تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: صداي زياد هارد؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

may جان هارد شما مشکلي نداره

داره خودمونی میشه fatut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

هارد ابتدا صدای بسیار کمی داره ولی با گذشت زمان به صدای اونافزوده میشه و این طبیعیه اصلا ربطی به چیزهای دیگه نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

هارد ابتدا صدای بسیار کمی داره ولی با گذشت زمان به صدای اونافزوده میشه و این طبیعیه اصلا ربطی به چیزهای دیگه نداره
    شما از کجا این قدر مطمئنی؟؟؟
    منبعی ؛ چیزی ؟؟؟

داره خودمونی میشه yasdesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشکلش....

صدای هارد ده ها علت میتونه داشته باشه!! یکی از شایع ترین های علت ها کهنه شدنش است. یا همونی که دوستمون اشاره کردن. مرور زمان

داره خودمونی میشه yasdesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشکلش....

صدای هارد ده ها علت میتونه داشته باشه!! یکی از شایع ترین های علت ها کهنه شدنش است. یا همونی که دوستمون اشاره کردن. مرور زمان

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جالب

پس هر وقت هارد سرو صدا کرد با خودمون ميگيم مشکلي نيست هارد کهنه شده

ولي يه چيزي هست ؛ بيشتر هارد هايي که يوزر ها دارن 2-3 ساي بيشتر عمر نداره در حالي که من هاردهاي 10 ساله ديدم که صداش با روز اول چندان فرق نداره ميشه در اون مورد هم راهنمايي کنيد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

چه جالب

پس هر وقت هارد سرو صدا کرد با خودمون ميگيم مشکلي نيست هارد کهنه شده

ولي يه چيزي هست ؛ بيشتر هارد هايي که يوزر ها دارن 2-3 ساي بيشتر عمر نداره در حالي که من هاردهاي 10 ساله ديدم که صداش با روز اول چندان فرق نداره ميشه در اون مورد هم راهنمايي کنيد ؟
    سلام
    میرم سر اصل مطلب
    هاردی که ده سال عمر کرده هاردی بوده که تبادل اطلاعات زیادی نداشته و حجم زیادی هم نداشته و فوقش چند مگابایت در هفته تبادل در روش انجام میشده و این هاردها چند گیگ بیشتر نبودن
    در این صورت میشه گفت هاردی که حجم بیشتری داره و مثلا فیلمهای دی وی دی زیادی روی اون کپی یا برداشته میشه و روش زیاد کار میشه اونم با حجم بالا کم کم صدا میده
    نکته قابل توجه این که هارد در حالت ایستایی کامپیوتر یا زمانی که داریم در اینترنت میگردیم دیگه نباید صدا بده و چراغش روشن بشه

**********از همه مهمتر انجام دفراگمنت برای یکپارچگی هارد هست که خیلی کمک خواهد کرد
    در هر صورت هاردهای مکستور امروزی و همه هاردهای دیگه با گذشت زمان صدا میدن
    و اینم بگم عزیزان بزرگواران و دانشمندان هرچقدر مقدار فضای بیشتری از هارد اشغال شده باشه مثلا از 60 درصد بیشتر در این صورت هارد در هنگام عمل صدای بسیار بیشتری خواهد داشت
    Last edited by fatut; 20-03-2007 at 04:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

شما از کجا این قدر مطمئنی؟؟؟
    منبعی ؛ چیزی ؟؟؟
    ببین دفراگمنت کن
    ولی به نظرم مشکل تو از ویندوزت هست اگه برات مقدوره یک بار ویندوزت رو عوض کن
    راستی بدسکتور که باشه میفهمی پس نیست
    بهتره ویندوز عوض کنی
    هر از چند گاهی هم یکبار دفراگمن کن هاردت رو تا یکپارچه بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میرم سر اصل مطلب
    هاردی که ده سال عمر کرده هاردی بوده که تبادل اطلاعات زیادی نداشته و حجم زیادی هم نداشته و فوقش چند مگابایت در هفته تبادل در روش انجام میشده و این هاردها چند گیگ بیشتر نبودن
    در این صورت میشه گفت هاردی که حجم بیشتری داره و مثلا فیلمهای دی وی دی زیادی روی اون کپی یا برداشته میشه و روش زیاد کار میشه اونم با حجم بالا کم کم صدا میده
    نکته قابل توجه این که هارد در حالت ایستایی کامپیوتر یا زمانی که داریم در اینترنت میگردیم دیگه نباید صدا بده و چراغش روشن بشه

**********از همه مهمتر انجام دفراگمنت برای یکپارچگی هارد هست که خیلی کمک خواهد کرد
    در هر صورت هاردهای مکستور امروزی و همه هاردهای دیگه با گذشت زمان صدا میدن
    و اینم بگم عزیزان بزرگواران و دانشمندان هرچقدر مقدار فضای بیشتری از هارد اشغال شده باشه مثلا از 60 درصد بیشتر در این صورت هارد در هنگام عمل صدای بسیار بیشتری خواهد داشت
    نه دوست عزيز اين حرف منطقي نيست چون من يه هارد 4.3 دارم که روزي يه بار باهاش هارد به هارد ميکنم و حد اقل 2 گيگ جابجا ميکنم باهاش چون کپچر رو يه يکي از کامپيوترهام هست و DVD writer رو ديگري ؛ با اين وجود اين هارد صداي خاصي نميده
    در مورد راهنمايي شما به nt هم مبني بر عوض کردن ويندوز , من هم در پستهاي قبل گفتم
    ولي روشن بودن چراق هارد ايشون ربطي به ديفرگ کردن يا تعويض ويندوز نداره و من احتمال ويروس رو ميدم و البته ممکن هست با تعويض ويندوز از بين بره ولي چون خود من هم هاردم يه بار ويروسي گرفته بود که باعث شده بود چراغ هارد روشن بشه شک دارم با تعويض ويندوز بر طرف بشه چون براي من نشد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-با آنتي ويروس از نبود ويروس مطمئن بشين
    2- temporary internet files رو خالي کنين (اگه از برنامه هايي مثل نورتن يا ccleaner استفاده کنين بهتره)
    3-هارد رو ديفرگ کنين تا از پخش بودن اطلاعات جلوگيري بشه
    4-با برنامه HD Tune از سلامت اون مطمئن بشين
    NT جان هيچ مشکلي هارد شما نداره
    بنظر من يا يه ويروس هست که آنتي ويروس شما اون رو detect نميکنه يا مشکل از ويندوز هست
    در مورد ويروس ميتونه ويروسي باشه که بوت ريکورد رو آلوده کرده ؛ در هر صورت جاي نگراني نيست و بهتره اول ويندوز رو عوض کنين و اگر درست نشد اقدامهاي بعدي

اگه پستها رو بخونيم باعث ميشه حرف تکراري نزنيم و دور يه دايره نچرخيم
    اضافه کردن مطلب يا نکته هاييي به گفتگوي ديگران خيلي خوبه ولي تکرار اونها چه سودي داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •