اینتل می خوای ببندی یا AMD ؟ چه مدلی از DFI مد نظرته و اگه تو بازار هست قیمت داری یا نه؟
(می دونی که DFI رو شرکت تاک وارد می کنه و خودش هم گارانتی می کنه. می تونی نمایندگی هاشو پیدا کنی و ببینی چه مدلهایی موجود هست)
اینتل می خوای ببندی یا AMD ؟ چه مدلی از DFI مد نظرته و اگه تو بازار هست قیمت داری یا نه؟
(می دونی که DFI رو شرکت تاک وارد می کنه و خودش هم گارانتی می کنه. می تونی نمایندگی هاشو پیدا کنی و ببینی چه مدلهایی موجود هست)
به نظر من اگه میخوای 230 تومن بدی یه asus p5wdh deluxe بگیر خیال خودتو راحت کن
بعدا میتونی cpu تو ارتقا بدی و intel core 2 بگیری.
بهترین انتخاب برا مادربرد همینه با این پول
ببخشید اینو ندیدم... فکر کنم منظورت LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G باشه اگه اینطوره نگیری بهتره چون چیپستش نسبت به اینتل و انویدیا ضعیفتره (تنها مادربرد با چیپست AMD RD600 ) اگه می خوای DFI بگیری بهتره به INFINITY 975X/G با قیمت فکر کنم حدود 170 تومن فکر کنی ولی با اون قیمت انتخابهای بهتری هست.
بجای Pentium D هم یک Core 2 بگیر با کلاک پایینتر کارایی بسیار بالاتری داره.
فعلا كه قصد عوض كردن cpu رو ندارم مدل dfi هم فقط ميدونم لن پارتي هستش نوعش رو به ياد ندارم من اين قيمتي رو كه گفتم تو مجتمع تك قيمت گرفتم
فعلا همون مادربرد asus p5wdh deluxe رو بگیر بعدا
cpu رو بکن core2
بهترین مادربرد تو اکثر بنچ مارکها همینه
خیالت راحت
اتفاقا چيپست بسيار خوبي داره . Mezzo جان يه سرچ در مورد RD600 و مقايسه هاشو ببين - حتما نظرت عوض ميشه /.
والا من كه هرچي review از اين برد ديدم نااميد كننده بوده با اينكه مي دونم DFI تو لن پارتي ها چيزي كم نميذاره مثلا جديدترينش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه گفته
ياSo the ICFX3200 isn't a mouth-watering blend of flavors from AMD and Intel, and it's certainly not something we'd recommend given the $200 asking price. However, it does give us faith in DFI's ability to push the envelope. Now all they need to do is build a Core 2-compatible LANParty board based on a better chipset.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهايتا گفته:
ضمن اينكه پشتيباني از اين چيپست هم آينده روشني نداره و بنچمارك ها هم در اكثر موارد ضعف نشون ميدن مخصوصا memory controller بسيار ضعيفي داره نسبت به 965 , 680i و بدتر از همه CF رو بصورت 8X 8X ساپورت مي كنه.If you are in the market for a Core 2 Duo, your money will be better spent on an Intel chipset-based motherboard if CrossFire support is needed. And for certain, both the 680i and P965 offer a better feature set and slightly better performance
ولي فكر مي كنم نقطه قوتش قابليت اوركلاكينگ بالا باشه.
سال 2006 تو اینتل asus بهترین بود تو ای ام دی Msi
ولی هیچی با توجه به قیمت Epox نمیشه اصلاً باگ نداره بر عکس گیگاباگ![]()
مخصوصاً Epox 570 Sli با مادربردهای 70 هزار تومن بالاتر هم قابل قیاس نیست.
با همه اين تفاسير و صحبت ها يه چيزي رو پيشنهاد بديد ديگه من امشب مي خوام سفارش بدم يه حالي بديد ممنون ميشم
نظر من:
اگه مي خواي Dfi بگيري Infinity 975x/g
و اگه Asus مي خواي همون P5w Dh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)