..
درسته دوست عزیز ... چون با Main کاری نداره...فقط فایلهارو تو گوشی Upload می کنه... ولی از 20 دقیقه تا 5 ساعت ممکنه زمان ببره... حالا این فایلها میخواد منو فلش باشه میخواد درایور دوربین باشه یا درایور صدا باشه!
..
درسته دوست عزیز ... چون با Main کاری نداره...فقط فایلهارو تو گوشی Upload می کنه... ولی از 20 دقیقه تا 5 ساعت ممکنه زمان ببره... حالا این فایلها میخواد منو فلش باشه میخواد درایور دوربین باشه یا درایور صدا باشه!
لطفاً میشه آموزش بدید چطور میشه با phon Xs کار کرد من تا حالا گوشیی ندیدم که صداش روی دست w800 بیاد به راحتی 4 برابر W810i هست شاید هم بیشتر
Last edited by masoud_ac; 29-03-2007 at 23:19.
کسی تا حالا این روش رو امتحان کرده تا حالا جواب داده چند درصد تاثیر داشته زیاد یا کم ارزشش و داره
صداش اندازه W800 میشه یا نه آخه K750i هم داشتم صداش با W810 زیاد فرقی نداره اگه این جور باشه ارزش نداره اگه تاثیرش زیاده تا انجام بدم
تشکر از جواب شما امیدوارم جواب بده و ارزشش و داشته باشه که زحمات اون دوستمون از بین نره
آقا صداش چه قدر تغییر میکنه؟؟ ارزش ریسک رو داره؟؟
من گوشیم چنچه . با کدوم روش این کار رو بکنم ؟؟ phone xs یا far.. ؟کدوم بهتره؟
وقتی بدم بیرون قطعا برام باکس میکنن ؟؟ یا نمیکنن؟؟ اگه میکنن جه قدر خرجشه ؟؟
بله با phone xs 2.1 alpha5 هم میشه..البته تقریبا یه چیز شانسیه! ممکنه تو 30 دقیقه بشه یا ممکنه تو 5 ساعت هم نشه (شارژ گوشی تموم میشه و هیچی به هیچی) چون این برنامه با روش bruteforcing! کار میکنه برا اینکه گوشی و هک کنه بهش کد میده حالا اگه شانس داشته باشین گوشیتون سریع هک شه و بتونه فایلها رو تو گوشی upload کنه...خوب برای این روش باید درون پوشه file to upload برنامه این مسیر رو بسازید /ifs/settings بعد پوشه acoustic (که 79 تا فایل توشه) رو کپی میکنید تو فولدر settings (فولدر آخری ) بعد هم وصل میکنید به برنامه و ادامه کار که در تاپیک "هک cid 49 " v روش کار گفته شده......این روش برای گوشیهای چنج شده خطری نداره...فقط یه چیز مهم: قبل از انجام عملیات گوشی رو تا 100 % شارژ کنید چون ممکنه وسط کار شارژش تموم شه و بمونید تو خماری!!!(یکی تو فرومهای خارجی میگفت من 2 شبانه روز نشستم آخرش شارژ باطریم تموم شد هیچ اتفاقی هم نیافتاد!!!)
Last edited by ^^ HAMID ^^; 13-07-2007 at 03:33.
من خودم این روش و امتحان کردم این درایور جدید که تازه اومده (که من همینجا گذاشتم) از حداکثر قدرت اسپیکر استفاده میکنه (پس انتظار نداشته باشین که صدای w550 رو داشته باشه چون اسپیکرهاشون با هم فرق میکنه) که تقریبا صدا 2 تا 3 برابر میشه (برا من که گوشو اذیت میکنه) در ضمن این درایور جدیده و صداش در حالت عادی از k750 و w800 (معمولی) بلندتره مگه اینکه اونارو هم انگولک کرده باشند ...اصلا اون که این درایور رو نوشته گوشیش k750 بوده پس مطمئن باشید که صداش از k750 معمولی بیشتره...البته به نظر من megabass بهتر شده ..تو هندزفری صدا رو تا آخر ببری کیفیت صدا کم نمیشه..!!
اگر وسط کار با phone xs شارژ باطری تموم شه یا برق قطع شه مشکلی پیش نمیاد ؟ بعد از این کار برای
گوشی های سریال چنچ به باکس احتیاجی نیست؟
من اکوستیک رو دانلود کردم . اما توش 90 تا فایل داشت . شما تو دو تا پست بالاتر گفتی 79 تاست؟ قضیه چیه؟
من شارزر w850 رو دارم
وقتی شارزر رو نصب میکنی می تونی فیش usb رو هم نصب کنی
اینم عکسش:
![]()
قیمتش چنده مام بگیریم یدونه![]()
![]()
میشه این کاری که کردی رو دقیقا بگب ما هم انجام بدیم؟
یا حد اقل لینک آموزش اون رو بذار
من که بدجوری تو این چند ماهه دنبال صدا هستم ولی هیچکس نیشت که یه کمک اساسی به ما بکنه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)