سلام به نظر من یه فن box بدن سی پی یو پیدا کنی خیلی عالی یه قیمتش 5 هزار تومانه اونجوری خیالت راحت میشه
سلام به نظر من یه فن box بدن سی پی یو پیدا کنی خیلی عالی یه قیمتش 5 هزار تومانه اونجوری خیالت راحت میشه
maxoud جان
کامپيوتر دوستم پيش منه و مادر بردش هم P4P800s-se هست و فکر ميکنم شبيه مال شما باشه ؛ من نگاه کردم ديدم دور فن اون 2636 هست و دماي CPU رو 55-58 بيشتر نميره و زماني که از CPU زياد کار ميگيري صداي دور فن زياد ميشه ولي در بايوس چيزي براي تغيير دور فن نديدم يا smart fan که رو مين خودم داره
اون خط و خشها تاثيير گذار هست و اگه خيلي عميق باشه که بدتر ؛ فقط اين رو يادت باشه که بايد خمير رو کامل رو سطح CPU پخش کني.
راستي فنت اورجينال هست ؟ يعني از همون فنهاي intel هست که زيرش يه دايره مسي داره ؟
اگه بخواي فن رو عوض کني بايد از اون فنهاي پدر مادر دار بگيري که heatsink بزرگي دارن
تو بايوس هم يه نگا کن ببين ولتاژهاي CPU درسته يا عوض شده
واقعا ازت متشکرم اقا آرش بیشترین کمک رو شما به من کردی نمیدونم چطوری میتونم جبران کنم.
باید بگم که اولا فنم سطح زیرش مستطیله .حالا اورجینال بودنشو دیگه نمیدونم.
ثانیا اینکه ولتاژ3.3+کمتر از 3هست یعنی وقتی نگاه کردم2.96 بود ولی اون 2 تای دیگه بالا تر از 5 و 12 بودن
راستی حالا مگه ولتاژ هم تو گرم شدن سی پی یو تاثیر داره؟؟؟؟
اینم برنامه ی pc probe که از سی دی مادر بورد ریختم و توش اطلاعات کامل رو نوشته .د ر ضمن از
voltage +3.3 V ایراد میگیره.!
![]()
maxoud جان ؛ خواهش ميکنم کاري نکردم![]()
راستش ولتاژ در مورد CPU شما ظاهرا کم هم هست که اون error رو ميده
در مورد سوالت که آيا ولتاژ رو حرارت تاثير ميزاره بايد بگم جواب مثبت هست ؛ يعني هر چي ولتاژ رو بالا تر ببريم حرارت بالا تر ميره ولي خوب گاهي براي overclock کردن لازمه که CPU بتونه جواب بالا بردن BUS رو بده
با اين اوصاف به نظر من مشکل از فن هست ؛ البته به نظر نمياد که بد کار ميکنه بلکه اينطور به نظر ميرسه که قدرت کافي نداره ؛ من عکس فن اصلي رو ميزارم ببين مال شما هم همينه يا نه :
اينطور که تو عکسي که گذاشتي ميبينم حرارت 63 هست که خيلي بهتره البته هنوز بالاست و تا 55-58 جا داره بياد پايين
متاسفانه فن من این نیست.
اما دمای 63 وقتی که هیچ کاری باهاش نمیکنم.هنوز هم تا 80 بالا میره![]()
در هر صورت فکر میکنم که با هم به این نتیجه رسیدیم که مشکل از فنمه و منم فردا میرم یه فنه اورجینال می گیرم.(قیمتش هم کردم9000تومنه)اگه فکر میکنید خریدنه فن جدید اشتباهه تا فردا بهم بگید.
اگه بعد از خرید فن باز هم مشکل داشتمهمین جا مطرح میکنم.
بازم ممنون از همتون مخصوصن آقا آرش.
Last edited by maxoud; 04-04-2007 at 20:41.
خواهش ميکنم maxoud جان ؛ موفق باشي
من یه فنه جدید شبیه همونی که که آقا آرش عکسشو گذاشتن خریدم.با این فن دمای سی پی یو خیلی پایین اومد(در حالت عادی 50و تو گیم 62-63), و وقتی دما بالا میرفت دوره چخشش بیشتر میشد.
اما با وجود اینکه فکر میکردم مشکل حل شده و وقتی که دمای سی پی یو فقط 62 بود باز هم مثل قبل دستگاه گیر کرد و بعد از چند ثانیه تصویر رفت (مثل اینکه مانیتور خاموش شده باشه)
من که دیگه فکرم به جایی نمیرسه...
maxoud جان الان حرارت CPU خيلي بهتره ؛ ولي اينکه هنوز هم اين مشکل رو داري ميتونه از سازگار نبودن ram با mainboard باشه و اين مورد رو ميشه با update کردن بايوس حل کرد ولي قبل از اينکه بريم سراغ اين مورد بد نيست موارد ديگه رو امتحان کني
از اونجا که ولتاژ 3.3 درست نيست ممکن پاور ضعيف باشه و اين ضعف زماني که کار زياد ميگيري بيشتر خودشو نشون ميده براي اطمينان و براي اينکه خرج بيخود هم نکرده باشي اگه ميتوني از دوستي کسي يه پاور خوب بگير با اون تست کن ببين مشکل حل ميشه يا نه
در آخر هم ببين اوضاي حرارت graphic cart چطوره و آخرين درايور اون رو هم نصب کن
Last edited by arash the archer; 05-04-2007 at 22:03.
دوست عزیز شما هیچ مشکلی نداری یه فن خوب تهیه کن البته اگه دور فن زیر 2500 هستش .از سلیکون هم استفاده کن این عکس هم گویای همه چیز هست چون یه زمانی من سی پی یو 1800 را روی مین شما اور میکردم و بدون هیچ مشکلی ساعتها باهاش کا می کردم :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)