خوب به ما هم از این برنامه های عمیق و حرفه ای (professional ) بده بهره ببریم![]()
خوب به ما هم از این برنامه های عمیق و حرفه ای (professional ) بده بهره ببریم![]()
خوب شما اگه 80 تا برنامه جاوا دارید بیش از 80000 برنامه و بازی که قابل قیاس نیستند برای سیمبین هست
حداقل تا اونجا که من میدونم تو سایتهای معتبر هیج وقت جلوی os ننوشته java پس از لحاظ موبایل اصلا جاوا سیستم عامل نیست
و برای پیشرفته تر بودنش کافیه یک سیمبین رو نصب کنی البته جدیدش تا بفهمی که زمین تا اسمون با java تفاوت داره
این دو مورد نباید با هم مقایسه بشن از نظر من ! چون تقریبا هیچ ربطی به هم ندارن !
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام ...
من كه نگفتم جاوا فقط 80 تا برنامه داره . گفتم من فقط 80 تا برنامه دارم . در ضمن ما چند تا برنامه با كاربرد مفيد داريم ؟!
فعلا ...
مقایسه بین جاوا و سیمبن مثل مقایسه Win 3.1 یا حتی NC با سیستم عامل ویندوزه.اونایی که کامپیوتریند میفهمند چی میگم.من خودم گوشی جاوا دارم ولی دلیل نمیشه که به همین دلیل ازش طرفداری کنم.سیمبن یک سیستم عامل هوشمنده و با بیشتر زبانهای برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت(به همین دلیل ویروس براش زیاده)ولی برای گوشیهای جاوا فقط باید با زبان جاوا برنامه نوشت.جاوا برای گوشی یک کارآیی معمولی داره ولی سیمبن حرفه ایه.یعنی اگه تا 5 سال دیگه همینجوری پیش بره (که گمون نمیکنم) گوشیهای جاوا همینطور میمونند حالا به جز کیفیت دوربین و LCD و... ولی گوشیهای سیمبن مطمئنا زیرورو میشن. مثلا کدام گوشی جاوا toch screen هست یا فقط با اثر انگشت صاحبش روشن میشه ولی گوشیهای سیمبن قدرت فوق العده ای دارند و محدود نمیشند.در ضمن یک نکته ای هم بگم به نظر من اگه گوشیهای سیمبن toch screen نباشند یا ماوس نوری نداشته باشند بهتره از همون جاوا استفاده کنیم
منم نگفتم سیمبین 80000 برنامه داره خیلی بیشتر از اینهاست
یه ذره انصاف داشته باشید خداییش سیمبین بهتر از جاوا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدیداً تائید میشه![]()
![]()
چرا. هست. با اینکه خودم جاوا دارم، آرزوم سیمبیانه.
قبول آغا قول ولي خوب نمي شه كه رو حقايش چشم بست من نگفتم جلوي نوكيا كم بياري. نه اينطوري نيست من عرض كردم سيمبيان پياده شده رو P990سوني اريكسون كه UIQهستش خيلي خيلي بهتر از S60 موجود رو نوكياهاست. اين يه واقعيته و نمي شه رو حقيقت پرده گذاشت.
ياعلي شهاب خاطرتو مي خوام
راستی تو اون چند تا سه نقطه ساپورت رم و مموری بیشتر رو هم اضافه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)