چرا گوشی d600e کمتر توی ایران پیدا میشه در حالی که کمی هم کوچیکتره؟؟؟
چرا گوشی d600e کمتر توی ایران پیدا میشه در حالی که کمی هم کوچیکتره؟؟؟
Last edited by baharan_2122; 29-03-2007 at 09:40.
علت اینکه یه سری از گوشی ها رو به ایران نمیارن (یا اجازه ورود نمیدن) برای ما مشخص نیست.
کسی هم پیدا نمیشه که در این مورد اطلاعات درست و موثق داشته باشه.
سلام
شهاب جان
یکی از فریمور ها رو که معرفی کردی که از همه ی اونا جدید تره جحمش 25 مگابایت هستش در حالی که بقیه همه 47 مگابایت هستند ضمن اینکه وقتی اون رو باز میکنم فقط یه فایل توی اون هست که اسمش D600EXEFA1.cla هستش و بقیه ی فایلها رو نداره با این وضع کار من راه می افته یا باید فریمور قبل از این رو نصب کنم
راستی کابل فلش توی بازار پیدا میشه یا کمیابه ، حجم اون برنامه چقدره؟
با تشکر
خب اگه اینطوره، فریمور قبلیش رو دانلود کن. اونایی که حرف دوم از سمت راست L هستن، از بقیه جدیدتر هستن.
شاید بشه با بیرون کشیدن فایل tfs از گوشی خودت کارت رو راه بندازی ولی می ترسم جور در نیاد.
این هم برنامه OneNAND Downloader با حجم 660 کیلوبایت. خیلی کوچیکه و فوراً دانلود میشه. خودم آپلودش کردم.
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل فلش یه مقدار کمیابه ضمناً مرغوب و نامرغوب هم داره. باید خوبش رو بگیری. (ترجیحاً از نمایندگی)
شهاب جان بازم ممنون
شهاب جان به کمکت نیاز دارم
من تونستم بالاخره یه کابل پیدا کنم که یه طرف اون به کام می خوره و یه طرفش به گوشی خودم البته روش با کاغذ نوشتند e700 (با خودکار خودشون نوشتند)و وسط سیم هم یه مکعب پلاستیکی هست
خب آیا این قابل استفاده هست که من به گوشی D600E وصل کنم چون اون موبایل فروشی که این کابل گیرم اومد اصلا از این چیزا(فریمور و کلا کارای سامسونگ) اصلا سر در نمی اورد.
من الان موبایلم در دسترسم نیست ولی بعد عکس کابل رو هم می زارم
حالا می تونی راهنمایی کنی که چطوری باید فریمورش رو عوض کنم (اون برنامه رو که آپلود کردی هم دارم) یا اصلا با این کابل کار من راه می افته ؟؟
با تشکر فراوان
فکر کنم کارت باهاش راه بیفته. نیاز به عکس نیست. می دونم چی میگی.
دو نوع کابل فلش داریم:
یه نوعش به پورت کام وصل میشه
یکیش هم به پورت Usb وصل میشه
اینی که شما گیر آوردی، نوع اوله.
باید بگم که اون جای مستطیل شکلی که میگی، جای یه باتری 9 ولته. یعنی باید یه باتری 9 ولت کاملاً شارژ شده بهش وصل کنی (سعی کن باتری خوبی باشه که وسط کار خدای نکرده گوشیت مرخص نشه)
منتظر اطلاعات بعدی هستم.
مرسی از اینکه جواب دادید
این کابل مربوط به یک سال پیش هستش که از اون استفاده نشده یعنی اگه من ازش استفاده کنم اولین بار هست که ازش استفاده می شه من فردا برای اطمینان می رم یه باطری دیگه می گیرم و روش می ندازم فقط شما اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید که من چطور با کمک اون برنامه فریمور رو عوض کنم (راهنمایی در مورد تنظیمات برنامه )
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)