[quote=sanr;912823]فقط کافیه به گوش یک اخوند برسه
دیگه وای به حال ....بهتره بحث رو به انحراف نکشونیم برای افزایش پستاتون میتونین راههای بهتریرو امتحان کننین
[quote=sanr;912823]فقط کافیه به گوش یک اخوند برسه
دیگه وای به حال ....بهتره بحث رو به انحراف نکشونیم برای افزایش پستاتون میتونین راههای بهتریرو امتحان کننین
[quote=vahid_mota;913492]فكر نميكنم كسي كه يك ساله عضوه و تعداد پستهاش 848 تا باشه احتياج به اين كارا داشته باشه
چرا بابا فیلتر داره . فقط بجای این که اون صفحه ی Acces Denid بیاد یه نوشته های چرت و پرت روی صفحه میادش
نه عزیز من تست کردم هیچ فیلتری نداره!!
من قبلا با اپرا مینی تست کرده بودم!
بابا بخدا ما الان تو قرن 20 هستيم بايد بتونيم هم گام با ديگران پيشرفت كنيم ولي بدبختانه اين مسايل مانع پيشرفت ما مي شود روش مسولين براي بر خورد با اينجور مسايل مثل اين ميمونه كه كشاورزي براي مبارزه با افات بياد مزرعه رو اتيش بزنه .با اينهمه ----- شكني كه هر روز بروز مي شوند الان مثل ابخوردن ميتونيم به هر سايتي بريم يعني كل -------- كشك فقط سرعت اينترنت پايين مياد كه اين يعني عقب موندن كشوراز دنيا همين
فقط با مرورگر خود گوشی فیلتر داره با اپرا مینی فیلتر نداره
با مرورگر گوشی حتی یاهو فیلتر بود
ایول میگم چرا یاهو به این مهمی باز نمیشه ؟؟
فیلتر داره و صفحه فیلترینگ هم فارسی نمایش داده میشه:
"مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست"
البته اضافه کنم که فیلترینگ اخلاقی داره، سایتهای سیاسی یا حقوق بشر آزاده..
برای ساهو باید این آدرس رو تو گوشی وارد کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حله؟
ایرانسل به نظر من به جز چند سایت به اشتباه فیلتر شده فیلترینگ معقولی داره و این فیلترینگ درسته چون در این صورت هر کی که مثلا قصد ورود به سایتهای غیر اخلاقی رو نداره به طور ناخواسته وارد این سایتها نمی شه و اون کسی که می خواد به این گونه سایتها بره هر کار کنی میره و فیلترینگ اضافی یک خرج اضافه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)