تورو خدا لینک جدید بزارید.فکر کنم این ماله یک سال پیش هست!!![]()
تورو خدا لینک جدید بزارید.فکر کنم این ماله یک سال پیش هست!!![]()
بله...
لینکش مشکل داره....
یعنی همچین فایلی رو پیدا نمی کنه توی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه سازندش بی خیال شده و رفته.
آقا بیا یه کمکی کن.
تایید میشهبابا اسم این رو میشه گذاشت ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی با نوت پد هم میشه این کار رو کرد تازه
و هنوز جواب پست قبلی منو هم نداده !
آقا معذرت می خوام از همتون
من این مطلب رو حدودا یکی دوسال پیش گذاشتم تو پی سی ورلد ولی چون کسی استقبال نکرد ، دیگه بی خیال شدم تا اینکه یکی دو روز پیش گفتم بیام و یه بار دیگه بزارمش تو این تاپیک .
خوب من ورژن جدیدتری از این به اصطلاح ویروس! درست کردم که کارش خیلی جالبتره!
به این صورت که شما می خواین یه سی دی رو رایت کنین ، فایل های داخل این فایل زیپ رو می ریزین تو سی ای که می خواین رایت کنین. و وقتی طرف سی دی رو داخل سی دی رام گذاشت ، آتوران اجرا میشه و تصویر زیر میاد :
لینک عکس :
اگه خروج بزنه ، فایل hall.dll از system32 اون پاک میشه و ویندوزش دیگه بالا نمیاد ولی این به منزله ی این نیست که ویندوزش خراب میشه! اگه طرف حرفه ای باشه ، فایل hall.dll رو به طریقی کپی میکنه به system32 ویندوزش و اگه خروج سی دی رو بزنه فایل log off.exe به استارت آپش کپی میشه! (خودتون فکر کنین چی میشه!) و تنها راهش اینه که آلت+کنترل+دلت را بگیرین و برنامه royal.exe رو اند تسک کنین و هرگز آلت اف4 رو نزنین چون...
لینک دانلود :
توضیح : شرکت نرم افزاری رویال مجازی است .
چرا این رو ساختم؟
جواب: در همه جوامع ، شهرها و ... آدمهای سود جویی هستن که می خوان مفت و مجانی چیزایی رو بدست بیارن که متعلق به خودشون نیست. هدف من فقط توسعه ی فرهنگ کپی رایته و هیچ گونه افکار خرابکارانه ندارم و از همه کسانی که از این فایل استفاده می کنن تقاضا دارم که در جهت مثبت از این برنامه استفاده کنن و این فایل رو روی سی دی های نرم افزاری به کار نبرن و فقط روی سی دی های تصویری و ام پی تی ری استفاده کنن.
خیلی ممنون از اینکه به این مطلب توجه کردین
اگه با این نیت ساختیش دمت گرمدر همه جوامع ، شهرها و ... آدمهای سود جویی هستن که می خوان مفت و مجانی چیزایی رو بدست بیارن که متعلق به خودشون نیست. هدف من فقط توسعه ی فرهنگ کپی رایته و هیچ گونه افکار خرابکارانه ندارم و از همه کسانی که از این فایل استفاده می کنن تقاضا دارم که در جهت مثبت از این برنامه استفاده کنن و این فایل رو روی سی دی های نرم افزاری به کار نبرن و فقط روی سی دی های تصویری و ام پی تی ری استفاده کنن.
حالا مگه فرقی هم می کنه ولی بنظر من برای نرم افزار استفاده بشه بهتره فیلم که انقدر ارزش نداره بخوای روش قفل بذاری
به هر حال دست درد نکنه
یه سوال اگر خود سی دی اتوران داشته باشه چی کار باید کرد دو تا اتوران؟؟؟؟؟؟
نمی تونستی کاری کنی که وقتی که Nero یا Clone بخواد از روش رایت کنه چنین پیغامی بده اینجوری زیاد جالب در نمیاد
Last edited by mx_2dar; 26-03-2007 at 18:32.
ببخشید یک سوال:
روی هارد هم اجرا میشه؟
و در ضمن روی سیستم بنده window defender نصب هست که مال خود شرکت مایکروسافت می باشد.
کارش هم اینه که از تمامی فایل های سیستمی ویندوز محافظت و پشتیبانی می کنه و فکر نکنم این ویروس برای
ویندوزم خطر ساز باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)