Lag نمیزنه؟ من جنرال رو با برو بچ P30 به همین روش بازی می کنم البته من سریال original جنرال رو دارم و می تونم Online بازی کنم به همین دلیل دلم رو نزد البته با ADSL
Lag نمیزنه؟ من جنرال رو با برو بچ P30 به همین روش بازی می کنم البته من سریال original جنرال رو دارم و می تونم Online بازی کنم به همین دلیل دلم رو نزد البته با ADSL
با Dial Up هم Lag نمیده . من هر 2 تاشونو آنلاین بازی کردمLag نمیزنه؟ من جنرال رو با برو بچ P30 به همین روش بازی می کنم البته من سریال original جنرال رو دارم و می تونم Online بازی کنم به همین دلیل دلم رو نزد البته با ADSL
این هم Record یه Mach حرفه ای دقت کنید بچه ها که Age تون رو کاملا Update کرده باشید و الا ممکنه Eror بده ، تو Post 3 نحوه ی Save کردنش رو توضیح دادم ( یه Pach امروز اومده )
سال خوبی داشته باشین ، فعلا ...
Last edited by va2hid; 17-03-2007 at 19:32.
... دوباره اومدم ولی ای کاش نمی یومدم ! جز خودم مثکه کسی دل به کار نمی ده ، مایوس شدم ولی ادامه می دم
اگه خدا بخواد می خوام به مسائل و مشکلات هوش مصنوعی این بازی بپردازم ... راستی من خودم تو ساخت Scenarios مشکل دارم که مفصل در مورد اون هم بحث می کنم
01-14-2005
Last edited by va2hid; 04-04-2007 at 19:23.
Strategic Objectives نوعی سناریو هست که توانایی هایی مثله گونه ی جدیدی از Game Play بازی رو داره ،
مجموع 3 سناریو که روی هردو ورژن AOE III و AOE TWC اجرا می شن و در اون قابلیت هایی مثله Capture
کردن یونیت و بیلدینگ های خاص ، ساختن Fixed Gun در هر نقطه از نقشه رو به شما می ده
در ضمن از 15 مارچ تا 6 آوریل 2007 به کسی که Normal و / یا Hard این سناریو ها رو ببره از طرف ESO جایزه
دریافت میکرده!
Scenario versions
-----------------
دز اینجا 3 مرحله ی جداگانه بین تمدنهای مختلف با3 Level سختی وجود داره ، روی هم رفته 18 ورژن !
Ottoman VS Russia – the story version
Spanish VS British - skirmish
Germany VS Spain - skirmish
ببینید چی پیدا کردم واستون !!!
فقط 19.97 مگابایت هست که من با مودم 56K حدود یه ساعت واسه DN علاف شدم ولی واقعا ارزشش رو
داشت ، من تظمین می کنم . نکنه دانلود نکنی ! تازه می فهمی فرضی یعنی چی . مخصوصا
واسه اونهایی که فکر می کنن بازیشون خوبه .
همون Easy مخصوصا وقتی دوزاریم نیوفتاده بود باید چی کار کنم و تو کف بودم که این کامپیوتر نکبت اون همه
یونیت از کجا میاره ، واسم کافی بود . خدای نکرده فکر نکنی Defeat شدم ، ولی اوایلش دهنم سرویس شد ،
یه پیشنهاد بهت می کنم ، برو تو کار کپچر کردن ... فقط همین ...
Installation Instructions for AOE: TWC
-------------------------------
Copy all the “Xstrat Obj….age3Xscn” files to
"My Documents/My Game/Age of Empires 3/Scenario"
Copy all the "HomecityX…….XML" files to
"Program Files/Microsoft Games/Age of Empires III/Campaign/War Chief"
Copy the music files to the C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Sound
Installation Instructions for AOE 3: Vanilla
-----------------------------------
Copy all the "Strat Obj…….age3scn" to
"My Documents/My Game/Age of Empires 3/Scenario".
Copy all the "Homecity_……XML" files to
"Program Files/Microsoft Games/Age of Empires III/Campaign/Blood Ice Steel"
Copy the music files to the C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Sound
اگر با نحوه ی Insallation مشکل دارین یا جایی واضح نیست حتما بگین تا واستون توضیح بدم
Last edited by va2hid; 06-04-2007 at 21:03. دليل: شرمنده Screen Shot هم داشت ولی Link کار نمی کرد ، من هم قیدش رو زدم !
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت بزنین ، جالبه !
Join شدین حتما موقعیت و User Name خودتون رو به من بگین ... می تونیم متحد بشیم
Status من :
Sr.senator
X=660
Y=689
Last edited by va2hid; 21-05-2007 at 22:38.
میشه بازی Age Of Empires Iii رو روی کارت گرافیک 64 استفاده کرد
من یه جایی دیدم که نوشته بود حد اقل کارت گرافیک و رم مورد نیاز 64 برای گرافیک و 256 برای رم هست
من کارت گرافیکم 7000 رادون و 512 هستش میخام بودنم این بازی روش راحت کار میکنه یعنی گیر پیر نداره (اگه نیاز باشه گرافیکش رو کامل میارم پایین
اگه کسی این بازی رو روی 64 تست زده خواهشن بگه که این بازی روش راحت کار میکنه با نه
سلام. فقط ميخوام بدونم این بازی کی مياد و چند تا دی وی دی هست؟
این بازی مگه تو ایران نیومده من اخه دارمش
البته من عضو یه گروه دانلود افلاین هستم که به اونها درخاست دادم برام گرفتنش سه تا Cd بودش
اگه کسی اینو رو کارت گرافیک 64 نصب کرده خواهشن بگه خوب اجرا میشد یا نه چون من میخام بودنم اگه خوب اجرا میشه نصبش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)