دوست عزيز شما اگر مطلب ابتدائي تاپيك را درست مطالعه كرده بوديد متوجه مي شديد كه من هم گفتم كه برنامه هاي بسياري اين ادعا را مي كنند ولي چه تعداد در اين راه راستگو ومقاوم باقي مي مانند؟
برنامه اي كه شما لطف آپلود يا لينك گزاري آنرا مرحمت فرموده ايد حتي نمي تواند ID خودش را محافظت كند!!! ديگر چه برسد به برنامه اي كه وظيفه محافظتش به آن سپرده شده !!
دوستان عزيز ابتدا وجهت برطرف شدن هر گونه ترديد يا ابهامي ابدا يك EXE ID SCANNER كه تعداد آنها همانند EXE PACKER ها هر روز رو به فزوني دارد در گوگل سرچ وداونلود كنيد سپس برنامه اي كه قصد پك يا آنپك كردن آنرا داريد با آن چك كنيد آنگاه در عرض سه سوت وشايد 30 ثانيه تا آنپك كردن بيشتر فاصله نداريد !!!
من نزديك به 20 EXE ID SCANNER در سيستم خود به صورت همزمان استفاده مي كنم كه قدرت وبروز رساني وهمينطور قدرت تشخيص برخي بيش از ديگري است برنامه RLPack براحتي قابل تشخيص وunpack كردن است من گفتم كه enigma چيزي متفاوت از مابقي است نه همانند ديگران!!
لينك دانلود آنپكر RLPack هم در زير است كه با سه سوت آنپك را انجام مي دهد
RL!dePacker از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درصورتي كه حتي در صورت اسكن كردن برنامه وپي بردن به سيستم پك وقفل گزاري enigma باز هم ساعت ها تا unpack كردن فاصله داريد حالا چه با ollydbg باشد يا softice يا ديگران
تازه اين درصورتي است كه سيستم پك را تشخيص دهيد كه اين هم بيشتر مواقع وقتي ممكن است كه خودتان فايلي را با enigma پك وسپس قصد unpack كردن داشته باشيد ودرصورتي كه از سيستم پك كردن اطلاعي نداشته باشيد كار بازهم سخت تر مي شود
البته بنده قصد جسارت به دوست ارجمندمان را نداشتم وباز هم سپاسگزاري مي كنم
همچنان منتظر كرك يا سريال برنامه هستم توضيح اينكه كار با يك شماره سريال حل است !!! اگر چه اگر كرك هم باشد بهتر