اون ... و ... شده اي كه اين شايعه رو بهت گفته كي بوده كه خيلي راحت تونسته مغزت رو بشوره
تو چقدر ساده اي برو از كسي بپرس كه اين گوشي رو داره
حالا اگه واقعا ان70 دوست داري برو بگير
اما اينو هم بدون كه n73 از n93 بهتر شناخته شد
حالا ديگه خود داني![]()
اون ... و ... شده اي كه اين شايعه رو بهت گفته كي بوده كه خيلي راحت تونسته مغزت رو بشوره
تو چقدر ساده اي برو از كسي بپرس كه اين گوشي رو داره
حالا اگه واقعا ان70 دوست داري برو بگير
اما اينو هم بدون كه n73 از n93 بهتر شناخته شد
حالا ديگه خود داني![]()
سلام دوستان
من خودم قبلا گوشیهای زیادی داشتم ، اولین N 70 رو یه سال پیش خریدم گوشی خوبی بود و خیلی هم ازش راضی بودم ولی یه ویندوز موبایل دیدم و N70 رو فروختم تا اونو بخرم ، بعد از اون خیلی گوشی عوض کردم ولی هیچ کدوم مثل N70 نبودن ، کارائی راحت ، امکانات زیاد ، برنامه فت و فراوان ، انتن دهی عالی، صدای مناسب ، وضوح ال سی دی ، داشتم فلاش ، فیلمبرداری با کیفیت بالا ، عکسهای قابل قبول از مزایای این گوشیه به نظر من .یه چند روز پیش رفتم و بازم یه N70 گرفتم اما این بار Music Edition این مدل از نوکیا رو خریدم، به نظر من که گوشی خیلی خوبیه با اون قبلیه از نظر قیافه فرقی نداره ولی قابش کلا سیاهه و شکل روی دکمه شورتکت موزیکشم فرق داره ، این از ظاهرش .ولی از نظر داخلی تیمسهای رو گوشی فرق داره همچنیم فریم ویر گوشی ورژنش بالاتره و رم تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه ، تا حالا تو دست من هنگ نکرده ولی اون قبلیه یادمه 1 یا 3 بار هنگ کرد ، یه رم یک گیگ همراه گوشی بود که من احساس میکنم رم اورجینال این گوشی دو گیگ بوده و دزدیدنش . همراه گوشی یه هندزفری دو تیکه با کیفیت بالا هم وجود داره که میتونید بهش هر نوع هد ستی رو وصل کنید .با این اوصاف من که حاضر بودم Music Edition این گوشی رو 30 تومان گرونتر بخرم چون به نظرم میصرفه ، در مورد n73 هم به علت کمبود برنامه و اینکه با داشتن دوربین 3.2 کیفیت فیلمبرداریش همون کیفیت N70 هستش من همون N70 رو ترجیح میدم. این نظرات شخصی خود من بود حالا قضاوت با خودتونه.
عذر مي خوام آغا بي زحمت يكم مؤدبتر صحبت كنيد.
اين حرفهايي رو كه بنده زدم اگه تو تالار بگرديد خيلي ها نوشتن تو كلوپ ان73 و غيره. در ثاني الان موزيك اديشن داري فريم ويرش جديده و هنگاش تا حدودي برطرف شده و از اين جور حرفا.
ولي بازم با آپ ديتش نوشتن تو اين سايت و جاهاي ديگه كه مثلا موقع بستن در كاور هنگ كرد.
يكي گفت تو ورژن پايين داشتن اس ام اس مي دادم هنگ كرد............
Last edited by tcom_mobile; 30-03-2007 at 12:34.
ممنون از اطلاعات تجربي كه بهم دادي.
در مورد مموري بايد بگم كه 1 گيگ هستش بيشتر از 1 گيگ تو جعبش نيست. اينو مي توني تو خود سايت نوكيا بخوني. درثاني فكر نكنم هنوز رم دو گيگ آمده باشه اگه آمده باشه هم گرونه. گوشي كه كه 30 تومن گرونه همون به خاطر مموري و طراحي جديدشه همين.
خوشم اومد از نظراتت
راستي آخرين فريم وير ان70 موزيك الان چنده؟
ولي بازم نظر بدين بهم هر چي به ذهنتون مي رسه تا 13 بنويسين تا بخرمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)