تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: بهترين utility براي ويندوز؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط abbas13677_2005
    اخه من همیشه با این برنامه ها مشکل دارم و همیشه باعث خراب شدن ویندوزم میشن
    اما حالا چون نستا جان میگ بله ما هم میگیم بله ازش استفاده میکنیم اما نمیدونم از بین این همه کدوم را انتخاب کنیم؟
    دوست من اينكه اينا باعث خرابي ويندوزت ميشن دليل علمي داره چون اينا برنامه هستن و داراي هوش ضعيفي هستن اينو اگه بخوام بهتر توضيح بدم اينطوريه كه مثلا شما در نظر بگيرين:
    يكي از بخشهاي اين جور برنامه ها رجيستري كلينر ميباشد كه براي پاك كردن موارد بي استفاده و جامانده از برنامه هاي uninstall شده و رفع خطاهاي موجود در رجيستري ميباشد .خوب حالا فرض كنين من يه برنامه نويس هستم كه يه مقداري رو به صورت زير در رجيستري ذخيره ميكنم
    F:\qq\new\f.dat
    خوب اين كليد را مثلا شما فرض كنيد كه برنامه من براي اين اضافه كرده كه يه فايل رو شماي كاربر اومدي گفتي از يه مكاني به اينجا كه هنوز وجود نداره و برنامه من موظف هستش كه اونو بعدا بسازه انتقال بده اونوقت شما مياي اين يوتيليتي ها رو كه نستا جان معرفي كردن و ديگر يوتيليتي هاي شناخته شده و ناشناس رو اجرا ميكني و ميگي كه رجيستري رو اسكن كن
    خوب اين برنامه هم مي اد اون كليدي رو كه من ساخته بودم (f:\qq\new\f.dat) چونكه به صورت واقعي هنوز روي هارد ساخته نشده رو بعنوان خطا ميشناسه و اونو پاك ميكنه .خ.ب اين يعني اشكال در كار اون كسي كه برنامه نوشته .
    خوب اين يه مثال ساده بود و گسترش زيادي داره درصد خطاهاي اينچنيني در برنامه هاي مختلف فرق داره اما هيچكدام عاري از اينگونه خطاها نيستن
    براي همينه كه وقتي از اين برنامه ها استفاده ميكنين امكان داره كه ويندوز رو بهم بريزه

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

سودا راست می گه . کار اینا اگه یه جاش مشکل داشته باشه ممکنه ویندوز رو بهم بزنه . البته تو این برنامه ها من
    Tuneup Utility

و System mechanic pro 5 رو به بقیه ترجیح می دم

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط navid_kashani
    سودا راست می گه . کار اینا اگه یه جاش مشکل داشته باشه ممکنه ویندوز رو بهم بزنه . البته تو این برنامه ها من
    Tuneup Utility

و System mechanic pro 5 رو به بقیه ترجیح می دم
    سلام من هم دقیقا این 2 تا رو انتخاب می‌کنم چرا چون که اولی‌ خودش یک ایکون روی دسکتاپ شما میاره به نام 1-Click Maintenance که شما اگه روزی 1 بار فقط 1 بار کیلیک کنید روی این به صورت اتو ماتیک می‌تونه مشگلات ویندوز شما رو بر طرف کنه .
    و می‌تونه رجیستری شما رو از هر لحاظ درست کنه و نیازی نیست که چیز خاصی‌ هم بلد باشید.
    :arrow:

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

لطفا لینک دانلود Tuneup Utility - System mechanic pro 5 ورا معرفی بفرمائید

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    این بنام ها کمیاب نیستند همه جا هست هم تو سایت های ایرانی‌ هم سایت های خارجی‌ شما برید تو گوگل بزنید
    برنامه tuneup utility
    or
    برنامه system mechanic 5
    همین اون وقت در سایت های فارسی‌ پیدا خواهید کرد .
    :arrow:

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

البته اگه نسخه فول رو گير آوردي حتما دانلود كن چون كمتر به مشكلات كرك دچار ميشي
    البته فكر نكنم كرك اين 2 برنامه زياد ناياب باشه و اگه هم نسخه تريال رو دانلود كني زياد تاثير نداره ولي خوب ديگه ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •