حالا به چه دردی می خوره؟
من از صبح که شنیدم تا حالا دارم فکر می کنم که به چه درد می خوره؟
hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm....................
حالا به چه دردی می خوره؟
من از صبح که شنیدم تا حالا دارم فکر می کنم که به چه درد می خوره؟
hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm....................
شاید شما دو تا خط موبایل داشته باشیدو با این روش دیگه لازم نیست دو تا گوشی بخرید و با خود اینور اونور ببرید یا از گوشیهایی که قابلیت استفاده از دو سیمکارت را دارند و خیلی گرونند و تو ایران کمتر پیدا میشند استفاده کنی. یعنی صرفه جویی در پول خرید گوشی و اشغال فضای کمتر. یکی بخر دوتا ببر(البته منظورم گوشیه)
پس دولت میخواهد با ایرانسل رقابت کند؟!!! مخابرات با نسل در پیتیش(نسل2) میخواهد با اپراتور دوم که میتونه تا نسل 4 رو پشتیبانی کنه(امیدوارم که ایندفعه اشتباه نکرده باشم!) رقابت کنه زهی خیال باطل!
چرا هر روز چوب لای چرخ ایرانسل میکنند؟یه روز میگن سهم شرکت های ایرانی کمه! روز بعدش میگن باید مکالمه رو ثانیه ای حساب کنند؟الان هم که از تلفن ثابت یا سیمکارت دولتی به ایرانسل زنگ بزنی بجای 45 تومن 67 تومن میزنه!
Last edited by H A M A S; 11-03-2007 at 08:21.
تا نسل 3.5 بیشتر نیست . شما چطور میگید نسل 4![]()
بعدشم این که می گن باید ثانیه ای حساب کنن به نفع مشتریه آخه اگه تو 1 دقیقه و 1 تانیه حرف بزنی پول 2 دقیقه حساب می شه یعنی به بالا رند می شه حالا این کار بدیه که می خوان به نفع تو کار کنن تا پول کمتری بدی؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
خير اون چين هست نه آمريكا
اون هم علتش اينه كه ميخواد توي المپيك يا جام جهاني كه در چين بناست برگزار بشه پخش مستقيم روي موبايل رو به بهترين شكل تجربه كنند مردم
اطلاعات شما نيز كمي قديمي شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببينيد
البته با فايرفاكس يا IE باز كنيد
هم نحوه محاسبه مکالمه ثانیه ای شده و با افتتاح خط تولید وسایل مخابراتی ایرانسل در کشور سهم شرکت ایرانی از شرکت ام تی ان(شریک انگلیسی ایرانسل که در کشور آفریقای جنوبی به ثبت رسیده ودر آفریقا و آسیا فعالیت دارد) بیشتر شده
دیگه چی؟
هنوز نشده
لطفا دقيق اينجا رو بخونيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر مال امروزه :
اميدواريم با تاييد اين سازمان از روز يكشنبه(يعني امروز) بتوانيم محاسبه مكالمات مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.
Last edited by George Bush; 11-03-2007 at 13:56.
ولی من مطمئن هستم چیزی که دولتی هست سرعتش پیشرفتش در مقابل خصوصی0 هست و بس
درسته که این نوع سیمکارتها رو قراره ارتباطات سیار بده ولی شما میتونی توش دو تا سیمکارت ایرانسل بزاری.
مثل اینکه همه منتظرند تا یه موضوعی درباره سیمکارتهای دولتی بشه همه بیان پشت سرش بد بگن.من خودم موافق و طرفدار دولتی نیستم و قصد دارم ایرانسل بگیرم ولی تا وقتی که sms هاش درست نشده از همین دولتی استفاده میکنم.
اس ام اس ایرانسل مشکل زیادی نداره.. اون Tci مشکل داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)