اين توضيحات از PDF راهنماي سايت Z-cyber براي مودم مدل اسمارت اسپريت آورده شده:
Windows XP Driver Installation
Windows XP already has driver built-in, but the driver does not support Voice Speaker
Phone function. If you would like to use the Software Speaker Phone, please update the
driver with the below steps:
1. Start the “Control Panel”
2. Click on “Classic View”
3. Select “System” -> “Hardware” -> “Device manager” -> “Modem” -> “CXT1056-HCFPCI” Modem
4. Select the “properties”
5. Select “drivers” -> “Update Driver”
6. Select “Install from a list or specific location (Advanced)” -> “Next”
7. Select “Don’t Search. I’ll choose the driver to install”. -> “Next”
8. Select “Have Disk” and locate the new driver’s location at D:\SmartSpirit\Win2k_XP
9. Click “Next”, then follows Windows instruction
10. During the installation, Windows will give a warning that the driver doesn’t passed the
Windows Logo test, select “Continue Anyway” and then follow Windows’ instruction.
و اين هم از سي دي مهرگان (طرح جديد) :
Since Windows XP will automatically install the generic modem driver, you must go to Control
Panel>System>Hardware>Device Manager. Select “Modems” and right click to update the
driver.
در تصاوير PDF اين عبارت براي مودمي كه نصب شده به چشم ميخوره (قبل از آپديت درايور)
Generic 56K HCF Data Fax Modem
حالا سوال اينه كه چطور يك قطعهء سخت افزاري در يك كشور به طور پيش فرض با اسم CXT1056-HCFPCI و در كشور ديگه اي با نام پيش فرض Generic 56K HCF Data Fax Modem بر روي سيستم نصب ميشه؟!! قضيه وقتي جالب تر ميشه كه بدونيم تو سايت رسمي زولتريكس (Z-cyber.net) از "شركت مهرگا ماشين آسيا" به عنوان تنها نمايندهء رسمي فروش در ايران ياد شده و تا اونجا كه من ميدونم نمايندهء فروش اجازهء تغيير در نام و كيفيت محصول رو نداره. حالا يا اين مهرگاني كه به ما مودم! انداخته اون مهرگانِ توي سايت! نيست يا اينكه داره سر زولتريكس رو كلاه ميذاره يا ...
اما حالا مهرگان و بي مهرگان و هر... ديگه اي هر... كه كرده باشن به كنار . من داشتم به يه قضيهء ديگه فكر ميكردم. اگه ميخواهيد از voice و callerID اسفتاده كنيد با توجه به اطلاعات زير فكر كنم حتما بايد سيم بين مودم و تلفن چهار رشته اي يا به اصطلاح "دو زوج" باشه. اگه نميدونيد سيمي كه ازش استفاده ميكنيد دوزوجه يا نه كافيه سوكت اون رو نگاه كنيد اگه از چهار شيار سوكت فقط دو تاي وسطي سيم دارند به گمونم نميشه از voice و calleraID استفاده كنيد . كافي يه سيم دو زوج رو جايگزين كنيد(كه در اين صورت هر چهار شيار سيم دارند – هزينهء اين كار هم صد الي دويست تومن ميشه كه به امتحانش ميارزه. در هر صورت اگه فايده نداشته باشه ضرري هم نداره!).
Connection:
JP1 — Internal sound card connector
Pin 1 : Speaker Out
Pin 2-3 : Ground
Pin 4 : MIC Input
( توضيح و تصحيح اين موضوع هم ديگه به عهدهء دوستاني كه در زمينهء الكترونيك و مخابرات تخصص دارند )
من الان كلي تحقيق و كار و بدبختي دارم كه انجام ندادم. اگه خواستيد شكايت نامه تنظيم كنيد من پاش هستم در غير اين صورت حساب و كتابها موكول ميشه به بعد از سفر (يعني اون دنيا!)