تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: يكي از مشكلات رايج N73

راي دهنده
64. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دوربين بي كيفيت

3 4.69%
  • صداي بي كيفيت

0 0%
  • امكانات بي كيفيت

5 7.81%
  • مشكلي ندارد

56 87.50%
صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 100

نام تاپيک: معايب N73

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا جون هر کی دوست دارین دست از سر این N73 وردارین دیگه. چرا اینقدر زوم کردین به N73 اخه؟ این همه مدل تو بازاره از نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ و ال جی و..... تا غیره چرا هیچ کس نمیره عیب و ایراد های اونارو بگه؟؟ قبول دارم N73 قابل مقایسه با اونا نیست ولی دیگه داره قضیه لوس میشه. یه تاپیک داریم به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فری جون زحمتشو کشیده اونجا به اندازه کافی درباره نقاط ضعف و قوت این گوشی بحث شده پس چرا دیگه الکی موضوع رو مهم جلوه میدین؟؟؟ اونقدر که گوشیهای دیگه اشکال داره این N73 بدبخت نداره پس برین سراغ اونا ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

n73 music edition من يه مشكل داره وقتي ميرم گالري عكسهايي رو كه گرفتم بيشتر از 50% زوم نمي كنه error ميده Memory Full در صورتي كه 1G مموري خاليه و حافظه داخلي هم 38mb خالي داره كي ميدونه مشكل از كجاست؟ هر كاري مي كنم درست نميشه نكنه از نرم افزارايي كه نصب كرده باشم باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزيز به نظر من اين رو بايد توي كلوپ ن73 مطرح ميكردي ولي يه مشكلي هست بعضي از عكس هايي رو كه خود گوشي ميگيره بيشتر از 50% زوم نميكنه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

n73 music edition من يه مشكل داره وقتي ميرم گالري عكسهايي رو كه گرفتم بيشتر از 50% زوم نمي كنه error ميده Memory Full در صورتي كه 1G مموري خاليه و حافظه داخلي هم 38mb خالي داره كي ميدونه مشكل از كجاست؟ هر كاري مي كنم درست نميشه نكنه از نرم افزارايي كه نصب كرده باشم باشه؟
    گرچه جای این سوال کلوپ N73 هست ولی خب...منم این مشکل رو بعضی وقت ها با N90 دارم که بعد از یه بار خاموش روشن کردن برطرف میشه...مشکل نرم افزاریه.به نظر من اگه آخرین فیرم رو نصب کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه...
    ورژن آخرین فیرم موجود : 3.0705.1.0.31

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ورژن گوشي 3.0705.1.0.31 هستش ولي باز ازتون تشكر مي كنم سوالم رو بي پاسخ نزاشتين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا اصلا اينجوري كه شد ان73 بهترين گوشي موجود روي جهانه نوكيا مي دونست كه ايرانيها عاشق عكس و صداي بلند ويز ويز و گوش كر كن هستند از همون اول ان73 رو مي ساخت
    دستش همتون درد نكنه . خداي ان73 هم فريدون هستش.
    اه

اگه نباشه جاش خالی می مونه nooshabeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظر من ان 73 شاهكار نوكياست ولي بعضي از دوستان سعي در ضعيف جلوه دادن اين گوشي هستن ولي من يكي از ان 73 دارها هستم و كاملا از اون راضيم همه چي داره و مشكل هنگ هم نداره الان گوشي من 700 مگ آهنگ داره ولي دريغ از يه ذره هنگ كردن فقط يه مسئله هست اونم اينه كه حواستون به ورژن گوشي باشه حتما ورژن 3 به بالا باشه و تاريخ توليد بالاي 2007 باشه چون ورژن هاي قبلي باگ داره و همان مشكل هنگ كردن روداره

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

به نظر من ان 73 شاهكار نوكياست ولي بعضي از دوستان سعي در ضعيف جلوه دادن اين گوشي هستن ولي من يكي از ان 73 دارها هستم و كاملا از اون راضيم همه چي داره و مشكل هنگ هم نداره الان گوشي من 700 مگ آهنگ داره ولي دريغ از يه ذره هنگ كردن فقط يه مسئله هست اونم اينه كه حواستون به ورژن گوشي باشه حتما ورژن 3 به بالا باشه و تاريخ توليد بالاي 2007 باشه چون ورژن هاي قبلي باگ داره و همان مشكل هنگ كردن روداره
    دوست عزيز نوكيا چقدر باهاله كه شاهكاره خودشرو از نظر طراحي افتضلح زده ....

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مگه شاهكار بودن به قيافه ي گوشيه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مگه شاهكار بودن به قيافه ي گوشيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •