اگر منظورت جنس دیافراگم هست، از مقوای فشرده میشه ، مثل بلندگوها ... ولی در انواع تجاری اون از یک صفحه نازک پلاستیکی استفاده میکنن! مثل زر ورق هسته!
اگر منظورت جنس دیافراگم هست، از مقوای فشرده میشه ، مثل بلندگوها ... ولی در انواع تجاری اون از یک صفحه نازک پلاستیکی استفاده میکنن! مثل زر ورق هسته!
ببخشید بازم سوال می کنم ولی قول نمی دم دفعه آخرم باشه
![]()
من می خواستم این میکروفنی که میسازم بیشترین صدا از محیط بگیره مثلا اگه بلندی صدایی رو 100 در نظر بگیریم این میکروفن حداقل80% شو بگیره ولی برام مهم نیست به کوچکترین صدا محیط عکس العمل نشون بده !!!!!برا این کار باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
ممنون مي شم كه يكي جواب منو بده![]()
البته اگه مي دونيد اگرم كه نمي دونيد بگيد تا معطل نشم![]()
یه میکروفون خیلی ساده :
با سه تا ذغالِ باطری که دوتا از آنها بر روی یک تخته به صورت عمودی قرار می گیرند (یعنی بر روی تخته دو سوراخ به فاصله ی ذغال سوم ایجاد می کنیم)و دیگری دو سرش را تیز می کنیم و در بین دو ذغال دیگر ( که وسطشان را تا یک عمقی خالی کرده ایم) قرار می دهیم ( یعنی یک سر ذغال وسط ، به وسط یکی از ذعالهای عمودی و سر دیگر هم در وسط دیگری قرار می گیرد) و همه ی آنها در داخل یک مکعب ( که می توان با یک کارتون ساخت) که از بالا باز است قرار می گیرد و دو سر سیم مان را به دو ذغالهای عمودی ( که از زیر تخته به بیرون زده است) وصل می کنیم و این یک میکرفون خیلی ساده است
البته می دانم که منظور این دوستمان همچین چیزی نیست ولی ......
امیدوارم باحال باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)