تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: جدیدترین رقیب ایرانسل در کشورآمد نه ir-tci نه تالیا است (اپراتور سوم تلفن همراه خوش اومدی!

داره خودمونی میشه مورچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا به چه دردی می خوره؟
    من از صبح که شنیدم تا حالا دارم فکر می کنم که به چه درد می خوره؟
    hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm....................

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

شاید شما دو تا خط موبایل داشته باشیدو با این روش دیگه لازم نیست دو تا گوشی بخرید و با خود اینور اونور ببرید یا از گوشیهایی که قابلیت استفاده از دو سیمکارت را دارند و خیلی گرونند و تو ایران کمتر پیدا میشند استفاده کنی. یعنی صرفه جویی در پول خرید گوشی و اشغال فضای کمتر. یکی بخر دوتا ببر(البته منظورم گوشیه)

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس دولت میخواهد با ایرانسل رقابت کند؟!!! مخابرات با نسل در پیتیش(نسل2) میخواهد با اپراتور دوم که میتونه تا نسل 4 رو پشتیبانی کنه(امیدوارم که ایندفعه اشتباه نکرده باشم!) رقابت کنه زهی خیال باطل!
    چرا هر روز چوب لای چرخ ایرانسل میکنند؟یه روز میگن سهم شرکت های ایرانی کمه! روز بعدش میگن باید مکالمه رو ثانیه ای حساب کنند؟الان هم که از تلفن ثابت یا سیمکارت دولتی به ایرانسل زنگ بزنی بجای 45 تومن 67 تومن میزنه!
    Last edited by H A M A S; 11-03-2007 at 08:21.

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

پس دولت میخواهد با ایرانسل رقابت کند؟!!! مخابرات با نسل در پیتیش(نسل2) میخواهد با اپراتور دوم که میتونه تا نسل 4 رو پشتیبانی کنه(امیدوارم که ایندفعه اشتباه نکرده باشم!) رقابت کنه زهی خیال باطل!
    چرا هر روز چوب لای چرخ ایرانسل میکنند؟یه روز میگن سهم شرکت های ایرانی کمه! روز بعدش میگن باید مکالمه رو ثانیه ای حساب کنند؟الان هم که از تلفن ثابت یا سیمکارت دولتی به ایرانسل زنگ بزنی بجای 45 تومن 67 تومن میزنه!
    تا نسل 3.5 بیشتر نیست . شما چطور میگید نسل 4
    بعدشم این که می گن باید ثانیه ای حساب کنن به نفع مشتریه آخه اگه تو 1 دقیقه و 1 تانیه حرف بزنی پول 2 دقیقه حساب می شه یعنی به بالا رند می شه حالا این کار بدیه که می خوان به نفع تو کار کنن تا پول کمتری بدی؟؟؟؟

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

كي ميگه
    آمريكا از نسل 4 استفاده ميكنه
    خير اون چين هست نه آمريكا
    اون هم علتش اينه كه ميخواد توي المپيك يا جام جهاني كه در چين بناست برگزار بشه پخش مستقيم روي موبايل رو به بهترين شكل تجربه كنند مردم
    تا اونجا که من میدونم و یکی از دوستان اشاره کرد آخرین نسل مورد استفاده در جهان فعلا نسل 3.5 است.
    اطلاعات شما نيز كمي قديمي شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببينيد
    البته با فايرفاكس يا IE باز كنيد

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا نسل 3.5 بیشتر نیست . شما چطور میگید نسل 4
    بعدشم این که می گن باید ثانیه ای حساب کنن به نفع مشتریه آخه اگه تو 1 دقیقه و 1 تانیه حرف بزنی پول 2 دقیقه حساب می شه یعنی به بالا رند می شه حالا این کار بدیه که می خوان به نفع تو کار کنن تا پول کمتری بدی؟؟؟؟
    هم نحوه محاسبه مکالمه ثانیه ای شده و با افتتاح خط تولید وسایل مخابراتی ایرانسل در کشور سهم شرکت ایرانی از شرکت ام تی ان(شریک انگلیسی ایرانسل که در کشور آفریقای جنوبی به ثبت رسیده ودر آفریقا و آسیا فعالیت دارد) بیشتر شده
    دیگه چی؟

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هم نحوه محاسبه مکالمه ثانیه ای شده و با افتتاح خط تولید وسایل مخابراتی ایرانسل در کشور سهم شرکت ایرانی از شرکت ام تی ان(شریک انگلیسی ایرانسل که در کشور آفریقای جنوبی به ثبت رسیده ودر آفریقا و آسیا فعالیت دارد) بیشتر شده
    دیگه چی؟
    هنوز نشده
    لطفا دقيق اينجا رو بخونيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خبر مال امروزه :
    اميدواريم با تاييد اين سازمان از روز يكشنبه(يعني امروز) بتوانيم محاسبه‌ مكالمات مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.
    Last edited by George Bush; 11-03-2007 at 13:56.

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

ولی من مطمئن هستم چیزی که دولتی هست سرعتش پیشرفتش در مقابل خصوصی0 هست و بس

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

درسته که این نوع سیمکارتها رو قراره ارتباطات سیار بده ولی شما میتونی توش دو تا سیمکارت ایرانسل بزاری.
    مثل اینکه همه منتظرند تا یه موضوعی درباره سیمکارتهای دولتی بشه همه بیان پشت سرش بد بگن.من خودم موافق و طرفدار دولتی نیستم و قصد دارم ایرانسل بگیرم ولی تا وقتی که sms هاش درست نشده از همین دولتی استفاده میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اس ام اس ایرانسل مشکل زیادی نداره.. اون Tci مشکل داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •