به نظر من اینا کاملا واقعی...ولی دوربینی که باهاش از اینا عکس گرفتن خوب نبوده و اینارو خراب کرده...
بعدش هم کجاش زشته؟!
به نظر من اینا کاملا واقعی...ولی دوربینی که باهاش از اینا عکس گرفتن خوب نبوده و اینارو خراب کرده...
بعدش هم کجاش زشته؟!
من که می گم خیلی هم زشتن...تابلو الکین![]()
یه عکس دیگه ازش ولی من که هنوز شک دارم همچبن گوشی باشه
![]()
خوب كمي زشتن ولي خوب پروتو تايپ هستن حتما" تو طراحي نهايي تغيير ميكنن.البته بيشتر شبيه ماكت هستن تا گوشي واقعي.منم فكر نميكنم سوني گوشي با اين ريخت بده بيرون .منم شنيدم كه يه مدل كا850 ميخواد بده بيرون ولي مشخصات فني كاملي ازش پيدا نكردم.
عکس هاش یکم بی کیفیت هست ولی میشه اینو فهمید که در طراحی از ساختار قبلی پیروی میکنند
معمولا گوشیای که خبرشون هنوز قطعی نیست و یا هنوز تولیدش شروع نشده با عکسهای بی کیفینت و کوچک خبرش پخش میشه مثل ان 97 که همه سرکار بودیم
اینم عکسهای جدیدتر و واضحتر. اینطور که معلومه، قرار این گوشی تحت سیمبین (UIQ3) باشه! و احتمالا بدون صفحه لمسی.
![]()
اگه واقعي باشه كه سوني تركونده!
ولي نميدونم كه نوكيا بجزn95 گوشيه ديگه اي داره كه دوربينش 5 باشه ميگن n83هم 5 مگا پيكسله
من كه اميدوارم واقعي باشن.
باورتون ميشه من الان m600 دارم و اين گوشي رو خريدم تا براي اون مدلي كه دوربين 3.2 داره آماده باشم
چون قبل از اينكه اين گوشي رو براي خريد انتخاب كنم عكس دوربين دارشو تو يه فروم خارجي ديدم
کسی دقیقا نمیدون تحت چه مدلی وارد بازار میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)