تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: w950 یا n73

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

7

اولا بگم کهn73 مشکی با گارانتی 550 تومانه و n73 کاهش قیمت اولیش رو داشته درصورتی که w950 هنوز با کاهش قیمتی مواحه نشده!شاید چون هنوز تازه اومده اینجوری باشه
    در مورد w1000 هم نظر شما رو به مطلبی که تو کلوپ sony دیدم جلب میکنم
    کلوپ غیر رسمی سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سال و خرده ای پیش، یه مسابقه گذاشت که هر کی ایده یه گوشی رو بده و بعد کاربرا انتخاب کنن که کدوم به واقعیت نزدیکتره و احتمال تولیدش بیشتره. نتیجه اینکه همین گوشی که شما بهش w1000 میگید برنده شد که با نرم افزارهای گرافیکی طراحی شده و اصلا هم واقعی نیست. اینم لینک برای مطالعه بیشتر (تقریبا اواخر صفحه)(metapex)
    آغايون بي خودي خودتون رو جر ندين و تفاسير عرضه نكنين ممنونم.
    من مي گم چند روز پيش تو همين سايت ديدم عكسشو زدين و تفاسيري براش نوشتن و خيلي ها نظر دادن وگفتن درسته وفلان و ال و بل. بنده به استناد همون نوشتم
    ولي امروز تو تاپيك جديدي ديدم كه اين حرف الكيه. فقط يه طرحيه كه با كامپيوتر درست شده و به واقعيت نزديكه وبرنده شده و از اين جور حرفا.... بنده چيكار كنم خوب حرف الكي تو سايت مي نويسن.

در ضمن ان 73 مشكي نه موزيك اديشن 465 تومن بدون گارانتيه تو شهر ما. در ثاني اصلا با گارانتي هم بازم به قيمت w950‌نمي رسه. آخه تو تاپيك نوشته بود با توجه به برابر بودن قيمت ها.....
    ياحق

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

آغايون بي خودي خودتون رو جر ندين و تفاسير عرضه نكنين ممنونم.

در ضمن ان 73 مشكي نه موزيك اديشن 465 تومن بدون گارانتيه تو شهر ما. در ثاني اصلا با گارانتي هم بازم به قيمت w950‌نمي رسه. آخه تو تاپيك نوشته بود با توجه به برابر بودن قيمت ها.

شما متاسفانه روی جملات دقت نمیکنی بعد نظر میدی
    من اولا نگفتم برابر بودن و گفتم نزدیک بودن و تازه اگه دقت میکردی گفتم که w950 جدید اومده و با افت قیمت اولیه مواجه نبوده همونطور که n73 اولش که تومده بود قیمتش 650 بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا آخرش n73 یا w950 ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا آخرش n73 یا w950 ؟؟؟؟؟
    بابا شماهم خوشت مياد ما بيفتيم به جون هم
    وقتي يه عده مي گن w950 يه عده ديگه مي گنn73 هيچكدوم كوتاه نميان تكليف چيه؟
    تا يه نظري بدي فوري ميگن از رو تعصب حرف نزن خودت بگو تكليف ما چيه؟
    دوستان اشتباه مي گم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

آغاجان. بنده شايع پراكني نكردم چند روز پيش تو همين سايت (من تازه واردم) ديدم نوشتن W1000‌عكسم زدن وخيلي ها نوشتن تقلبي نيست و واقعيته . الان حيف آدرس اون صفحه رو تو اين سايت ندارم وگرنه مي نوشتم.
    بله بنده به استناد اين حرفا و بحثها پشت سر اون نوشتم.
    منظور بدی نداشتم چون قبلً هم زیاد از این بحث ها بود گفتم.چون این حرف ها فقط چهره سونی اریکسون رو خراب می کنه و بس.منابع معتبر فقط سایت gsmarena.com و سایت رسمی سونی اریکسون هستند.اگر هم ناراحت شدین عذر می خوام.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آغا ما خاطرخواه شما و سايتمونيم
    ياحق
    اينا نتيجه ي تحقيقات تو اين فروم هستش

آقاجان اگر دوربين مي خواي بدو سراغ ان73 (البته صداش بدك نيست ولي به دبيلو نمي رسه). آنتن دهي هم كه قربونش برم. ولي هنگش ناخوشاينده. جوري كه مي گن كاور لنز رو مي بندي هنگ مي كنه. من كه پشيمون شدم فعلا از خريد ان73. گرچه احمق هم نيستم به دبيلو850 پول مفت بدم. بابا پول كه علف خرس نيست زحمت مي كشيم پاره مي شيم تا جور مي شه. كار مي كنيم. اگه850 يه يدوربين خفني هم داشت سايبرشات با لنز Ccd آره اونوقت حرف نداشت.
    عموجان اگه صداي خفن مي خواي بدو سراغ دبليو950 . تاچ اسكرين هم هستش. سيمبيان هم داره از نوع Uiq‌كه خيلي بهتر از S60‌ نوكيا هستش ولي مي گن برنامه هاش كمه اونم زياد مي شه.
    سوني اريكسون ها رو باتري خوب كار مي دن قوي ترند. آنتن دهي تو سوني اريكسون فقط P990‌رو مي گن عاليه.

بلاخره خودت مي دوني. طي تحقيقاتم اين گوشي ها رو پسند كردم البته فقط از نوكيا و سوني اريكسون با بقيه كار ندارم

نوكيا: ان70. ان 73 (احتياط داره). ان 95 (هنوز نيستش قربونش برم)
    سوني اريكسون: مي گن كا800 (من نمي خوام) P990 اي وله. بعد از دبيلوها كه از 800 به بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا شماهم خوشت مياد ما بيفتيم به جون هم
    وقتي يه عده مي گن w950 يه عده ديگه مي گنn73 هيچكدوم كوتاه نميان تكليف چيه؟
    تا يه نظري بدي فوري ميگن از رو تعصب حرف نزن خودت بگو تكليف ما چيه؟
    دوستان اشتباه مي گم؟
    نه جدا ... کدوم ؟ n73 یا w950 ؟

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم شما 3310 بخر که نه پولتو که علف خرس هست حیف و میل بشه همه اینا رو به جون هم نندازی

در کل اینو بدون که تا وقتی سونی داره گوشی میده تو بازار نوکیا فقط باید بره سمت تولید لوازم جانبی برای سونی

مثل کیف گوشی و قاب کریستالی و اگه بتونه هندزفری هم بزنه ....

دیگه خود دانی

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من ميگم بحث در مورد اينا بي فايدس يكي تعريف ميكنه عاشقش ميشي يكي بد ميگه متنفر ميشي آدم مي مونه سر دو راهي كه كدوم رو بخره

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نه جدا ... کدوم ؟ n73 یا w950 ؟
    n73 براي جلوگيري از خستگي زودرس!
    ولي انصافا اگه 950 يه دوربينه 2 داشت من يكي كه معطلش نميكردم ولي افسوس كه گوشي بدونه دوربين...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •