سلام دوست عزیز قسمت اکو لایزر اون دستکاری کنید تغییرش بدید شاید درست شه نشد مشکا از اسپیکر و بازر اونه
موفق باشید
سلام دوست عزیز قسمت اکو لایزر اون دستکاری کنید تغییرش بدید شاید درست شه نشد مشکا از اسپیکر و بازر اونه
موفق باشید
همه اختلاف رو به پای سختافزار گوشی ندارید یه بار دیگه تست کنید اینبار شما یه فایلو واسه اون بفرستین چون خود فایل هم صدا تاثیر میزاره مثلا یه فایل موزیک روی 100 صداش گوشو کر میکنه یکی دیگه نه ....... اینجوری میتونی از هر کلکی دور شی ):
N73 کیفیت صدای خیلی خوبی داره و امکان استریو و سه بعدی خود این سه بعدی هم باید در mp3 ی که پخش میشه باشه و ساپورت میشه
من خودم اینو با یه صدای آب امتحان کردم با W800 به لحاظ بلندی خیلی سخت بود بشه گفت کدوم شاید یه کم W800 بلندتر بود ولی زلالی صدای N73 اختلاف فاحشی داشت ..... خیلی عالی بود
توی اون صدای شر شر اب خود پخشش کار هر اسپیکری نیست
ما بلاخره نفهمیدم صدای کدوم بیشتره هرکی یه چیزی میگه
من موندم که n73 بگیرم یا w900
بلندی صدا نوکیا
کیفیت صدا سونی اریکسون
ببین کدوم بیشتر بهت حال میده
هردو گوشیهای خوبی هستن البته پیشنهاد من w850 سونی اریکسون هست
در ضمن گوشی بنده نوکیا N73 music edition هست
چیزی که شما میگین خیلی کلیه یعنی تا حالا اینجور بوده ولی وقتی در مورد یه گوشی خاص صحبت میکنید دیگه این قانون درست نیست
N73 خوبیش اینه که توی همه زمینه حرفهای زیادی برای گفتن داره بلندی صداش هم چز گویشیهای خوب حساب میشه
در زمینه کیفیت صدا هم من گوشی بهتری ندیدم
سلام
من خودم با n73 با w700 کل انداختم قورتش دادم
تازه او از زنگ رفته بود و همچنین w550 و 3250 و ..
w700 ام مگه صدا داره . دایی من w700 داره . من صدای ان 73 رو روی 50 گزاشتم بازم صداش کمی بیشتر از w700 بود .
اگه ميخواهيد بلندترين صداي N73 رو داشته باشيد به اين مسير بريد:
gallery
tracks
حالا يه آهنگ رو باز كنيد
options
equaliser
options
new preset
حالا يه اسم بنويسيد
اون 5تا ستون رو تا آخر بالا ببريد
حالا اون تيك سبز رو روي اون preset كه ساختيد قرار بديد
حالا موسيقي رو پخش كنيد
بلندترين صداي N73 اينه.
Last edited by SeAn PaUl; 11-03-2007 at 23:28.
دوست عزيز مرسي اين كه گفتي خيلي عالي بود بابا دمت گرم تعريف از خودت نباشه جاي ايول داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)