منم چون یکی از شخصیتهای مهم محلمون هستم لذا دو تا گوشی دارم k800 و e600
منم چون یکی از شخصیتهای مهم محلمون هستم لذا دو تا گوشی دارم k800 و e600
آره تو که مهمی از سر و روت میبارههمون اول که آواتورتو دیدم میدونستم که خیلی مهمی
((شوخی بود به دل نگیری عزیز ))
حالا چرا دوتا گوشی داری
کسی نمیدونه شخصیت های سیاسی کشور مثل حجت السلام هاشمی رفسنجانی و خاتمی و .... گوشیاشون چیه![]()
Last edited by fery joon; 16-03-2007 at 00:42.
چطوری دوست قدیمی
احتمالا گوشی این افراد سفارشی باشه تا حتی یک درصد هم احتمال سرطان مرطان و از این حرفا رو نداشته باشه.هر چند با نوکراشونه و اونا واسشون حمل میکننن ولی واسه همون یه لحظه صحبت و sms و جوکهای که برا هم میدن
البته ممکنه تو جلد کا310 یا 1100 مخفیشون کنن.
[QUOTE=fery joon;930986]آره تو که مهمی از سر و روت میبارههمون اول که آواتورتو دیدم میدونستم که خیلی مهمی
((شوخی بود به دل نگیری عزیز ))
حالا چرا دوتا گوشی داری
دلیل اینکه دوتا گوشی دارم برای اینه که مهم هستم
حال میکنی با این اواتور![]()
اصلا شما از کجا میدونید که موبایل دارند چون اونها همه هم وغوشون مردمن و هزینه موبایل خریدنو ندارن اخه مگه میشه تو جامعه ای که حکومت امام زمان و اسلام برقراره مردم از گرسنگی بمیرن و سران مملکتی موبایل داشته باشن!!!!!!!!!اونم موبایل پیشرفته!!!!!حداکثرش دیگه 3310 !!!!!!!!
حسین رفیعی ( مجری Tv)
N73 داره. ( تو اون برنامه ای که شبها در مورد راهنمایی و رانندگی پخش می کنه، دستش دیدم.)
امیر ابادی و فرشید کریمی w810 دارن و میثم بائو n91
بابا همو غم شما مثل اینکه تو این جامعه زندگی نمیکنیکه این حرفو زددی جای دیگه این حرفارو نزنی
ا
به گمونم هاشمی رفسنجانی یه گوشی زدآب باشه.خودتون دلیلشو میدونید.
منم که یکی از کاربران عضو این سایت هستم با نام کاربری Iman_s گوشی K750 دارم.
فکر کنم 1100 یا خیلی پیشرفته هاشون حداکثر 6020کسی نمیدونه شخصیت های سیاسی کشور مثل حجت السلام هاشمی رفسنجانی و خاتمی و .... گوشیاشون چیه
چون سران مملکت ما خیلی از تکلونوژی و آی تی سر رشته دارن بعید میدونم حتی بدونن که چجوری میشه گوشی رو خاموش روشن کرد, حالا کار کردن با گوشیهای پیشرفته وگرون قیمت فدای سرشون
Last edited by S a f a 6 4; 18-03-2007 at 00:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)