تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: خرید سی پی یو ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

بله.فرمایش شما کاملا متین.اما من نمیخام سیستمو کامل عوض کنم.من حتی یک سال نشده که مادر بردم عوض کردم.فقط میخام یه تغییری بدم که در کل سیستم قابل احساس باشه.واسه روشن شدن موضوع یه بار دیگه سوالم مطرح میکنم.:
    سلام.من یه سیستم دارم با مششخصات زیر:
    1. مادربرد ایسوز P4V8X-X
    2.سی پی یو CPU 2 .00 Intel
    3.RAM 512 KINGSTON
    4.هارد HARD 40 MAXTOR
    5. VGA 128 GEFORC FX 5200

حالا قصد دارم ارتقا بدم فقط هم قصدم افزایش سرعت هستش و من کارهای گرافیکی سنگین هم
    انجام نمیدم .نهایتش بازی.

اما نمیخام مادر برد و کارت گرافیک و رم رو عوض کنم. پس فقط میمونه هارد و سی پی یو.

لطفا برای انتخاب بهترین قطعه کمک کنید.ممن.ن.

عزت مزید
    یه سوال دیگه؟
    تو دفترچه مادربرد نوشته شده cpu تا 3.2 رو ساپورت میکنه.حالا سوال اینه اگه من با همین مادربرد سی پی یو رو ارتقا بدم نباید انتظار تغییر در عملکرد سیستم داشته باشم؟اگه تغیر حاصل میشه به نظرتون تا چند درصد ؟
    خب همین بازی هم قدرت پردازشی زیادی میخواد
    شما اول باید بری تو سایت سازنده مادر بردتون ببینی cpu3.2که نوشتی با کش L2چن مگ رو ساپورت میکنه بعدش CPUبخری وگرنه ممکنه اصلا نتونه درست باهم جفت وجور بشه........احتمالا کش 512رو بیشتر ساپورت نکنه
    هاردتون هم اگه مادر بردتون ساپورتش بکنه(که شک دارم)SATAبگیرین
    در کل با توجه به مجموع 3تا رم که نوشتین .....3X512.خب با تغییر CPUسرعتتون بالاتر میره ......اما به عقیده من برای مین های 478 دیگه ارتقا بی فایدست چون دیگه جای چندانی برا این کار ندارند فوقش همین CPU رو بالاببرین یاگرافیکو .......که اونم به اصطلاح .....آفتابه خرج لحیم هست......6ماه بعد مجبورمیشی کل سیستمت رو عوض کنی

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

خب همین بازی هم قدرت پردازشی زیادی میخواد
    شما اول باید بری تو سایت سازنده مادر بردتون ببینی cpu3.2که نوشتی با کش L2چن مگ رو ساپورت میکنه بعدش CPUبخری وگرنه ممکنه اصلا نتونه درست باهم جفت وجور بشه........احتمالا کش 512رو بیشتر ساپورت نکنه
    هاردتون هم اگه مادر بردتون ساپورتش بکنه(که شک دارم)SATAبگیرین
    در کل با توجه به مجموع 3تا رم که نوشتین .....3X512.خب با تغییر CPUسرعتتون بالاتر میره ......اما به عقیده من برای مین های 478 دیگه ارتقا بی فایدست چون دیگه جای چندانی برا این کار ندارند فوقش همین CPU رو بالاببرین یاگرافیکو .......که اونم به اصطلاح .....آفتابه خرج لحیم هست......6ماه بعد مجبورمیشی کل سیستمت رو عوض کنی
    بسیار خب.
    حالا با توجه به مطالبی که شما گفتی واسه من یه لیست بگیر شامل مین برد وسی پی یو و هارد که 6 ماه بعد مجبور نشم دوباره آفتابه خرج لحیم بکنم.

ممنون از راهنماییت.

عزت مزید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

بسیار خب.
    حالا با توجه به مطالبی که شما گفتی واسه من یه لیست بگیر شامل مین برد وسی پی یو و هارد که 6 ماه بعد مجبور نشم دوباره آفتابه خرج لحیم بکنم.

ممنون از راهنماییت.

عزت مزید
    عزیز دل شما کف و سقف مبلغی رو که درنظر داری و همینطور هم قدرتی رو که از سیستمت توقع داری مشخص کن
    اطاعت
    البته تو همین انجمن بروبچه های خیلی واردی پیدا میشن که اگه مبلغ رو تعیین کنی میتونن خیلی راهنمائی بهتری بهت بدن که قطعاتتم مچ بشن باهم

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اما به عقیده من برای مین های 478 دیگه ارتقا بی فایدست چون دیگه جای چندانی برا این کار ندارند فوقش همین Cpu رو بالاببرین یاگرافیکو .......که اونم به اصطلاح .....آفتابه خرج لحیم هست......6ماه بعد مجبورمیشی کل سیستمت رو عوض کنی
    کاملا درسته.

این برد حتی Fsb=800 رو هم ساپورت نداره !

به نظر من با همین سر کن تا موقعی که پول دستت اومد بگو یه سیستم درست حسابی ببندیم

این سیستم 1 سال پیش هم از رده خارج بوده.تو خریدت اشتباه کردی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

12

عزیز دل شما کف و سقف مبلغی رو که درنظر داری و همینطور هم قدرتی رو که از سیستمت توقع داری مشخص کن
    اطاعت
    البته تو همین انجمن بروبچه های خیلی واردی پیدا میشن که اگه مبلغ رو تعیین کنی میتونن خیلی راهنمائی بهتری بهت بدن که قطعاتتم مچ بشن باهم
    بسیار خوب.
    من اونقدر پول ندارم که بتونم این تغییرات اساسی رو یکجا انجام بدم.پس اجازه بدین این کار رو مرحله به مرحله انجام بدم.یعنی مثلا الان یه مین عالی بگیرم .بعد از یه مدتی که پول اومد دستم cpu , hard و اگه لازم شد vga .

اما در مورد قدرتی که گفتی قبلا هم اشاره کردم که کار گرافیکی انجام نمیدم.فقط گهگاهی بازی اونم بازی هایی که با vga 128 ساز گار باشه.

خب شما میتونید 2.3 تا لیست ارائه بدین که قطعات خوب با هم مچ باشن و من با توجه با بودجم یکی شونو انتخاب کنم.(البته اگه زحمتی نیست )

عزت مزید

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من اونقدر پول ندارم که بتونم این تغییرات اساسی رو یکجا انجام بدم.پس اجازه بدین این کار رو مرحله به مرحله انجام بدم.یعنی مثلا الان یه مین عالی بگیرم .بعد از یه مدتی که پول اومد دستم cpu , hard و اگه لازم شد vga .
    خب مشکل همینجاست

هیچ کدوم از قطعات شما به برد های جدید نمی خورن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

بسیار خوب.

اما در مورد قدرتی که گفتی قبلا هم اشاره کردم که کار گرافیکی انجام نمیدم.فقط گهگاهی بازی اونم بازی هایی که با vga 128 ساز گار باشه.

خب شما میتونید 2.3 تا لیست ارائه بدین که قطعات خوب با هم مچ باشن و من با توجه با بودجم یکی شونو انتخاب کنم.(البته اگه زحمتی نیست )

عزت مزید
    ببینید
    چن تا چیزو درنظر بگیرید
    1-عوض کردن مین=حداقل775مساویه با عوض کردن cpuچون دیگه cpu478شما بدردش نمیخوره
    2-پس cpuروهم به لیست خریدتون اضافه کنید
    3-مین های جدید باحافظه های DDR2سازگاترند(متاسفانه مینی که من گرفتم حافظهDDRرو ساپورت میکنه که دیگه از دورخارج شدن)پس رم رو هم باید اضافه کنید به سبد خریدتون
    4-کارت های گرافیکی که دارن میان با درگاهPCI EXPRESSسازگاری دارن......مین شما باید این درگاه رو داشته باشه وگرنه دوباره 6ماه بعد موقع ارتقا مجدد باید روز از نو روزی از نو.......
    7-هارتدتو از سری ATAهست واحتمالا عمرزیادی ازش گذشته.....خی اگه بیاین هارد با حجم بیشتر وهمون ATAرو بگیرید درواقع آینده نگری نکردین پولتونو دورریختین الان دور دوره هارد هایSATAهست
    درکل همه چیز برمیگرده اول به مین بوردتون که گمونم با مشخصاتی که عرض کردم کمتر از120الی150نباشه
    CPUهم اگر P4فول 2مگ کش بگیرید کمتر از130تومن نیست(بالاتر هست) درمورد کور دو ......بااین بودجه ها حرفش رو هم نزنید
    RAMهایDDR2هم باتوجه به توقع قبلیتون که3X512بوده کمتر از 1gاصلا عاقلانه نیست.......این هم حدود100تومن
    گرافیک سازگار با درگاهPCI EXPRESSرو نمیدونم چنده...حالا بگیریم 100
    هارد SATA ارزونه میشه با کمتر از 100تومن یه چیز مناسب گرفت
    POWERهم باید افزایش بدید ....خب این هم خیلی نرمالش کمتر از30یا40نیست
    خب رسیدیم به مبلغ حدودی550تومن!!!!!!!!!!حالا با 100تومن تولرانس
    دیدین؟
    کار سختیه zonealarmجان درست گفتن به شما
    توصیه من اینه که همون توی سایت مادر بوردتون بگردید وبالاترین مدل478 CPUرو که ساپورت میکنه فعلا باهرمکافاتی هست(قیمتش حدودا 60تومن تا80تومن بسته به بازار تهیه کنین و باهاش سرکنید تا یکباره سرموعد مناسب یه سیستم بروز شده وکارامد بخرید ......سرمایه گذاری بیشتر از این روی مین بورد 478پول دور ریختنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

12

بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر از راهنماییتون.

پس من این کارو میکنم :با مراجعه به سایت ایسوز بالاترین Cpu ایی که این مین میتونه ساپورت کنه رو پیذا کرده و خریداری میکنم.

اما در مورد هارد چی؟اگه بخام هارد Sata 160 بگیرم با این مین میشه؟

عزت مزید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر از راهنماییتون.

پس من این کارو میکنم :با مراجعه به سایت ایسوز بالاترین Cpu ایی که این مین میتونه ساپورت کنه رو پیذا کرده و خریداری میکنم.

اما در مورد هارد چی؟اگه بخام هارد Sata 160 بگیرم با این مین میشه؟

عزت مزید.
    خواهش می کنم
    هارد sata رو نمیدونم ساپورت میکنه یانه؟
    اینو هم میتونین از سایتش در بیارین
    ویا اینکه از بقیه بپرسید
    اما خودم فکرنمیکنم بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ساتا داره خوشبختانه.

هارد هیتاچی بگیرین با 16 مگ بافر.

250 بگیرین به صرفه تره قیمت حدود 80 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •