والا من که نمی دونم منظورت چیه. من واقعاً هر چی تو ذهنم بود نوشتم.
شما هر جور دلت می خواد ادیتش کن و بذار. خوبه؟
والا من که نمی دونم منظورت چیه. من واقعاً هر چی تو ذهنم بود نوشتم.
شما هر جور دلت می خواد ادیتش کن و بذار. خوبه؟
به نظر من شما اصلا منصفانه قضاوت نردی درسته چون تنها برتری n73همون سیستم عاملشه که البته برتری محسوسیه و نمیشه به راحتی ازش بگزری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها برتری n73 سیستم عاملشه ؟؟؟؟ کیفیت و بلندی صدا ... کیفیت فیلمبرداری ... ال سی دی بزرگتر ......
اینا برتری نیست ؟
متالیکاجون نمیخواهدحرص بخوری .
مثل اینکه دوستمون کیفیت وبلندی صدارونمیبینه(صدای کا800 ازکا750 هم پایین تره) شیک تریش کیفیت وبزرگی ال سی دی و...
فــــــــــقــــــــط كـــــــــــا800
عین این آدمای ... انگار هر چی بزرگتر بنویسن، برنده میشن. یا شاید کمپانی مال باباشونه. البته خدائیش طرفدارای نوکیا کمتر از این بازی ها در میارن.![]()
![]()
من نمیدونم اینها چطوری به عکسهای کا 800 نگاه میکنن !!؟ ! . بابا یذره انصاف داشته باشید خداییش ان 73 با کیفیت تر میگیره . اینقدر هم نگید که تنها برتری ان 73 سیستم عملشه چون همون خیلی می ارزه که ما همینطوری به زبون میاریم
من فهمیدم شما 2 زار اطلاعات نداری میای تاپیک میزنی آمارت بره بالا
یه عده هم که مثل ... دارن دنبالت راه میرن مرتب تایید میکنن
دوست خالی بند من : k800 به عنوان بهترین گوشی 3g معرفی شد؟؟؟؟؟
k800 بهترین cameraphone انتخاب شد ...اون n73 بود که بهترین 3G شد...
لطفا برید اول اطلاعاتتون رو کامل کنید بعد بیاین اظهار نظر کنید !!!!![]()
آخه مرد حسابی، چرا وقتی چیزی نمیدونی بیخودی کسی رو متهم میکنی؟ اینجا رو ببین تا اطلاعات مردم رو زیر سوال نبری. اصلا من خودم تاپیکشو زدم، چی میگی شما؟
Category 4b – Best 3GSM Mobile Handset or Device
WINNER
Sony Ericsson
Sony Ericsson K800 Cyber-Shot ™ phone
اینم لینک سایت اصلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم یکی از معدود کسایی که با سند حرف میزنه و دنبال زیاد شدن پستاش نیست شهابه![]()
لطفاً از این تهمتا به کسی نزنید![]()
کافر همه را به کیش خود پندارد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)