تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 57

نام تاپيک: تاپیک مخصوص UEFA Champions League 2006-2007

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من این بازی رو خریدم. خیی هم دلم میخواد بازیش کنم.
    امروز بعد از کلی انتظار نصبش کردم، نسخه Dvd بازی بود.
    بازی رو وقتی اجراش میکنم، صفحه سیاه میشه و تقریبا بعد از یک یا دو ثانیه به کل از بازی خارج میشه.
    میشه یکی مشخصات سیستمی که این بازی لازم داره رو بذاره ؟؟
    یا این که یه کرک درست و حسابی یه جا آپلود کنه ؟!

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

منم با کامپیوتر قبلیم با فیفا 07 همین مشکل رو داشتم گرافیکم رو ارتقا دادم درست شد

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض بحث درباره champion league 2006-2007 (حتما بیاین تو)

من دیروز ریسکی رو پذیرفتم و رفتم بازی رو خریدم من این اعتقاد رو داشتم که fifa 07 با این که پیشرفت زیادی
    نسبت به قبل داشت ولی مشکل بزرگی به اسم آسانی و این که دروازبانا گلای تابلویی میخورن و با هر شوت خوب یه گل به دست میاد و ... اما.... champion league بازی بسیار خوبیه و حتما به فوتبال دوستان پیشنهاد خرید این بازی رو میکنم و اما فرق های این بازی نسبت به fifa 07 :
    1.مجهز شدن داوران به فناوری پیشرفته (داور وسط با یک گوشی با کمک داوران در ارتباطه)
    2.خارج شدن بازی از حالت کارتونی (مثلا نور نور افکن ها شفاف شده )
    3.گرافیکش بهتر شده ولی روون تر اجرا میشه
    4.تکل ها بسیار بهتر و موفق تر شده
    5.مهم ترین مورد : بازی خیلی سخت تر شده اگه دقت کرده بودید در fifa 07 تیم حریف توپ رو الکی پاس کاری
    میکرد و فقط مالکیت توپ خودش رو بالا میبرد و خیلی کم پیش میومد حمله خوبی کنه یا شوت خوبی بزنه ولی
    در این بازی با پاس کاری به دروازه شما نزدیک میشن و شوت میزنن و موقعیت خطر ناک ایجاد میکنن و گل میزنن
    در این بازی کم پیش میاد یه تیم رو با اختلافی بیش از 2 گل ببرید و بردن تیم های بزرگ کار سختیه (بعد از چند
    بازی و عادت کردن از اینتر 1-3 باختم)
    6.هوای برفی
    7.در هوای سرد از دهن بازیکنا بخار بیرون میاد
    8.در قسمتی (مثل مربیگری fifa 07) مربی رو نشون میده (قبل از شروع بازی و بعد از بازی و در حین بازی و
    بعد از گل خوردن یا گل زدن )
    9.وقتی گرافیک در حالت مدیم باشه هم سایه ها خوبن و فوکوس روی بازیکنا وجود داره
    10.راه رفتن و دویدن بازیمنا به گونه ای شده که که اگه یه بازیکن با تکنیک یا سرعتی داشته باشید (مخصوصا رونالدینیو) به راحتی میشه از بازیکنا(ی حمله و هافبک و مدافعان نه چندان خوب) عبور کرد و اونا رو دریبل داد
    فیزیک بدنی و سرعت و شوت زدن مثل همون fifa 07 عالی و طبیعیه من که خیلی از این بازی خوشم اومده
    مخصوصا از این که سخت شده مردم بس که سوکر 6 بازی کردم
    خلاصه صد در صد به همه چه سوکر دوستان و چه فیفا دوستان پیشنهاد خرید این بازی رو میکنم
    Last edited by dark fear; 11-05-2007 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض راهنمایی برای زربه آزاد زدن

در این بازی ظربه آزاد زدن خیلی طبیعی و آسون شده (مثل سوکر نیست که نمیشه به سمت مخالف دروازبان زد
    چون به احتمال 80 درصد به دیوار دفاعی برخورد میکمه) برای گل کردن ظربات آزاد از فاصله حداکثر 28 متری
    فقط نیاز به یک ظربه آزاد زن حرفه ای مثل بکهام دارید اول شیفت رو نگه دارید و بعد جهت بالا و بعد یه
    تک ظربه (برای فاصله های بیش از 24 متر یکم d رو بیشتر نگه دارید یکم)

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا یک سوال، کسی نمی دونه که دکمه شیفت کی بورد رو چجوری تویه دکمه های گیم پد پیدا کنیم ؟؟
    اصلا شیفت چی کار میکنه تویه بازی ؟ که ماه دکمه های گیم پد رو امتحان کنیم و بتونیم بفهمیم که کدوم دکمست ؟

در مورد این نسخه از سری بازی های فوتبال EA ( این فیفا نیست !! ) این نسخه خیلی قشنگ و زیبا طراحی شده، من تمام چیزهای که دوست عزیز Dark fear در بالا گفتن رو تعیید میکنم و همین نظر رو دارم.
    در ضمن دیگه از اون گل زدن از روی نقطه کرنر خبری نیست و کات توپ ها اون قدر غیر طبیعی مثل تویه فیفا 07 نیست و این باگ برطرف شده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا يک سوال، کسي نمي دونه که دکمه شيفت کي بورد رو چجوري تويه دکمه هاي گيم پد پيدا کنيم ؟؟
    اصلا شيفت چي کار ميکنه تويه بازي ؟ که ماه دکمه هاي گيم پد رو امتحان کنيم و بتونيم بفهميم که کدوم دکمست ؟

در مورد اين نسخه از سري بازي هاي فوتبال EA ( اين فيفا نيست !! ) اين نسخه خيلي قشنگ و زيبا طراحي شده، من تمام چيزهاي که دوست عزيز Dark fear در بالا گفتن رو تعييد ميکنم و همين نظر رو دارم.
    در ضمن ديگه از اون گل زدن از روي نقطه کرنر خبري نيست و کات توپ ها اون قدر غير طبيعي مثل تويه فيفا 07 نيست و اين باگ برطرف شده.
    راستش game pad من دکمه هاي زيادي نداره و فکر کنم به همين خاطر شيفت نداره (تو قسمت کنترل هاي
    بازي هم اثري از شيفت نيست) فکر کنم تو پد هايي که دکمه هاي زيادي دارن دکمه شيفت هم باشه
    کاربرد شيفت :
    توپ رو جلو ميندازه و سرعت بيشتر ميشه باعث استارت هاي سريع ميشه و همچنين باعث حرکات زيکزاکي
    ميشه (مورد آخر در اين نسخه به خوبي تقويت شده)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند چیز جدید فهمیدم اضافه شدن چند حالت شوت زنی اضافه شدن چند حالت تکل عکس العمل های
    مناسب تر دروازبان ها با ظربات مختلف تبدیل هوای بارانی به برفی در حین بازی باران های طبیعی تر
    شنیده شدن صدای باران اگر چیز جدیدی فهمیدم بازم میگم
    (همه مطالب رو خودم گفتم و خودم فهمیدم و از سایتی پیدا نکردم پس ممکنه چیز های دیگه ای هم باشه
    که هنوز من نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چیز جدید که فهمیدم (قبلا هم بود ولی فک نکنم کسی توجه کرده بود)
    در قسمت Controls هم دکمه ها به صورت کلاسیک و هم به صورت نیو هستن (تا این جا رو همه میدونن)
    ولی یه چیز که فهمیدم در قسمت نیو همه کنترل ها دقیقا مثل سوکر میشه (یعنی مثلا به جای S با Q
    انتخاب بازیکن میکنید یا به جای A با S پرتاب اوت میکنه ) پس Ea داره کاری میکنه که سوکر دوستان هم که
    به دکمه های سوکر عادت کرده بودن با این بازی مشکلی نداشته باشن

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

قسمت مربی گری اخرش زودی تموم میشه باید بره برای سال بعد

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

حالا دیگه جا نبود اومدی تو رمز و اخبار این تاپیک بحث را زدی؟؟؟!!!

بازی خوبیه اما سری قبلش خیلی بیشتر پیشرفت داشت این یکی هم مثل فیفا میمونه
    در کل برای وقت گذروندن چیز خوبیه
    راستی ما که از قسمت مربی گریش چیزی نفهمیدیم!! توی فیفا مربی گریش خیلی حال میده این یکی معلوم نیست اصلا چه طوریه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •