تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشكل در ارتباط با فلاپي درايو

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عجب! یعنی کاسپر قبل از لود سیستم عامل هم فعاله؟ ایول کاسپر!

مگه میشه قبل از لود ویندوز یعنی هنگامی که بایوس کارهای مقدماتی را انجام می دهد نرمافزار سطح بالایی مانند کاسپر فعال باشد!!!
    ببينيد كاسپر قيل از لود شدن سيستم عامل يعني دقيقا بعد از اينكه سيستم عامل موردنظر خودم را انتخاب ميكنم در همون صفحه Welcome نشان آنتي ويروس كاسپر گوشه بالاي سمت راست صفحه مانيتور را ميتوان مشاهده كرد كه در همون حال كه ويندوز داره لود ميشه فلاپي درايو هم چك ميكنه كه اگر مايل باشيد ميتونيد تو تنظيماتش اين موارد را تغيير بديد.اين توضيح را دادم از اين نظر كه باعث سوءتفاهم نشه كه كاسپر هنگاميكه بايوس داره كار چك كردن را انجام ميده كاري انجام نميده بلكه قبل از لود سيستم عامل كار چك كردن را انجام ميده.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

ببينيد كاسپر قيل از لود شدن سيستم عامل يعني دقيقا بعد از اينكه سيستم عامل موردنظر خودم را انتخاب ميكنم در همون صفحه Welcome نشان آنتي ويروس كاسپر گوشه بالاي سمت راست صفحه مانيتور را ميتوان مشاهده كرد كه در همون حال كه ويندوز داره لود ميشه فلاپي درايو هم چك ميكنه كه اگر مايل باشيد ميتونيد تو تنظيماتش اين موارد را تغيير بديد.اين توضيح را دادم از اين نظر كه باعث سوءتفاهم نشه كه كاسپر هنگاميكه بايوس داره كار چك كردن را انجام ميده كاري انجام نميده بلكه قبل از لود سيستم عامل كار چك كردن را انجام ميده.
    حالا شد! ممنون از رفع ابهام!

------------------

کاره فلاپیتون به کجا کشید؟ یک فلاپی درایو دیگه دم دست نیست تست کنی؟

با توصیه های دوستان حل نشد؟

ببین - فلاپی درایو 3 تومنه! حواست باشه پولی که خرج اینترنتت برای این سوال میشه بیشتر نشه!

البته با این سوال و جواب یک چیزی یاد میگیری!

موفق باشی!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حالا شد! ممنون از رفع ابهام!

------------------

کاره فلاپیتون به کجا کشید؟ یک فلاپی درایو دیگه دم دست نیست تست کنی؟

با توصیه های دوستان حل نشد؟

ببین - فلاپی درایو 3 تومنه! حواست باشه پولی که خرج اینترنتت برای این سوال میشه بیشتر نشه!

البته با این سوال و جواب یک چیزی یاد میگیری!

موفق باشی!
    فلاپي كه دم دست ندارم.اينترنت من هميشه آنلاينه و خرج ثابتي هم داره چه استفاده بكنم چه استفاده نكنم ولي خوب با همين سوال و جوابها چيزهاي زيادي از هم ياد ميگيريم و اگر مورد مشابهي پيش اومد خيلي راحت تر ميتونيم اونها را حل كنيم.چند روزي بايد صبر كنم تا كارهام انجام بشه بعد اين فلاپي را هم درست ميكنم.ظاهرا هيچ از راه حلها جوابگو نبودند.اگر مشكل حل شد علت آنرا حتما خواهم نوشت.

داره خودمونی میشه site_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در واقع اشكال ناگهاني و بدون دليل خاصي اتفاق افتاد.
    متاسفانه كابل ديگري براي فلاپي در دسترس ندارم.
    در داخل بايوس 2-3 روز قبل تنظيمات را روي optimized setting قرار دادم و save هم كردم ولي تغييري حاصل نشد.
    از قبل هم به چيز خاصي دست نزده بودم.
    به نظر شما ممكنه برد فلاپي سوخته باشه؟
    در ضمن همانطور كه قبلا هم گفتم از بعد از اين مشكل 3 صفحه كه حاوي يكسري كد و عدد هست قبل از بوت شدن سيستم و وارد شدن به صفحه انتخاب سيستمهاي عامل خيلي سريع ظاهر ميشه كه چيزي ازش سر درنياوردم.
    دوست عزیز همونطور که گفتم منظورم از کابل، کابله برق برای فلاپی بود، چون خیلی وقتا به دلیل قطعی برق دیوایس این مشکل پیش میاد. البته امکان اینکه برد فلاپی سوخته باشه هست. اما شما زحمت بکش و کلا کابل دیتای فلاپی رو از رو مادر برد جدا کن و سیستم رو راه اندازی کن و ببین باز هم اون سه صفحه ای رو که میگی نشون میده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که گفتم منظورم از کابل، کابله برق برای فلاپی بود، چون خیلی وقتا به دلیل قطعی برق دیوایس این مشکل پیش میاد. البته امکان اینکه برد فلاپی سوخته باشه هست. اما شما زحمت بکش و کلا کابل دیتای فلاپی رو از رو مادر برد جدا کن و سیستم رو راه اندازی کن و ببین باز هم اون سه صفحه ای رو که میگی نشون میده؟
    كابل ديتاي فلاپي را از پشت فلاپي جدا كردم و سيستم را مجدد راه اندازي كردم ولي همون 3 صفحه توضيح باز هم اومد و فرقي نكرد.
    از شما وساير دوستان بخاطر زحمتي كه ميكشيد و همفكري كه ميفرماييد كمال تشكر را دارم.

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فلاپی هم عالمی داره (عشقی عشیه)

فلاپیم کارنمیکرد (میگفت دیسکت فلاپی رو قرار بده ) یه فلاپی خریدم بازم نشد

کیس رو بردم در مغازه یه فلاپی گذاشت توش دیدم درسته

چند ماه مثل ساعت کار کرد تا بعد از یه هارد به هارد از کار افتاد و هر کاری که کردم دیدم درست نمیشه (شاید عاشق اون خدمات کامپیوتری شده !؟؟)

الان هم یکسره چراغ فلاپی روشنه و مثل اولش شده
    ---------------------------------------------------------------------------
    (من هم یک بار دچار این مشکل شما شده بودم )

تو تنظیمات ستاپ

یه قسمت برای IDE هست

1) ببین تو قسمتی که فلاپی هست دیزیبل نباشه

در قسمت propertice
    2) در قسمت Device Usage هم همین طور

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

حق با شماست.ظاهرا دل كامپيوتر براي خدمات پشتيباني تنگ شده.تمام موارد را چك مجدد كردم ولي نه چيزي Disable بود و نه كابل برق و ديتايي مشكل داشت.وقتي مشكل حل شد دليل ايجاد اين مشكل را خواهم نوشت.
    با تشكر از شما و ساير دوستان.

داره خودمونی میشه site_hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كابل ديتاي فلاپي را از پشت فلاپي جدا كردم و سيستم را مجدد راه اندازي كردم ولي همون 3 صفحه توضيح باز هم اومد و فرقي نكرد.
    از شما وساير دوستان بخاطر زحمتي كه ميكشيد و همفكري كه ميفرماييد كمال تشكر را دارم.
    به نظر من به مادر بردت مربوط میشه!
    حالا یا سخت افزار مثلا بروز اشکال در چیپ ها مادر بورد و یا نرم افزار مثلا تنظیمات بایوس و...
    شما موقعی که اون سه صفحه رو هنگام بوت نشون میده دکمه Pause/Break رو از روی صفحه کلیدت بزن تا بتونی اونها رو بخونی، شاید بهت کمک کنن.

در آغاز فعالیت profmnz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

آمدن علامت کاسپر نشانه چک کردن فلاپی شما نیست و فقط برای بوت چک می شود

در ضمن دیگر استفاده از فلاپی دیسک در دنیای کامپیوتر با آمدن فلش های کوچک با حجم زیاد کاری غیر اقلانی محسوب می شود با عرض پوزش از شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

آمدن علامت کاسپر نشانه چک کردن فلاپی شما نیست و فقط برای بوت چک می شود

در ضمن دیگر استفاده از فلاپی دیسک در دنیای کامپیوتر با آمدن فلش های کوچک با حجم زیاد کاری غیر اقلانی محسوب می شود با عرض پوزش از شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا زود قضاوت نکنید! شما پستهای قبل رو کامل نخوندی!

ایشون گفتن Boot اول روی هارد دیسک است! پس فلاپی اصلا برای Boot چک نمیشه!

همونطوری که ایشون گفتن مربوط به وبروسهابی است!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •