الان مشکلتون چیه؟؟؟؟؟
فقط به طور انتخابي با بعضي از گوشيها كانكت ميشه. موقع سرچ ميتونه دستگاهو شناسايي كنه ولي نميتونه با اون ارتباط برقرار كنه. البته تا حالا نشده كه يه گوشي ديگه مشكلي با كانكت شدن با من داشته باشه. يعني به طور يك طرفه كار ميكنه و من نميتونم به بقيه گوشي ها(البته بعضي هاشون) بلوتوث كنم.
این مشکل ها خاص یک گوشی میباشد.. که معمولا با روشن خاموش کردن مشکلشون با اون دستگاه برطرف میشه... و من هم تا کنون ترفندی در این مورد ندیدم...
اگه دیدم حتما براتون میزارم....
خيلي خيلي ممنون از لطفتون. حتما چيزي رو كه گفتين انجام ميدم اگه جواب داد خبر ميدم.حلله...صفاتو عشقه ok
با سلام خدمت همه موتوبازهای عزیز
منم قبلا میتونستم بلوتوث گوشیمو در دو حالت بذارم یعنی حالتی که بلوتوث روشنه ولی مخفیه وحالت دوم که
بلوتوث روشنه و میتونی تا شصت ثانیه مخفی نباشی
ولی یکبار که گوشیمو فلش کردم یک گزینه سومی هم به منوی ستاپ بلوتوثم اضافه شده که تا فعالش می کنم بلوتوثم برای همیشه روشن میشه و مینویسه قابل کشف حتی در زمان خاموشی
بچه ها يه چيز جالب! اونهايي كه با بلو توث مشكل داشتند و نميتونستند با بعضي از گوشي ها كانكت بشن شايد اين روشي كه ميگم به كارشون بياد. حتما ميدونيد كه كسي كه بهشون بلوتوث ميكنيد تو حافظه گوشيتون ميمونه. وقتي تعداد اين ها زياد ميشه ديگه نميتونه با كس ديگه اي كه براي اولين بار ميخواد كانكت بشه، كانكت بشي. مثلا در مورد گوشي بنده تا 16 تا رو ميتونه تو حافظه اش نگهداري بكنه. براي حل اين مشكل كافيه كه تو بخش بلوتوث وارد found devices بشيد و يكي از اونهايي كه تو حافظه اش مونده delete بكنيد. بعد از اين كار فكر كنم بتونيد كانكت بشيد. لطفا كس هايي كه اين مشكل رو دارن اين روشي رو كه بنده به طور تجربي ياد گرفتم انجام بدن و اگه جواب داد نتيجه رو بگن. ممنون.
بچه ها وقتي يه فايل عكس يا اهنگ رو با بلوتوث ميفرستم از توي گوشيم حذف ميشه چي كنم؟
خوب حتما به جاي گزينه copy گزينه moveرو ميزنيد.
اینجوری مشکلی گوشی موتورلا v3i نداره خیالت راحت باشه
شما باید موقعی که فایلی را برای بلوتوس انخاب میکند نباید ار حالت حرکت از طریق بلوتوس استفاده کنید باید ازحلت کپی فایل به بلوتوس استفاده کنید تا آن فایل در گوشی شما حذف نشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)