منم فرستادم
منم فرستادم
انجام شد ولي مثل اينكه اين سايتتون داشت تبليغ جايي رو ميكرد
این سایت , فروشنده هاسته
ولی تو صفحه ای که رفتی آیا تبلیغی دیدی؟
منم انجام دادم
اینم یک روش جدید برای جذب بازدید کننده![]()
Last edited by mska; 23-03-2007 at 18:33.
اينطوري كه من ديدم مي خواست ادرس جايي رو در home page قرار بده كه از نظر من كار درستي نيست مخصوصا در محلي كه براي امضا گذاشه شده![]()
آیا شما با اون چند لینک که چند تای اولیش هم خراب بود مشکلی داشتیلطفا به سایت زیر بروید و آدرس ايميل خود را در فرم از قبل تهیه شده نوشته و آن را برای گوگل ارسال نمائيد تا از گوگل تقاضا نمائيم برای سومين سال متوالی لوگوی نوروز باستانی را در سايت خود قرار دهد (فقط نوشتن ایمیل خود و فشردن دکمه ارسال)
هدف من از زدن این تاپیک خیلی فراتر این چیز ها هست و حتی این صفحه رو هم روزنامه جام جم هم تبلیغ کرده
منم زدم
:d:dd:
به نام خدا
انجام شد.ولي گرچه كه تغييري در حال گوگل نميده ولي اگه اين كار رو نكرد ديگه ازش استفاده نميكنم.ولي واقعيت اينه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي من بهتر از گوگل جواب ميدن.ضمنا چرا پولي رو كه عايد گوگل ميكنيم عايد سايتهاي جستجوگر خودمون نكنيم؟
روش خوبی هست برای جمع کردن ایمیل و فروختن لیست ایمیل ها و فرستادن اسپم!
در ضمن آقا امیر ، بهتره بدونی پارسیک خودش دیتابیس نداره و از دیتابیس جستجوگر های دیگه استفاده میکنه!
منم یه عمری این حرف رو زدم ، اما همه گفتن کار خوبی هست و هیچ کمکی نکردن.ضمنا چرا پولي رو كه عايد گوگل ميكنيم عايد سايتهاي جستجوگر خودمون نكنيم؟
اگه واقعا چند نفر جمع بشن دور هم خیلی راحت میتونن پوز یاهو و گوگل و مایکروسافت رو بزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)