تا اونجايي كه من متوجه شدم، تعداد ستاره هاي هيچ كاربري بالاتر از 5 تا نميره.
فقط كسايي تعداد ستاره هاشون 6 تاست كه پستي در سايت داشته باشند، حال ميخواد 10 تا پست داده باشند يا 10000 تا.
تا اونجايي كه من متوجه شدم، تعداد ستاره هاي هيچ كاربري بالاتر از 5 تا نميره.
فقط كسايي تعداد ستاره هاشون 6 تاست كه پستي در سايت داشته باشند، حال ميخواد 10 تا پست داده باشند يا 10000 تا.
شما نمیتونی ستاره ها رو پر کنی!!!
اگه فعالیتت خوب باشه،و تو اون قسمت مثلا به یه همکار نیاز باشه،و کسی هم مثل شما به اون کار وارد نیست،خوب ادمینا شما رو همکار یا مدیر یا سوپر مدیر می کنن.هر چیزی که نیاز باشه.
تعداد پستا مهم نیست،مهم خوب بودن و مفید بودن فعالیت شماست
سلام . .دوست گلم ممكنه يكم بيشتر توضيح بديد .
چجوري با كمتر از 100 تا پست ميشه همه ستاره ها را پر كرد ؟
دوست عزیز ویرایش و اظافه کردن ستاره ها . . دست شما نیست . .
سیستم انجمن بطور خودکار این کار رو انجام میده . . و به هیچ عنوان نمیشه اون رو تغییر داد . .
موفق باشید . .
سلام . .دوست گلم ممكنه يكم بيشتر توضيح بديد .
چجوري با كمتر از 100 تا پست ميشه همه ستاره ها را پر كرد ؟
دوست عزیز ویرایش و اظافه کردن ستاره ها . . دست شما نیست . .
سیستم انجمن بطور خودکار این کار رو انجام میده . . و به هیچ عنوان نمیشه اون رو تغییر داد . .
موفق باشید . .
اول ممنون از راهنماييتون
دوم اينكه ميدونستم كه خودم نميتونم اونو پر كنم فقط ميخاستم بدونم چجوري ستاره ها پر ميشن
+ اينكه همكار انجمن ، مدير انجمن و مديريت سايت به همراه مدير ارشد ها تمام ستاره ها رو دارن
و از قاعده اي كه Renjer Babi هم گفتن خارج هستن
يعني همكار انجمني كه 200 تا پست داشته باشه تمام ستاره ها رو داره
شما فقط با تعداد پست ميتونيد ستاره ها رو افزايش بديد ، البته با پست هاي مفيد و سازنده![]()
باسلام
هرکه میتونه به سوال های من جواب بده
1-دوستان آیا میشه عنوان موضوع جدید رو که تو تالار درست کردیم عوض کنیم
2-موضوع هایی که در تالارها وجود دارند بر اساس جیزی مرتب میشن
3-چطور میتونیم از Option Button برای نظر سنجی در یک تایپیک استفاده کنیم
مثلا تو یه تایپیک دیدم که در مورد انتخاب بهترین سرویس دهنده اینترنت پر سرعت ADSL نظر خواهی میشد
یک نفر با صد پست نمیشه.چجوري با كمتر از 100 تا پست ميشه همه ستاره ها را پر كرد ؟
ولی 200 تا دیدم.
لاید یک انجمن مورد تخصصتون رو مورد کمک قرار بدید.
سلام ...
1- زمانی که شما تاپیک جدید ارسال میکنید به مدت 10 دقیقه از زمان ایجاد تاپیک فرصت دارید و میتونید عنوان تاپیک خودتون رو ویرایش کنید و یا تغییر بدید
برای اینکار کافیه به انجمنی که تاپیک رو درش ایجاد کردید مراجعه کنید و در مستطیل اطراف تکس عنوان تاپیکتون دابل کلیک کنید ... به مانند Rename کردن فایل ها و فولدر ها در ویندزو میتونید عنوان تاپیک رو همونجا عینا ویرایش کنید و تغییر بدید
بعد از 10 دقیقه دیگع این امکان برای شما فراهم نیست و باید درخواست تغییر عنوان تاپیک رو به همکاران و یا مدیران و مسئولان انجمن موبوطه بدید تا براتون انجام بدن
2- براساس تنظیمات پیش فرض انجمن موضوعات و تاپیک های انجمن براساس آخرین پست ارسالی در تاپیک ها مرتب میشه ، یعنی تاپیکی که درش پست جدید تری هست بالاتر از سایر تاپیک ها قرار میگیره
البته یک سری از تاپیک های مهم و اساسی و پرکاربرد به تشخص مدیران و همکاران در بالای انجمن چسبیده میشه و به صورت "مهم : " در میاد
3- زمانی که مشغول ایجاد تاپیک هستید در قسمت "اختيارات اضافي" بخشی وجود داره به نام "ارسال نظر سنجی" ... برای اینکه بتونید به تاپیکتون گزینه های نظرسنجی رو اضافه کنید کافیه چک باکس "بله ارسال نظر سنجي با بحث" رو تیک بزنید و در خط پایین تعداد گزینه های نظرسنجی رو بنویسید و بعد تاپیک رو ذخیره کنید ... سیستم ، شما رو به صفحه ی بعد هدایت میکنه که میتونید گزینه های نظرسنجیتون رو بنویسید
ممـنــون
مـیـثــم
با تشكر فراوان از ميثم و ديگر دوستان![]()
راستي يه سوالديگه
آيا امكان كم شدن ستاره ها پستها و از بين رفتن نشان بالاي ستاره وجود دارد.![]()
Last edited by ClubMilad; 06-04-2007 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)