دوست من اينكه اينا باعث خرابي ويندوزت ميشن دليل علمي داره چون اينا برنامه هستن و داراي هوش ضعيفي هستن اينو اگه بخوام بهتر توضيح بدم اينطوريه كه مثلا شما در نظر بگيرين:نوشته شده توسط abbas13677_2005
يكي از بخشهاي اين جور برنامه ها رجيستري كلينر ميباشد كه براي پاك كردن موارد بي استفاده و جامانده از برنامه هاي uninstall شده و رفع خطاهاي موجود در رجيستري ميباشد .خوب حالا فرض كنين من يه برنامه نويس هستم كه يه مقداري رو به صورت زير در رجيستري ذخيره ميكنم
F:\qq\new\f.dat
خوب اين كليد را مثلا شما فرض كنيد كه برنامه من براي اين اضافه كرده كه يه فايل رو شماي كاربر اومدي گفتي از يه مكاني به اينجا كه هنوز وجود نداره و برنامه من موظف هستش كه اونو بعدا بسازه انتقال بده اونوقت شما مياي اين يوتيليتي ها رو كه نستا جان معرفي كردن و ديگر يوتيليتي هاي شناخته شده و ناشناس رو اجرا ميكني و ميگي كه رجيستري رو اسكن كن
خوب اين برنامه هم مي اد اون كليدي رو كه من ساخته بودم (f:\qq\new\f.dat) چونكه به صورت واقعي هنوز روي هارد ساخته نشده رو بعنوان خطا ميشناسه و اونو پاك ميكنه .خ.ب اين يعني اشكال در كار اون كسي كه برنامه نوشته .
خوب اين يه مثال ساده بود و گسترش زيادي داره درصد خطاهاي اينچنيني در برنامه هاي مختلف فرق داره اما هيچكدام عاري از اينگونه خطاها نيستن
براي همينه كه وقتي از اين برنامه ها استفاده ميكنين امكان داره كه ويندوز رو بهم بريزه