Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7610
Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682, Nokia 7610
همچین برنامه ای هم تحت جاوا هست؟
که بشه روی گوشی های سونی اریکسون هم پیاده کرد؟
آقا اين هم كه فقط با بلوتوث كار ميكنه، تا connect روميزنم ميره برا سرچ بلوتوث، اصلا گزينه usb نداره!!!برنامه كامپيوتر ready شده، اما برنامه موبايل فقط با بلوتوثه. بيزحمت راهنمايي كنيد.
آره راست میگی! الآن که نگاه میکنم میبینم که گفته فقط با بلوتوث میشه.......... واقعا متاسفم! خودمم حواسم نبود.........
موفق باشی............![]()
Last edited by amintnt; 12-04-2007 at 00:21.
ممنون. ولي من شنيدم يه نسخه از همين برنامه هست كه براي كابل هم هست، اگه پيدا كني آپ كني برام ممنون ميشم.
سلام............ لینکو امتحان کردم........ کار میده! دوباره امتحان کنید شاید سرور اون موقع مشکل داشته.......
موفق باشید![]()
این فایل Loader شو این آنتی وایروس نورتون ا ل ا غ خودش هی میزنه پاکش می کنه.
تا میام فولدرشو باز کنم و اون کارایی که گفتین رو انجام بدم میبینم عمرا نمیذاره بهش دست بزنم.
خودش خود به خود حذفش می کنه.
من چی جوری به این ا ل ا غ بفهمونم که بی خیال این ویروس شه؟
شما با بيش تر از 1000 تا پست ديگه چرا امين جان؟
يه search كوچولو مي كردي چندين تاپيك براي اين برنامه قبلا" زده شده بود. ازجمله مال خودم كه مال حداقل 6 ماه پيشه.
حتي نسخه ي به روز هم معرفي نكردي.
يه سر به اين تاپيك بزنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو نسخه ي بلوتوث و usb اونجا معرفي شده.
دلگير نشي از ما. رفيقيما!
![]()
شرمنده داود جان............ اشتباهه ديگه................ پيش مياد.............. دفعه ي ديگه يادم باشه سرچ كنم.........................
شاد باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)