تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: اجرایی کد های php در کا مپیوتر خود؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

یه سوال من این وسط بپرسم من تمام این برنامه هایی که اینجا معرفی کردید رو دارم ولی فقط easyphp رو سیستم من کار می کنه !؟ دیگه هیچ کدومشون کار نمی کنه یعنی بعد از نصب وقتی اکتیوشون می کنم تو آدرس بار آدرس لوکال رو که می دم هیچی باز نمی شه و صفحه همین جوری رو لودینگ می مونه هر چی هم منتظر شم لود نمی شه !!

موفق و پیروز باشید

جاوید

اگه نباشه جاش خالی می مونه egoldfars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آیا میتوان phpnuke رو با همان نرم افزار easyphp روی کامپیوتر خودمون اجرا کرد .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آیا میتوان phpnuke رو با همان نرم افزار easyphp روی کامپیوتر خودمون اجرا کرد .
    بله می شه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TemplateMonster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جاويد جان، به نظرم مشكل شما از اينه كه همه‌ي اين نرم‌افزارها رو با هم توي كامپيوترت اجرا مي‌كني (نصب مي‌كني) اين‌طور نيست؟
    با easyphp مي‌شه phpnuke رو نصب كرد، ولي من appserv رو پيشنهاد مي‌كنم، چون ساده‌ست، خود من كه هيچي حاليم نيست از اين استفاده مي‌كنم. هيچ تنظيماتي هم لازم نداره. حجمش 16 مگه.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

10

جاويد جان، به نظرم مشكل شما از اينه كه همه‌ي اين نرم‌افزارها رو با هم توي كامپيوترت اجرا مي‌كني (نصب مي‌كني) اين‌طور نيست؟
    با easyphp مي‌شه phpnuke رو نصب كرد، ولي من appserv رو پيشنهاد مي‌كنم، چون ساده‌ست، خود من كه هيچي حاليم نيست از اين استفاده مي‌كنم. هيچ تنظيماتي هم لازم نداره. حجمش 16 مگه.

ممنون ولی من همه رو با هم نصب نمی کنم حتی یه بار یه ویندوز صفر ریختم واسه اینکه ببینم بقیه برنامه ها به جز easy php کار می کنن یا نه ولی بازم جواب ندادن !!!

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شايد IIS روي سيستمت فعاله. IIS و آپاچي ( وب سرور مورد استفاده توي همه اين برنامه‌هايي که گفتيم ) نميتونن با هم از يه پورت استفاده کنن براي همين فقط يکيشون در آن واحد ميتونه کار کنه.
    يه سري به کنترل پنل بزن در قسمت Add Remove Programs در بخش Add Remove Windows Components ببين که گزينه Internet Information Service تيک نخورده باشه اگه خورده بد تيکش رو بردار و OK بزن بعدش هم سيستم رو ريستارت کن شايد مشکلت حل شد.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال من این وسط بپرسم من تمام این برنامه هایی که اینجا معرفی کردید رو دارم ولی فقط easyphp رو سیستم من کار می کنه !؟ دیگه هیچ کدومشون کار نمی کنه یعنی بعد از نصب وقتی اکتیوشون می کنم تو آدرس بار آدرس لوکال رو که می دم هیچی باز نمی شه و صفحه همین جوری رو لودینگ می مونه هر چی هم منتظر شم لود نمی شه !!

موفق و پیروز باشید

جاوید
    دلیلش به احتمال زیاد ران نشدن سرویس هایش تو ویندوزه
    یا مای ادیمن درست نصب نیست یا mysqlnt فعال نیست و یا php.ini تنظیم نیست و ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دلیلش به احتمال زیاد ران نشدن سرویس هایش تو ویندوزه
    یا مای ادیمن درست نصب نیست یا mysqlnt فعال نیست و یا php.ini تنظیم نیست و ...
    خوب باید چیکار کنم ... من رفتم همه برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم شاید یکیشون به جز easy php کار بکنه ولی نشد که نشد ! easy php برنامه خوبیه ولی یکم دستو بال آدم رو می بنده !!

موفق و پیروز باشید

جاوید

اگه نباشه جاش خالی می مونه egoldfars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

13

صفحاتت رو توي پوشه localhost يا www بريز بعد از توي IE يا هر مرورگر ديگه در حاليکه EasyPHP اجرا شده بنويس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته اين مثال بود منظورم اينه که شما تمام صفحاتت رو بايد توي پوشه localhost بريزي و موقع فراخواني هم از اونجا فراخواني کني.
    من این کار انجام دادم ولی نشد.test.php را در www ریختم و بعد در آدرس بار نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما هیچ............
    Last edited by egoldfars; 02-04-2007 at 12:23.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب باید چیکار کنم ... من رفتم همه برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم شاید یکیشون به جز easy php کار بکنه ولی نشد که نشد ! easy php برنامه خوبیه ولی یکم دستو بال آدم رو می بنده !!

موفق و پیروز باشید

جاوید
    جاوید جان " البته اگر اجازه دارم شما رو اینطور صدا کنم "
    شما دقیق بگید چی رو از کجا دانلود و نصب کردید
    اگر آپاچی نصب کردید که اگر اونو از سایت رسمیش دانلود کردید و یا از یک سایت اوپن سورس معتبر ، پس حتما php.ini اون درست کار می کنه و شما اگر سرویستون ران نمی شه برید تو ادمینستر تولز و از سرویس ها آپاچی و مای اسکیوال سرور رو بصورت اتوماتیک یا منوآل ران کنید
    بعد یک ریستارت کنید و بعد phpmyadmin رو اجرا کنید ، اگر سرویس ها فعال باشند که مشکلی نداره مگر اینکه قبل از نصب آپاچی فعلی یک نسخه ی دیگه از اون رو نصب کرده و یا درست حذف نکرده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •