آقا سرعته این اینترنتا رو که اصلا نمی شه واقعی زیاد کرد برو DSL بگیر ماهی سی هزار تومان می دی البته چهل هزار تومان هزینه نصبشه
آقا سرعته این اینترنتا رو که اصلا نمی شه واقعی زیاد کرد برو DSL بگیر ماهی سی هزار تومان می دی البته چهل هزار تومان هزینه نصبشه
من اصلا اينو نديده بودم اگه تو پيغام خصوصي مي گفتي مي فهميدم هنوز هم مي خواي يا بيخيال شدي :lol:نوشته شده توسط spiderman
سلام
خيلي ممنون از معرفي كردن اين سايت.
فقط براي درخواست كردن اين برنامه بايد يك ميل فرستاد كه من هر كاري مي كنم پيغام خطا ميدهد و چون من اولين باري هست كه ميخواهم ميل بفرستم به مشكل برخورده ام .
لطفا طريقه ي ميل فرستادن را بگوييد .
مرسي
:mrgreen:
شرمنده نمیدونم چرا اینجوری شد
این برنامه ترافیک رو کم میکنه و از پهنای بیشتری استفاده میکنه تا سرعت اینترنتتون بیشتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت اينتر نت به 3 بخش عمده بستگي داره :
سرعت كامپيوتر Client
سرعت ISP
سرعت سرور Server
الا شما ميتونين با تغيير در يكي از اينها به سرعت بهتري دست پيدا كنيد. برنامه هاي سوم شايد زياد تاثير گذار نباشن
سلام
ببخشيد چگونه ميتونم در سرعت كامپيوتر Client و سرعت ISP و سرعت سرور Server كه شما فرموده اين تغيير ايجاد كنم .
لطفا راهنما يي كنيد چون من هيچ كدام از اين مواردي كه شما فرموده ايد نميدانم در كدام قسمت كامپيوتر است و لطفا راهنمايي كنيد.
يك دنيا ممنون
مزسي
سلام
خسته نباشين
اطفا زودتر جواب بدين.
چون لازم دارم.
مرسي و ممنون
شما فقط میتونی روی سرعت Client که کامپیوتر خودته تغییر ایجاد کنی ، با استفاده از مودم خوب ، خط تلفن خوب و.... ! در مورد ISP , Sever ,... شما حتی دسترسی هم بهشون نداری ! در واقع اینها عرض کنندگان خدمات اینترنتی هستند و شما میتونی ISP رو که بهتره رو انتخاب کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)