برنامه بهش بگی که زمانی که رو منو بره اون فایل اجرائی رو اجرا کنه این برنامه ها راحت تر کار میکنه
----------------------
بابا من واسه پي دي اف مشكل ندارم
واسه EXE ميخواستم كه پيدا كردم فقط كرك يا سريالشو ميخوام
از شما هم كه كمك كردين متشكرم
كسي كرك يا سريالشو گير نياورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)