آقا ببخشيد اگه من نظر خواهي گذاشتم همينجوري بود من فقط خواستم مشكلم حل بشه
آقا ببخشيد اگه من نظر خواهي گذاشتم همينجوري بود من فقط خواستم مشكلم حل بشه
شما میتونید همین رو کمپایل کنید و در استارت آپ ، کامپوتر دشمنتون بزارید و یا اونو ادیت یا کامل تر بکنید !
سلام عزیزان ، من تازه اومدم به این انجمن که دیدم در مورد بیلدر کارهایی انجام میدید .
ولی با بیلدر کارهای بزرگتری هم میشه انجام ، اینطور فکر نمی کنین ؟
در مالتي مديا بيلدر به جاي<AppPatch>يه چيز ديگه هست يعني<SrcDir> اما بازم ممنون![]()
آره میشه از این <SrcDir> استفاده کرد - بیلدر برنامه خیلی خوبیه ولی خیلی خشکه من اصلا ازش خوشم نمی یاد شما می تونید هر برنامه ای رو که با بیلدر میسازید رو با فلش بسازید خیلی بهتره -
چه جوری می شه به یه پوشه بالا تر آدرس داد
مثلا:
+ FILES
autorun.exe
Folder\FILES +
setup.exe
فایل مولتی مدیا autorun.exe هست و می خواهیم setup.exe را در یک پوشه بالاتر واقع در پوشه Folder اجرا کنیم.
چه جور باید آدرس فایل در یک پوشه بالاتر رو بدم؟؟؟؟
کمک کنید. راهنمایی نمائید.
بعد از 252 روز به سوال دوست عزیز emra میخوام پاسخ بدم
ببین سوالی که من کردم جوابش میشه این:
مثلا فایل من setup.exe هست و میخوام بعد از ریختنش توی سی دی با کلیک روی دکمه نصب فایل Setup.exe از توی فولدر Setup واقع در سی دی بیاد
من باید بعد از زدن دکمه Action ، Run Program از فیلد زیرش <SrcDir> رو تغییر بدید به <CD> مانند
CD>\Setup\Setup.exe>
بعد باید توی پوشه ست آپ اون فایل setup.exe رو کپی کنی
امیدوارم فهمیده باشین
سلام به همه ی دوستای mmb باز.یک کد جالب که تازه نوشتمش گفتم بزارم شاید بدرد شما هم بخوره اسمش Magnet Mouse هست.از اسمش معلومه چیکار میکنه این کد باعث چسبندگی موس میشه و هرجایی که این کد اجرا بشه موس در همونجا میچسبه بطوریکه اگر ماوس را تکان دهید فقط کمی از نقطه چسبندگی دور شده و بلافاصله سر جای خود بر میگرده.(این کد برای اجرا شدن نیاز به پلاگین Small Plugin دارد که حجمش خیلی کمه و کافیه فقط اسمش رو توی گوگل سرچ کنید و بعد از دانلود وارد برنامه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)