تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: چرا چپ دست يا راست دست ميشويم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تازه رفته بودم کلاس اول ما یه کلاس کوچیک داشتیم و چهل تا دانش اموز بودیم و نیمکت های کلاسمون که خیلی کوچیک بود که به زور جای یه نفر توش میشد ما مجبور بودیم هر سه نفر توی یه نیمکت بشینیم اخه مدرسه ی ما توی یه محله ی فقیر نشین بودهمیشه منو میذاشتن اخر نیمکت منم مجبور میشدم نود درجه بچرخم تا بتونم بنویسم اخه واسه ما چپ دستها سخته تهه نیمکت بشینیم واسه همین کنار دستیام منو مسخره میکردن که کج هستی منم گریه میکردم و خیال می کردم واقعا مشکل دارم خیلی سعی میکردم کج نشم اما نمیشد واسه همین همیشه مسخرم میکردن تا اینکه یه روز خانوم معلمون فهمید جریلن از چه قراره بعد به همه ی کلاس در مورد چپ دستی توضیح داد و گفت که چپ دستا چقدر با هوش هستند بهد از اون موقع به خودم و همه ی چپ دستا افتخار می کنم

2. 3 کاربر از sam125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash_sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستش اكثره نابغه ها چپ دست بودند
    بازم خوبه برا نابغه شدن این یکی رو کم ندارم

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

راستش اونایی که موسیقی کار کردن میدونن که دست چپ چه ارزشی داره !!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستش اونایی که موسیقی کار کردن میدونن که دست چپ چه ارزشی داره !!!!!!!!!
    میشه یک کم توضیح بدی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض تفاوت رفتاری فرد چپ دست و راست دست

بیشتر افراد عادت به نوشتن با دست راست دارند،در حالی که درصد کمتری چپ دست هستند،اما چه تفاوت رفتاری بین افراد چپ دست یا راست دست وجود دارد؟

افراد چپ دست از مورد انتقاد قرار گرفتن و سرزنش شدن واهمه داشته و ترجیح می‌دهند كه اعمال و تصمیماتشان متناسب با شرایط بوده تا همیشه مورد تایید قرار گیرند.
    محققان با بررسی بازدارنده‌های رفتاری در افراد چپ دست پی بردند كه این افراد در تصمیم‌گیری و واكنش سریع دچار تردید بوده و با خود در كشمكش به سر می‌برند.

افراد چپ دست در سراسر جهان روزانه در حال مبارزه با ابزار و تجهیزاتی هستند كه متناسب با عملكرد افراد راست دست تولید شده‌اند و این در حالی است كه مطالعات جدید نشان می‌دهد این افراد در زمینه رفتاری نیز به همین مشكل دچار بوده و در تصمیم‌گیری‌های خود دچار تردید و كشمكش می‌شوند.
    محققان دانشگاه آبرتای داندی در انگلستان اعلام كردند كه افراد چپ دست برخلاف افراد راست دست كه به راحتی قادر به واكنش و تصمیم‌گیری هستند،هنگام اتخاذ تصمیم یا انجام عملی با خود در تعارض بوده و به سختی قادر به تصمیم‌گیری هستند.

آزمایش روی بازدارنده‌های رفتاری در افراد چپ دست كه روی ۴۶ زن و مرد چپ دست صورت گرفت، نشان داد كه آمار این بازدارنده‌ها در چپ دست‌ها بسیار بیشتر از افراد راست دست است.
    براساس بیانات این افراد،افراد چپ دست از مورد انتقاد قرار گرفتن و سرزنش شدن واهمه داشته و ترجیح می‌دهند كه اعمال و تصمیماتشان متناسب با شرایط بوده تا همیشه مورد تایید قرار گیرند.

براساس گزارش نیوساینتیست،محققان بر این باورند كه نتیجه این آزمایش‌ها می‌تواند شاهدی بر احتمال وجود تفاوت میان عملكرد مغز این دو گروه از افراد باشد.

به این معنی كه نیمه راست مغز در افراد چپ دست بیشتر فعال بوده كه این نیمه نیز بیشتر جنبه‌های منفی احساسات و اعمال را مورد بررسی قرار می‌دهد و به طور حتم این موضوع در مورد افراد راست دست برعكس خواهد بود.

منبع:tebyan.net

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •