چه جالب !
نمي دونستم
مرسي![]()
چه جالب !
نمي دونستم
مرسي![]()
از این دوتا چه نتیجه ای می شه گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می خوام یه ایرانسل بگیرم ...
حالا گرفتم... بد نیست ... کیفیت صداش خوبه !!! ولی آنتنش نه ... من می تونم زنگ بزنم ولی اصولا بقیه که می زنن در دسترس نیستم....
شاید منطقه ما این طوریه ...
بستگی داره که بقیه با چی زنگ میزنن.
اگه با سیم کارت های دولتی زنگ بزنن ممکنه در دسترس نباشی!!!!!!!!!!! (خدا لعنت کنه این مخابرات دولتی رو که فقط کارشکنی می کنه جای اینکه سیستمشو بهتر کنه)
الان شبکه ایرانسل تحت تسته. بیشتر از این نباید انتظار داشته باشیم. دولتیش هم هنوز مشکل داره ، بعد 13 سال...
سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار نمیشه ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟
راستی من مشهدی هستم ولی اون سرویسی که ایرانسل رو صفحه گوشی نشون میده کجایی رو ندارم!؟آاونهایی که ایرانسل دارند یه کمکی بکنند!
به نظر من ایرانسل با این هزینه هاش به درد نمیخوره...درسته اینترنت داره و mms داره (مطمئنا هزینه اش رو با نرخ بالا بعدها میزنه تو قبض فعلا که مجانی تا بعد عید ) قیمت سیمکارتش نصف دولتی و در مدت زمان کم سیمکارت رو تحویل میده.. ولی در عوض هزینه گرونتر ( که به مرور قیمت ابتدایی ارزونش رو جبران میکنه!!!) و پوشش آنتن دهی کمتر و کیفیت صوت( کیفیت صداش هم خوب نیست اینقدرها که میگید من دوستام اکثرا چون پول کم داشتن ایرانسیلی شدن.. دیوانه میشم وقتی زنگ میزنم به گوشیشیون) .....
اینکه خودشون میگن تا چند وقت دیگه همه جا رو پوشش میدن در حد حرفه...تو این مملکت یک سیب رو که بندازی هوا هزارتا چرخ میخوره که هیچ تازه ممکنه اصلا دیگه پایین نیاد!!!![]()
Last edited by Ehsani; 12-03-2007 at 09:43.
بله این حرف درسته ...
من الان هم ایرانسل دارم هم دولتی مخابرات ... هر کدوم یه معایبی دارن دیگه ....![]()
منم همین مشکلو دارم...سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار نمیشه ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟خب ایرانسل دوست داری شما همش زنگ بزنی نه اینکه دیگران بزنن
![]()
خب کی مشکل حل میشه ؟بعد ازعید؟یه تاریخ دقیق بدین لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)