تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: مشکل با رپید شیر-خاتمه ی محدودیت دانلود

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

جالبه !
    میگه مشکل از دانلود منیجیرته و داریم رو 1 دانلود منیجر اختصاصی برای دانلود ار راپید کار میکنیم که آماده بشه تو قسمت خبرهای سایت اعلام می کنیم ! تا اون موقع شما هم از دانلود منیجر خود براوزرتون استفاده کنید خیلی بهتره.
    این فکر کرده ما اینجا سرعت 100 مگابیت داریم

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Download Manager شما چی هست حالا. لطفا برای اطلاع عموم اعلام کنید.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Download Manager شما چی هست حالا. لطفا برای اطلاع عموم اعلام کنید.
    من با فلش گت کار میکنم...ولی مثل اینکه با همه دانلود منیجر ها مشکل داره...چون من تو میل چیزی در باره ی دانلود منیجرم ننوشتم

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ممنون.

عجیبه من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم و این مشکل رو هنوز تجربه نکردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوب ممنون.

عجیبه من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم و این مشکل رو هنوز تجربه نکردم.
    اگه به اون عکسی که در صفحه ی اول گذاشتم دقت کنید میبینید که اوایل این مشکل پیش نمیاود...ولی این اواخر شروغ به بازی در آوردن کرده...من این دانلود منیجری رو که معرفی کردید امتحان میکنم.شما روزی چقدر دانلود داری از رپید؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

یه اکانت دیگه درست کن استفادشو ببر !!!

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

علت مشکلی که ذکر کردید از این جا ناشی میشه که اگر شما به هنگام استفاده از دانلود منیجری مثل idm اون

فایل را به صورت segmented دانلود کنید، جناب رپید شیر بی پدر و مادر ! حجم اون فایل رو

ضربدر تعداد Connection ها محاسبه می فرماید ودر نتیجه در کارنامه تون چند برابر حجم واقعی دانلود ثبت میکنه.

مثلا اگر شما یک فایل 100 مگی رو با IDM در حالت 4 کانکشنی دانلود کنید حجم دانلود شما رو این طوری حساب میکنه :

100x4 = 400

جالبه که تا به حال تعداد زیادی از کاربران خارجی این مشکل رو به رپید شیر گزارش دادن و اونها تقصیر رو به گردن

دانلود منیجر می اندازن!!

یه سرچی که کردم نشون میداد در خیلی از فروم های خارجی این مشکل مطرح شده و درنهایت علت همونی که

عرض کردم تشخیص داده شده...

خود من دو روز بود که اکانت رپید رو گرفته بودم و وقتی که مراجعه کردم دیدم 2.5 گیگ برام ثبت کرده در حالی که با یه

خط 128 kb که من دارم تنها در حدود 1 گیگ تونسته بودم در مدت اون دو روز دانلود کنم !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

علت مشکلی که ذکر کردید از این جا ناشی میشه که اگر شما به هنگام استفاده از دانلود منیجری مثل idm اون

فایل را به صورت segmented دانلود کنید، جناب رپید شیر بی پدر و مادر ! حجم اون فایل رو

ضربدر تعداد Connection ها محاسبه می فرماید ودر نتیجه در کارنامه تون چند برابر حجم واقعی دانلود ثبت میکنه.

مثلا اگر شما یک فایل 100 مگی رو با IDM در حالت 4 کانکشنی دانلود کنید حجم دانلود شما رو این طوری حساب میکنه :

100x4 = 400

جالبه که تا به حال تعداد زیادی از کاربران خارجی این مشکل رو به رپید شیر گزارش دادن و اونها تقصیر رو به گردن

دانلود منیجر می اندازن!!

یه سرچی که کردم نشون میداد در خیلی از فروم های خارجی این مشکل مطرح شده و درنهایت علت همونی که

عرض کردم تشخیص داده شده...

خود من دو روز بود که اکانت رپید رو گرفته بودم و وقتی که مراجعه کردم دیدم 2.5 گیگ برام ثبت کرده در حالی که با یه

خط 128 kb که من دارم تنها در حدود 1 گیگ تونسته بودم در مدت اون دو روز دانلود کنم !!!
    والا من در فلش گت همچین گزینه ای پیدا نکردم...یه تایم اوت بود که با اینکه میدونستم ربطی نداره ولی باز وقتی تغییرش دادم افاغه نکرد.380 کیلو بایت دانلود کردم که 195 برابرش کرد و نوشت:73873 کیلو بایت...در IDA هم همچین گزینه ای ندیدم
    مخلصیم

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من در فلش گت همچین گزینه ای پیدا نکردم...یه تایم اوت بود که با اینکه میدونستم ربطی نداره ولی باز وقتی تغییرش دادم افاغه نکرد.380 کیلو بایت دانلود کردم که 195 برابرش کرد و نوشت:73873 کیلو بایت...در IDA هم همچین گزینه ای ندیدم
    مخلصیم
    سلام
    عزيزم splite file رو توي فلش گت بايد بزاري 1 (توي ورژن جديد اسمشو نوشته Threads from main site)
    اين كار هم باعث ميشه احتمال damage شدن فايل تقريبا صفر بشه
    هم اينكه تعداد كانكشن ها رو تو حجم فايل دخيل نميكنه (همونطور كه دوستمون تو پست فبلي گفتن)

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    عزيزم splite file رو توي فلش گت بايد بزاري 1 (توي ورژن جديد اسمشو نوشته Threads from main site)
    اين كار هم باعث ميشه احتمال damage شدن فايل تقريبا صفر بشه
    هم اينكه تعداد كانكشن ها رو تو حجم فايل دخيل نميكنه (همونطور كه دوستمون تو پست فبلي گفتن)
    مرسی
    مثل اینکه درست شده.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •